Hotels in Verneuil d'Avre et d'Iton

Bekijk 6 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Verneuil d'Avre et d'Iton van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-6 van 6
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig42 beoordelingen
Kaart
7.0 km van Stadscentrum500 meter van Golf of Bois-Francs
Er zijn stoombaden en een bubbelbad in het Center Parcs Les Bois Francs, en sommige van de 933 kamers bieden uitzicht op het meer.
Vanaf€ 156 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig48 beoordelingen
Kaart
3.2 km van Stadscentrum
Het Chambres D'Hotes Chateau De La Puisaye Verneuil d'Avre et d'Iton ligt in de buurt van een treinstation en heeft ernaast het uitzicht op de tuin en mountainbiken, wandelen en vissen te bieden.
Vanaf€ 135 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig36 beoordelingen
Gasten van het 4-sterren Chateau Le Clos Verneuil d'Avre et d'Iton kunnen genieten een traditionele Hammam, een bubbelbad en saunafaciliteiten, en van de mogelijkheid om tijd door te brengen bij L'Avre, die grofweg 10 minuten wandelen ervan ligt.
Vanaf€ 514 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig22 beoordelingen
Kaart
800 meter van Stadscentrum100 meter van Paroisse de Verneuil
Het Center Parcs Golf ligt 15-minuten wandeling van het budget Du Saumon en de Eglise Sainte-Madeleine ligt 5 minuten loopafstand van de accommodatie.
Vanaf€ 96 /nachtSelecteren
7.4
Heel goed8 beoordelingen
Kaart
2.1 km van Stadscentrum900 meter van Diocésaine d'Evreux
Het Au Calme Bed and Breakfast Verneuil d'Avre et d'Iton ligt op circa 10 minuten rijden tot Le Bois des Aigles en beschikt over een terras en een tuin voor het gemak van de gasten.
Vanaf€ 52 /nachtSelecteren
Chez RemyBed & Breakfast
Kaart
800 meter van Stadscentrum200 meter van Paroisse de Verneuil
Het Chez Remy Bed and Breakfast is gelegen binnen een 5-minuut wandeling van Gray Tower en alleen 10 minuten lopen van Eglise Notre-Dame de Verneuil-sur-Avre en beschikt over een terras, een gemeenschappelijke salon en een tuin.
Vanaf€ 79 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Verneuil d'Avre et d'Iton

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke top hotels in Verneuil-sur-Avre hebben een centrale ligging?

Selecteer uw perfecte hotel onder 6 aabiediengen in het centrum van Verneuil-sur-Avre. Le Clos - Relais & Chateaux, beoordeeld met 8.6/10 is het beste hotel met een zwembad, gratis parkeren en boogschieten, dat op 10 minuten lopen van het stadscentrum ligt.

Welke goedkope hotels in Verneuil-sur-Avre zijn de populairste?

Er zijn meer dan 4 goedkope top accommodaties in Verneuil-sur-Avre. Een ander aanbevolen hotel is Chambres D'Hotes Chateau De La Puisaye met beoordeling 7.6/10, dat €121 per nacht kost. Het biedt wi-fi, een TV en een kastje in de kamers aan.

Wat zijn de beste hotels voor koppels in Verneuil-sur-Avre?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 8 aanbiedingen voor koppels. Center Parcs Les Bois Francs beoordeeld met 8.0/10 is een 3-sterrenhotel voor koppels, dat gratis prive parkeerplaatsen, een spa-centrum en bowlen aanbiedt. Reizigers kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €165 per nacht boeken.

Welke hotels in Verneuil-sur-Avre zijn goed voor gezinnen?

Center Parcs Les Bois Francs (beoordeling: 8.0/10): een familiehotel met gratis prive parkeerplaatsen, een spa-centrum en bowlen voor €165 per nacht.

Waar logeren in Verneuil d'Avre et d'Iton?

Beste goedkope hotels in Verneuil d'Avre et d'Iton

Zoekt u een voordelig hotel in Verneuil-sur-Avre, dan heeft u de keuze uit de 3 accommodaties waaronder Chambres D'Hotes Chateau De La Puisaye en Hotel Du Saumon. Het betaalbare Hotel Du Saumon met tarieven vanaf €65 ligt op slechts 5 minuten lopen van het stadscentrum. Enkele betaalbare hotelkeuzes in de nabijheid van Labyrinthe du Thimerais zijn Chambres D'Hotes Chateau De La Puisaye en Hotel Du Saumon.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Voor degenen die zich willen onderdompelen in de drukte van het centrum van Verneuil-sur-Avre, zijn Hostellerie Le Clos en Hotel Du Saumon aantrekkelijke aanbiedingen. Om in het centrum te logeren, boek een kamer in Hotel Du Saumon.

Als u gemakkelijk bij Gare SNCF de Verneuil-sur-Avre wilt kunnen komen, kies dan voor een hotel in de buurt, bijvoorbeeld, Hotel Du Saumon, gelegen op loopafstand van 5 minuten ervandaan. Wanneer u voor een hotel zoals Hotel Du Saumon of Hostellerie Le Clos kiest, kunt u gemakkelijk Verneuil-sur-Avre verkennen en Gare SNCF de Verneuil-sur-Avre bezoeken.

Luxe en boetiekaccommodatie in Verneuil d'Avre et d'Iton

U kunt ontspannen in het chique Hostellerie Le Clos met een zwembad, gratis parkeren en boogschieten, op slechts 0.2 km afstand van het stadscentrum. Ketenhotels zijn onder andere het 4-sterren Hostellerie Le Clos, met fantastische functies zoals een zwembad, gratis parkeren en boogschieten.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Bezoekers die met kinderen naar Verneuil-sur-Avre reizen vinden het wellicht fijn om bij Center Parcs Les Bois Francs in de buurt van Eglise Sainte-Madeleine te verblijven, waar tevens gratis prive parkeerplaatsen, een spa-centrum en paardrijden aangeboden worden. Center Parcs Les Bois Francs is een populaire badplaats die ook gratis prive parkeerplaatsen, een spa-centrum en paardrijden biedt, zodat u en uw hele gezin kunnen ontspannen na een dagje Verneuil-sur-Avre te hebben verkend.

Meer zienMinder