Hotels in Sarrebourg

Bekijk 4 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Sarrebourg van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-4 van 4
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.6
Geweldig134 beoordelingen
Kaart
3.7 km van Stadscentrum
Chapelle des Cordeliers is te vinden op op slecht 3 km afstand van een hotel.
Vanaf€ 48 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig120 beoordelingen
Kaart
2.1 km van Stadscentrum
Faiencerie de Niderviller bevindt zich op circa 10 minuten rijden van het milieuvriendelijke Ibis Budget Sarrebourg Buhl Sarrebourg.
Vanaf€ 54 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig86 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Het 3-sterren Hotel-Restaurant Du Soleil Levant bevindt zich op binnen 13 minuten van Museum Sarrebourg en beschikt over 9 kamers en een à la carte restaurant.
Vanaf€ 75 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig114 beoordelingen
Kaart
1.7 km van Stadscentrum
Gevestigd naast restaurants en bars ongeveer 20 minuten wandelen van Eglise Saint-Barthélémy, bevat het huisdiervriendelijke ibis Styles 46 kamers binnen nog geen 25 minuten wandelen van Musee du Pays de Sarrebourg.
Vanaf€ 105 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Sarrebourg

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de geweldigste hotels in het centrum van Sarrebourg?

Onze bezoekers vinden Hotel-Restaurant Du Soleil Levant, beoordeeld met 8.0/10, leuk. Het heeft 24 uur bewakingsdienst, een spa-centrum en huishouden en is binnen 5 minuten lopen van he stadscentrum gelegen.

Wat zijn de beste goedkope hotels in Sarrebourg?

Couvent De Saint-Ulrich is ook een goede keuze met beoordeling 8.4/10 voor €50 per nacht.

Welke hotels in Sarrebourg zijn goed voor gezinnen?

U kunt ook Hotel-Restaurant Du Soleil Levant (beoordeling: 8.0/10) voor ongeveer €75 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt 24 uur bewakingsdienst, een spa-centrum en huishouden aan.

Welke hotels in Sarrebourg dicht bij Chapelle des Cordeliers zijn de beste?

Om dicht bij Chapelle des Cordeliers te zijn, logeer bij Hotel-Restaurant Du Soleil Levant (beoordeling: 8.0/10), dat op 10 minuten lopen van de bezienswaardigheid en biedt 24 uur bewakingsdienst, een spa-centrum en huishouden aan. Bezoekers kunnen van Franse keuken bij Le Chat-Pitre restaurant in de buurt genieten.

Waar logeren in Sarrebourg?

Beste goedkope hotels in Sarrebourg

Ibis Budget Buhl en Couvent De Saint-Ulrich zijn leuke budgetvriendelijke hotels in Sarrebourg. Heeft u een strak reisbudget, dan kunt u een plezierig verblijf bij Ibis Budget Buhl in het centrum van Sarrebourg hebben. Mocht u op loopafstand van bezienswaardigheden van Sarrebourg willen verblijven, selecteer dan een hotel nabij Eglise Catholique De Buhl-Lorraine, zoals het betaalbare Ibis Budget Buhl met kamerprijzen vanaf €50.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Verken het hart van Sarrebourg en blijf dicht bij Eglise Saint-Barthélémy terwijl u een kamer in Hotel-Restaurant Du Soleil Levant boekt. Hotel-Restaurant Du Soleil Levant is een populaire accommodatie op circa 5 minuten lopen van het stadscentrum, die zijn gasten 24 uur bewakingsdienst, een spa-centrum en huishouden aanbiedt.

Als u meer wilt weten over de attracties van Sarrebourg, kies dan voor Hotel-Restaurant Du Soleil Levant bij Eglise Saint-Barthélémy. Eglise Saint-Barthélémy is een populaire attractie en als u het wilt bezoeken in Sarrebourg, kunt u kiezen voor een verblijf in Hotel-Restaurant Du Soleil Levant met tarieven vanaf €74.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Voor de reizigers in de omgeving van Sarrebourg, die met hun gezin reizen en een geschikt appartement nodig hebben, is er F2 Au Calme, Proche Gare, Center Parc, Sainte Croix, gelegen op slechts 5 minuten lopen van Pizza & Saveurs. Reizigers, die op zoek zijn naar een goede B&B accommodatie in Sarrebourg, zullen blij zijn met L'Oasis en Bliss - Golden Tree - Wifi - 20 Min St-Croix & Center Parcs. Couvent De Saint-Ulrich is een goed uitgerust zakenhotel in Sarrebourg, dat voorzien is van een golfbaan en wandelen.

Meer zienMinder