Hotels in Villedieu-les-Poëles

Bekijk 6 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Villedieu-les-Poëles van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-6 van 6
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig211 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum200 meter van Presbytère
Het Logis Hotel Restaurant Le Fruitier Villedieu-les-Poëles biedt een à la carte restaurant en 23 heldere kamers, en ligt in de buurt van een treinstation.
Vanaf€ 72 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig55 beoordelingen
Kaart
6.1 km van Stadscentrum
De dierentuin van Champrepus ligt op kleine 3 km verderop en Musée de la Poeslerie et Maison de la Dentellière is met de auto in 15 minuten te bereiken.
Vanaf€ 161 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig44 beoordelingen
Kaart
1.6 km van Stadscentrum1.6 km van Presbytère
Het Bed And Breakfast Saultchevreuil, Au Mont Saint Michel heeft een privé ligging en biedt gemakkelijke toegang tot Cornille Havard binnen een loopafstand van 20 minuten.
Vanaf€ 98 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig166 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum100 meter van Presbytère
Het Saint - Pierre ligt op 5 minuten loopafstand van Église Notre-Dame de Villedieu-les-Poêles en beschikt over een à la carte restaurant en een continentaal ontbijt.
Vanaf€ 72 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig41 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum300 meter van Association Locale des Témoins de Jéhovah
De Église Notre-Dame de Villedieu-les-Poêles is op binnen 5-minuten wandeling van een pension, terwijl de luchthaven Caen-Carpiquet is 75 km ervandaan.
Vanaf€ 74 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig27 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum400 meter van Tapisserie Henri 1er Beauclerc
Het moderne Le Domaine Des Chevaliers De Malte Bed and Breakfast Villedieu-les-Poëles is gelegen op slechts 10 wandelafstand van de Église Notre-Dame de Villedieu-les-Poêles en beschikt over een binnenzwembad en een continentaal ontbijt.
Vanaf€ 152 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Villedieu-les-Poëles

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de beste hotels in het centrum van Villedieu-les-Poëles?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 233 beoordeling van klanten tonen topplekken in het centrum van Villedieu-les-Poëles. Het beste hotel in het centrum van Villedieu-les-Poëles is Hotel-Restaurant Le Fruitier, beoordeeld met 7.2/10, biedt een zonnedek, 24 uur bewakingsdienst en een wellnesscentrum aan.

Wat zijn de beste goedkope hotels in Villedieu-les-Poëles?

Hotel-Restaurant Le Fruitier beoordeeld met 7.2/10 is geweldig voor uw goedkoop verblijf in Villedieu-les-Poëles. Deze accommodatie heeft een zonnedek, 24 uur bewakingsdienst en een wellnesscentrum. Hotel Saint - Pierre, dat €62 per nacht kost, is een andere goede optie voor huishouden, ledikanten en kindermaaltijden met beoordeling 6.8/10. Het ligt op 5 minuten loopafstand van het centrum van de stad.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Villedieu-les-Poëles?

Hotel-Restaurant Le Fruitier (beoordeling: 7.2/10): een familiehotel met een zonnedek, 24 uur bewakingsdienst en een wellnesscentrum voor €69 per nacht.

Waar logeren in Villedieu-les-Poëles?

Beste goedkope hotels in Villedieu-les-Poëles

Zoekt u budgetaccommodaties in Villedieu-les-Poëles, kijkt u dan naar Hotel-Restaurant Le Fruitier, een 3-sterren hotel met een vanaf-prijs van €69. Heeft u een strak reisbudget, dan kunt u een plezierig verblijf bij Hotel-Restaurant Le Fruitier in het centrum van Villedieu-les-Poëles hebben. Mocht u op loopafstand van bezienswaardigheden van Villedieu-les-Poëles willen verblijven, selecteer dan een hotel nabij Musée de la Poeslerie et Maison de la Dentellière, zoals het betaalbare Hotel-Restaurant Le Fruitier met kamerprijzen vanaf €69.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Als u de eerste keer in Villedieu-les-Poëles bent, denk dan aan een verblijf in het centrum in Hotel-Restaurant Le Fruitier voor snelle toegang tot een verscheidenheid aan attracties zoals Hotel-Restaurant Le Fruitier. Le Domaine Des Chevaliers De Malte ligt op ongeveer 650 meter van het stadscentrum en biedt een zonnedek, een spa lounge en een stoomkamer.

Overweeg een verblijf aan Hotel-Restaurant Le Fruitier, waar u op 5 minuten loopafstand van Cornille Havard bent. Wanneer u een kamer bij Hotel-Restaurant Le Fruitier of Hotel Saint - Pierre boekt, bent u binnen 5 minuten lopen bij Cornille Havard.

Luxe en boetiekaccommodatie in Villedieu-les-Poëles

Ketenhotels zijn onder andere het 3-sterren Hotel-Restaurant Le Fruitier, met fantastische functies zoals een zonnedek, 24 uur bewakingsdienst en een wellnesscentrum.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Voor de reizigers in de omgeving van Villedieu-les-Poëles, die met hun gezin reizen en een geschikt appartement nodig hebben, is er Bienvenue Chez Philippe Et Pascale, gelegen op slechts 5 minuten lopen van Bar du Dinandier. Bienvenue Chez Philippe Et Pascale is een gezellige, huiselijke B&B optie die op 0,1 km van het centrum van Villedieu-les-Poëles ligt. Zakenreizigers in Villedieu-les-Poëles kunnen het beste een reservering bij Hotel-Restaurant Le Fruitier maken zodat ze binnen 200 meter van het centrum verblijven. Hotel-Restaurant Le Fruitier wordt beoordeeld als een van de beste resorts in Villedieu-les-Poëles, dat een zonnedek, 24 uur bewakingsdienst en een wellnesscentrum biedt.

Meer zienMinder