Hotels in Ver-sur-Mer

Bekijk 5 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Ver-sur-Mer van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-5 van 5
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
Le Mas NormandBed & Breakfast
8.4
Geweldig87 beoordelingen
Kaart
1.6 km van Stadscentrum
Het comfortabele Le Mas Normand Bed and Breakfast, met uitzicht op de tuin, ligt op ongeveer 3 km van Centre Juno Beach en biedt een terras, diverse recreatiemogelijkheden en een grote tuin aan.
Vanaf€ 123 /nachtSelecteren
BeatriceBed & Breakfast
8.4
Geweldig104 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Op slechts 1 km van HKB - Ver sur Mer biedt dit hotel fietsen en vissen om actief te blijven.
Vanaf€ 44 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig22 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum
De kamers van het Suite Souplex Chateau Cote De Nacre Ver-sur-Mer kijken uit op de tuin en er is ook een verwarmd zwembad op het terrein.
Vanaf€ 180 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig6 beoordelingen
Kaart
1.6 km van Stadscentrum
Centre Juno Beach bevindt zich op grofweg 4 km verderop, terwijl Musée America Gold Beach op 15 minuten loopafstand ervandaan ligt.
Vanaf€ 78 /nachtSelecteren
Escapade Charmante Ver-sur-MerPension
Kaart
600 meter van Stadscentrum
Selecteren

FAQ over hotels in Ver-sur-Mer

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke centraal gelegen hotels in Ver-sur-Mer zijn de beste?

Er zijn 5 hotels en andere accommodaties in het centrum van Ver-sur-Mer om uit te kiezen. We raden Beatrice als het beste hotel met gratis prive parkeerplaatsen, een zonneterras en 24-uurs receptie, gelegen op 0,2 km van het stadscentrum.

Wat zijn de beste goedkope hotels in Ver-sur-Mer?

Een van de beste goedkope hotels is Le Mas Normand, beoordeeld met 8.8/10, dat €110 per nacht kost en gratis prive parkeerplaatsen, een zonneterras en boodschappen dienst aanbiedt.

Wat zijn de beste hotels voor koppels in Ver-sur-Mer?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 7 aanbiedingen voor koppels. Ontdek Le Mas Normand beoordeeld met 8.8/10, dat gratis prive parkeerplaatsen, een zonneterras en boodschappen dienst heeft. Het ligt op 7 km van Chateau de Creully en kost ongeveer €110 per nacht.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Ver-sur-Mer?

Le Mas Normand (beoordeling: 8.8/10): een familiehotel met gratis prive parkeerplaatsen, een zonneterras en boodschappen dienst voor €110 per nacht.

Wat zijn de populairste accommodaties in Ver-sur-Mer niet ver van Musée America Gold Beach?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl, vinden gastenLe Mas Normand (beoordeling: 8.8/10) leuk. Het biedt gratis prive parkeerplaatsen, een zonneterras en boodschappen dienst aan en ligt op 15 minuten lopen van Musée America Gold Beach.

Waar logeren in Ver-sur-Mer?

Beste goedkope hotels in Ver-sur-Mer

Reizigers die op zoek naar budgethotels in Ver-sur-Mer zijn kunnen ervoor kiezen om in Le Mas Normand te verblijven, met een kamerprijs vanaf €91 per nacht. Chateau Cote De Nacre B&B is een hotel van de economy class, gelegen op nog geen 0.4 km van het stadscentrum. Le Mas Normand is een betaalbaar hotel op een steenworp afstand van Eglise Saint-Martin, dat kamerprijzen vanaf €91 aanbiedt.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Als u niet eerder in Ver-sur-Mer bent geweest, overweeg dan in het centrum van de stad te logeren, bij een hotel zoals Beatrice of Chateau Cote De Nacre B&B. Hotels als Beatrice en Chateau Cote De Nacre B&B brengen u in het hart van het evenement in Ver-sur-Mer.

Als u het beste van Ver-sur-Mer wilt zien, boek een hotel in de buurt van Musée America Gold Beach, bijvoorbeeld, Beatrice, dat op 5 minuten lopen van het centrum ligt. Geen reis naar Ver-sur-Mer is voldaan zonder een bezoek aan Musée America Gold Beach, in de buurt waarvan u de accommodaties Beatrice en Chateau Cote De Nacre B&B treft.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Als u van plan bent een reis naar Ver-sur-Mer te maken, overweeg dan een verblijf in het centrum van de stad in appartementen zoals Chateau Cote De Nacre of Le Nouveau Port Appartements. Le Nouveau Port Appartements is een B&B accommodatie op ongeveer 0.9 km van het stadscentrum, die gratis prive parkeerplaatsen, een zonneterras en duiken biedt. Le Mas Normand met kamerprijs van €91 per nacht is een goede logeergelegenheid voor zakenreizigers. Le Mas Normand is een populair resort met gratis prive parkeerplaatsen en een zonneterras voor een onvergetelijk verblijf.

Meer zienMinder