Hotels in Sorgues

Bekijk 2 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Sorgues van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-2 van 2
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig87 beoordelingen
Kaart
3.3 km van Stadscentrum
Het 2-sterren hotelF1 Avignon Nord Sorgues ligt slechts 20 minuten wandelen naar golfbaan Grand Avignon en beschikt over een terras en een tuin.
Vanaf€ 52 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig79 beoordelingen
Kaart
2.4 km van Stadscentrum
Het 4-sterren Chambre D'Hotes Chateau Gigognan is gesitueerd 2 km van Médiathèque Jean Tortel en beschikt over een seizoensgebonden buitenzwembad.
Vanaf€ 157 /nachtSelecteren

Waar logeren in Sorgues?

Beste goedkope hotels in Sorgues

La Vigne is perfect voor rugzaktoeristen of mensen die niet al te hoog budget hebben voor het bezoek van Sorgues. Heeft u een strak reisbudget, dan kunt u een plezierig verblijf bij hotelF1 Avignon Nord in het centrum van Sorgues hebben. HotelF1 Avignon Nord is een goed budgetvriendelijk hotel, minder dan 7 km van golfbaan Garden Golf Avignon.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Als u een familievakantie naar Sorgues plant, overweeg dan een verblijf in gezellige appartementen, zoals Location Studio Meuble of Location Studio Meuble, die zich in het centrum van de stad bevinden. Location Studio Meuble bevindt zich in het hart van Sorgues en biedt gratis prive parkeerplaatsen, een zonneterras en bordspellen.

Om een aantal van de attracties van Sorgues gemakkelijk te kunnen bereiken, kies voor een appartement in de buurt van Maison de la reine Jeanne a Sorgues, zoals Maison Provence, Proche Avignon of Location Studio Meuble.

Luxe en boetiekaccommodatie in Sorgues

Als u tijdens uw verblijf in Sorgues een luxe 4-sterren hotel wilt boeken, dan is Chambre D'Hotes Chateau Gigognan een goede optie. HotelF1 Avignon Nord biedt gratis prive parkeerplaatsen, een zonneterras en 24 uur bewakingsdienst plus een onoverwinbaar niveau van comfort dat door de hotelketen wordt gehandhaafd.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

La Vigne en Studio Neuf, Equipe appartementen zijn de budgetvriendelijke accommodaties, die tot de 7 betaalbare logeeropties in Sorgues behoren. Sorgues heeft 11 B&B aanbiedingen, waaronder Loue Studio Neuf Tout Equipe en La Vigne waar u van huiselijke comfort en sfeer kunt genieten. Reizigers die Sorgues op zakenreis bezoeken, willen misschien wel in hotelF1 Avignon Nord met gratis prive parkeerplaatsen, een zonneterras en 24 uur bewakingsdienst verblijven. Chambre D'Hotes Chateau Gigognan is een gezellig resort hotel in Sorgues, geschikt voor de reizigers die de aanwezigheid van faciliteiten zoals gratis prive parkeerplaatsen, een zonneterras en een waterpark belangrijk vinden.

Meer zienMinder