Hotels in Beverungen

Bekijk 6 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Beverungen van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-6 van 6
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig89 beoordelingen
Kaart
2.8 km van Stadscentrum
Het 3-sterren Landhotel Weserblick is op 10 minuten rijden van Saint John the Baptist Church gelegen en beschikt over fitnesslessen, een sauna en massage en een lounge bar.
Vanaf€ 145 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig54 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum200 meter van Kirchen, evangelische Uwe Beverungen Pfarramt Neumann
Musee huguenot allemand en Stuhlmuseum Burg Beverungen zijn respectievelijk 7 km verder en 900 meter van het charmante 3-sterren AKZENT Hotel Stadt Bremen gelegen.
Vanaf€ 135 /nachtSelecteren
9.0
Perfect16 beoordelingen
Kaart
2.3 km van Stadscentrum1.6 km van Kirchen, evangelische Uwe Beverungen Pfarramt Neumann
Het Camping Am Bootshaus Bed and Breakfast Beverungen ligt 1 km afstand van het Stuhlmuseum Burg Beverungen en beschikt over een zonneterras, een picknickplaats en een tuin.
Vanaf€ 46 /nachtSelecteren
Md-Hotel Stadt BremenHotel
Kaart
600 meter van Stadscentrum200 meter van Kirchen, evangelische Uwe Beverungen Pfarramt Neumann
Het 3-sterren Md-Hotel Stadt Bremen Beverungen is op 45 km van de luchthaven Kassel-Calden en 5 minuten lopen van de Meyerfeldtreppe bushalte.
Vanaf€ 97 /nachtSelecteren
Gasthaus Kirchhoff Hotel BeverungenHotel
8.8
Geweldig15 beoordelingen
Kaart
5.2 km van Stadscentrum3.8 km van Evangelische Kirchengemeinde Bruchhausen
Het Gasthaus Kirchhoff Beverungen is gevestigd op circa 4 km afstand van het Museum Schloss Fürstenberg en op circa 3 km van de St Johannes Baptist.
Vanaf€ 99 /nachtSelecteren
Gastehaus Reichmann Hotel BeverungenPension
Kaart
100 meter van Stadscentrum600 meter van Beverungen Pfarramt
Op nog geen 1 km afstand van Saint John the Baptist Church kunnen gasten van het Gastehaus Reichmann verschillende activiteiten ondernemen, waaronder wandelen en fietsen.
Vanaf€ 110 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Beverungen

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke plekken in het centrum van Beverungen zijn de beste?

We raden AKZENT Hotel Stadt Bremen als het beste hotel met gratis prive parkeerplaatsen, een binnenzwembad en in het restaurant, gelegen op 0,6 km van het stadscentrum.

Welke goedkope hotels in Beverungen zijn de populairste?

Camping Am Bootshaus beoordeeld met 9.0/10 is geweldig voor uw goedkoop verblijf in Beverungen. Deze accommodatie heeft gratis prive parkeerplaatsen, een zonneterras en een picknickplaats.

Wat zijn de beste romantische hotels in Beverungen?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 4 aanbiedingen voor koppels. Landhotel Weserblick beoordeeld met 8.2/10 is een 3-sterrenhotel voor koppels, dat gratis parkeren, schoonheidsbehandelingen en een spa-centrum aanbiedt. Reizigers kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €146 per nacht boeken. AKZENT Hotel Stadt Bremen met beoordeling 8.4/10 is een perfecte 3-sterrenaccommodatie voor koppels met gratis prive parkeerplaatsen, een binnenzwembad en in het restaurant. Het heeft ook een binnenzwembad en een zwembad en biedt kamers voor ongeveer €137 per nacht aan.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Beverungen?

AKZENT Hotel Stadt Bremen (beoordeling: 8.4/10): een familiehotel met gratis prive parkeerplaatsen, een binnenzwembad en in het restaurant voor €137 per nacht.

Waar logeren in Beverungen?

Beste goedkope hotels in Beverungen

Voor de budgetreiziger is Camping Am Bootshaus in Beverungen een goede keuze. Heeft u een strak reisbudget, dan kunt u een plezierig verblijf bij Camping Am Bootshaus in het centrum van Beverungen hebben. Camping Am Bootshaus is een betaalbare accommodatie op loopafstand van 25 minuten van Saint John the Baptist Church.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Om Beverungen gemakkelijk te kunnen verkennen kunt u het beste bij een van de centraal gelegen hotels verblijven, bijvoorbeeld, bij AKZENT Hotel Stadt Bremen of Md-Hotel Stadt Bremen. Md-Hotel Stadt Bremen ligt op ongeveer 700 meter van het stadscentrum en biedt een sauna, een zwembad en in het restaurant.

Luxe en boetiekaccommodatie in Beverungen

Als u de voorkeur aan AKZENT Hotel Stadt Bremen geeft, dan zijn er gratis prive parkeerplaatsen, een binnenzwembad en in het restaurant en ligt het op 0,6 km afstand van het stadscentrum.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Als u van plan bent om Beverungen met uw gezin te bezoeken, kijk dan eens naar appartementen in het centrum van de stad, zoals Ferienwohnung Katzenberger of Fewo Rasche Zum Traumen. Beverungen heeft 11 B&B aanbiedingen, waaronder Fischerhaus Herstelle en Haus Leenja waar u van huiselijke comfort en sfeer kunt genieten. Een verblijf in AKZENT Hotel Stadt Bremen is een perfecte keuze voor het hele gezin tijdens een vakantie in Beverungen omdat het gratis prive parkeerplaatsen, een binnenzwembad en in het restaurant aanbiedt. Landhotel Weserblick is een geweldig resort voor reizigers naar Beverungen die hun vakantie met gratis parkeren, schoonheidsbehandelingen en een spa-centrum willen doorbrengen.

Meer zienMinder