Hotels in Bad Grund

Bekijk 12 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Bad Grund van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-12 van 12
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig96 beoordelingen
Kaart
900 meter van Stadscentrum800 meter van Clock Museum Bad Grund
Het Pension Talblick heeft 10 kamers, een sauna en massage en bevindt zich circa 11 minuten wandelen van König Hübich in Bad Grund.
Vanaf€ 73 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig101 beoordelingen
Kaart
800 meter van Stadscentrum200 meter van Clock Museum Bad Grund
Het 2-sterren Pension Hamburg beschikt over een dakterras, een gemeenschappelijke salon en een tuin en ligt op een privé locatie op zo'n 7 minuten lopen naar Bergbaumuseum Knesebeckschacht.
Vanaf€ 74 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig80 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum600 meter van Clock Museum Bad Grund
Het uitnodigende Hotel-Pension Waldhaus bevindt zich op minder dan 550 meter van Bergbaumuseum Schachtanlage Knesebeck, in de prachtige wijk in Bad Grund en biedt 13 kamers, mountainbiken, sleeën en sneeuwskiën.
Vanaf€ 52 /nachtSelecteren
Parkhotel FloraAparthotel
8.4
Geweldig99 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum400 meter van Clock Museum Bad Grund
Het 3-sterren Parkhotel Flora is genesteld een paar stappen verwijderd van Förderverein Bergbau-und Heimatmuseum Bad Grund e.V en biedt 20 kamers en een solarium en saunafaciliteiten aan.
Vanaf€ 74 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig59 beoordelingen
Kaart
700 meter van Stadscentrum200 meter van Clock Museum Bad Grund
Het 3-sterren Pension Rheingold Garni is amper 600 meter verwijderd van Uhrenmuseum Bad Grund gesitueerd en kan wandelen, skiën en fietsen regelen op ongeveer 7 km afstand naar Zellerfeld Ski Lift.
Vanaf€ 84 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig54 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum300 meter van Clock Museum Bad Grund
Gasten kunnen genieten van een binnenzwembad in het kindvriendelijke Pension Jagerstieg, gelegen in een platteland van de stad.
Vanaf€ 64 /nachtSelecteren
7.8
Heel goed68 beoordelingen
Kaart
1.1 km van Stadscentrum600 meter van Clock Museum Bad Grund
Het Waldpension Harzer Waldwinkel heeft 7 kamers, een terras, een speelgedeelte en een tuin en bevindt zich op circa 25 minuten wandelafstand van Arboretum Bad Grund in Bad Grund.
Vanaf€ 32 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig18 beoordelingen
Kaart
700 meter van Stadscentrum200 meter van Clock Museum Bad Grund
Arboretum Bad Grund en Hübichenstein zijn respectievelijk rond 25 minuten te voet ervandaan en ongeveer 25 minuten wandelen naar het Pension Haus Martha gelegen.
Vanaf€ 51 /nachtSelecteren
7.8
Heel goed63 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum400 meter van Clock Museum Bad Grund
Het huisdiervriendelijke Pension Am Kurmittelhaus Bad Grund is in een platteland niet ver van Bergbaumuseum Schachtanlage Knesebeck gelegen.
Vanaf€ 72 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig44 beoordelingen
Kaart
700 meter van Stadscentrum500 meter van Clock Museum Bad Grund
Het rookvrije Gluck Auf & Burgerkeller bevindt zich circa 10 minuten rijden naar Märchental Bad Grund en beschikt over 14 kamers en een à la carte restaurant.
Vanaf€ 108 /nachtSelecteren
7.8
Heel goed58 beoordelingen
Kaart
700 meter van Stadscentrum400 meter van Clock Museum Bad Grund
Het comfortabele 3-sterren Naturkost-Hotel Harz ligt op bijna 25 minuten van Arboretum Bad Grund in Bad Grund en biedt een gezondheidsclub met een infrarode cabine, een Finse sauna en een overdekt zwembad.
Vanaf€ 138 /nachtSelecteren
8.8
Geweldig29 beoordelingen
Kaart
700 meter van Stadscentrum200 meter van Clock Museum Bad Grund
Het Villa Pusteblume is op 105 km van de luchthaven Hannover en op minder dan 550 meter verwijderd van de Bad Grund Knesebecker Weg bushalte.
Vanaf€ 357 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Bad Grund

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke plekken in het centrum van Bad Grund zijn de beste?

Kies uw perfecte hotel onder 11 aabiediengen in het centrum van Bad Grund. Naturkost-Hotel Harz met een zonnedek, een spa-centrum en huishouden is beoordeeld met 6.0/10 en ligt binnen 10 minuten lopen van het stadcentrum. Hotel-Pension Waldhaus en Hotel Pension Jagerstieg zijn ook gechikt voor een fantastisch verblijf.

Welke goedkope hotels zijn de beste in Bad Grund?

Er zijn meer dan 6 goedkope top accommodaties in Bad Grund. Hotel-Pension Waldhaus met beoordeling 7.2/10 is een goede optie, gelegen op 7 km van Zellerfeld Ski Lift. Bij dit 3-sterrenhotel kunt u van gratis parkeren, boodschappen dienst en sneeuwskiën profiteren. Gasten vinden ook uitzonderlijke service leuk. Pension Hamburg is ook een goede keuze met beoordeling 7.2/10 voor €57 per nacht.

Wat zijn de beste romantische hotels in Bad Grund?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 13 aanbiedingen voor koppels. Ontdek Hotel-Pension Waldhaus beoordeeld met 7.2/10, dat gratis parkeren, boodschappen dienst en sneeuwskiën heeft. Het ligt op 3 km van 19-Lachter-Stollen Visitor Mine en kost ongeveer €65 per nacht. Andere top opties zijn Naturkost-Hotel Harz, Pension Hamburg en Hotel Harzer Waldwinkel.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke accommodaties in Bad Grund?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl zijn er 8 kindvriendelijke aanbiedingen om er uit te kiezen. Hotel-Pension Waldhaus (beoordeling: 7.2/10): een familiehotel met gratis parkeren, boodschappen dienst en sneeuwskiën voor €65 per nacht. Pension Hamburg en Hotel Pension Jagerstieg hebben allemaal 110 recensies van gezinnen, die naar Bad Grund reizen, gekregen.

Welke hotels in Bad Grund niet ver van Caves experience center Isenberg limestone cave zijn de beste?

IBooked.nl biedt 9 hotels niet ver van Caves experience center Isenberg limestone cave. Ontdek een goede optie in Bad Grund, zoals Naturkost-Hotel Harz (beoordeling: 6.0/10) voor €93 per night. Deze 3-sterrenaccommodaties biedt een locatie op 15 minuten lopen van de bezienswaardigheid en heeft een zonnedek, een spa-centrum en huishouden.

Waar logeren in Bad Grund?

Beste goedkope hotels in Bad Grund

Pension Harzer-Waldwinkel is een betaalbare keuze met tarieven vanaf slechts 38€ per nacht. Ferienwohnungen Hellmann is een betaalbare keuze die u binnen 10 minuten lopen van het centrum brengt.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Overweeg een verblijf bij Parkhotel Flora of Pension Talblick Bad Grund zodat u het leven in het centrum van dichtbij kunt meemaken. Het gelegen nabij Bergbaumuseum Knesebeckschacht Pension Rheingold Garni is een optie voor accommodatie in de buurt van het stadscentrum.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Er zijn in Bad Grund 11 B&B's beschikbaar, waaronder Apartment In Hotelstrasse en Ferienwohnung Raehmer. Als u met een gezin reist, dan is het boeken van Hotel Pension Jagerstieg met een zonterras, een sauna en kanoën de beste optie voor u. Hotel Und Restaurant Gluck Auf is een populair resort in Bad Grund, dat uitzichten over de berg biedt en tevens over gratis parkeren, een zonnedek en mini-golf beschikt.

Meer zienMinder