Hotels in Uhart-Cize

Bekijk 7 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Uhart-Cize van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-7 van 7
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig143 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum
Église Notre-Dame du Bout du Pont ligt 12 minuten wandelafstand van het 2-sterren Camou Uhart-Cize, terwijl Cinema Le Vauban binnen slechts 10 rijminuten verderop ligt.
Vanaf€ 61 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig108 beoordelingen
Gasten kunnen genieten een solarium en een buitenzwembad van het platteland Residence Pierre & Vacances Le Parc D'Arradoy, gelegen ongeveer 15 minuten wandelafstand van Arzubiko erreka.
Vanaf€ 127 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig71 beoordelingen
Kaart
900 meter van Stadscentrum
De kamers van het Joangi liggen op ongeveer 850 meter verwijderd van Église Notre-Dame du Bout du Pont en bieden uitzicht op de berg.
Vanaf€ 133 /nachtSelecteren
Maison Fleurie Uhart-CizeBed & Breakfast
8.4
Geweldig52 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum
Dit hotel, gelegen in de buurt van Prison des eveques en op 10 minuten lopen van Monument M. Renaud, biedt wandelen en vissen.
Vanaf€ 90 /nachtSelecteren
Villa Harriet Uhart-CizeBed & Breakfast
8.2
Geweldig27 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum
Het Villa Harriet Uhart-Cize is gelegen circa 9 minuten wandelen van de Porte Saint-Jacques en beschikt over een buitenzwembad en een continentaal ontbijt.
Vanaf€ 192 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig4 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Vanaf€ 187 /nachtSelecteren
Maison Bernatenia Uhart-CizeBed & Breakfast
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Het Maison Bernatenia Uhart-Cize ligt op een steenworp afstand van de Porte Saint-Jacques en ook in de buurt van Eglise de l'Assomption de la Vierge.
Vanaf€ 97 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Uhart-Cize

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke plekken in het centrum van Uhart-Cize zijn de beste?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 27 beoordeling van gasten tonen topplekken in het centrum van Uhart-Cize. We raden Maison Fleurie als het beste hotel met gratis prive parkeerplaatsen, een zonneterras en wandelen, gelegen op 0,5 km van het stadscentrum. Residence Pierre & Vacances Le Parc D'Arradoy met beoordeling 7.6/10 en Villa Harriet B And B, beoordeeld met 8.0/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Welke goedkope hotels in Uhart-Cize zijn de populairste?

Hotel Camou beoordeeld met 8.6/10 is geweldig voor uw goedkoop verblijf in Uhart-Cize. Deze accommodatie heeft fitnesslessen en luchthaventransfer. Een ander aanbevolen hotel is Residence Pierre & Vacances Le Parc D'Arradoy met beoordeling 7.6/10, dat €84 per nacht kost. Het biedt een TV, een patio en een balkon in de kamers aan.

Waar logeren in Uhart-Cize?

Beste goedkope hotels in Uhart-Cize

Zoekt u een budgetaccommodatie, overweeg dan een verblijf bij Residence Le Parc D'Arradoy, een betaalbaar appartement voor €76 per overnachting. In het centrum van Uhart-Cize vindt u tal van budgethotels, zoals Maison Fleurie en Hotel Camou, die op 15 minuten loopafstand van Porte Saint-Jacques liggen. Mocht u op loopafstand van bezienswaardigheden van Uhart-Cize willen verblijven, selecteer dan een hotel nabij Prison des eveques, zoals het betaalbare Maison Fleurie met kamerprijzen vanaf €108.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Verken het hart van Uhart-Cize en blijf dicht bij La Citadelle de Saint Jean Pied de Port terwijl u een kamer in Maison Fleurie boekt. Denk aan een verblijf in Villa Harriet in Uhart-Cize, als u centraal wilt logeren.

Kies voor een hotel in de buurt van La Citadelle de Saint Jean Pied de Port, zoals Hotel Camou, dat op loopafstand van slechts 10 minuten ervandaan ligt. Selecteer een hotel naast La Citadelle de Saint Jean Pied de Port, zoals Hotel Camou, gelegen op slechts 10 minuten lopen.

Luxe en boetiekaccommodatie in Uhart-Cize

Residence Pierre & Vacances Le Parc D'Arradoy biedt gratis prive parkeerplaatsen, een zonneterras en aerobicslessen plus een onoverwinbaar niveau van comfort dat door de hotelketen wordt gehandhaafd.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Residence Le Parc D'Arradoy - Maeva Home is een gezellig appartement op minder dan 15 minuten lopen van Porte Saint-Jacques. Er zijn 8 B&B mogelijkheden in Uhart-Cize, waaronder Residence Le Parc D'Arradoy - Maeva Home en N111, Parc D'Arradoy-St Jean Pied De Port. Hotel Camou biedt accommodatie voor zakenreizigers en heeft tevens gratis prive parkeerplaatsen, kanoën en fietsen. Voor de recreanten zijn er 3 hotels in Uhart-Cize, Hotel Camou of Residence Pierre & Vacances Le Parc D'Arradoy zijn onder hen.

Meer zienMinder