Hotels in Sallèles-dʼAude

Bekijk 5 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Sallèles-dʼAude van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-5 van 5
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig36 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
The Somail Hat Museum en La Taverna zijn opminder dan 3 km verderop en op ongeveer 6 km van het 3-sterren Les Volets Bleus Bed and Breakfast.
Vanaf€ 84 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig37 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Het La Passerelle Du Canal ligt op minder dan 3 km van de Minervois Cruisers en biedt een continentaal ontbijt en een zwembad.
Vanaf€ 125 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig63 beoordelingen
Kaart
3.0 km van Stadscentrum
Het 3-sterren Residence Odalys Cote Canal ligt in Sallèles-dʼAude en op korte rijafstand van 10 minuten van La Taverna en beschikt over saunafaciliteiten en een buitenzwembad voor ontspanning van de gasten.
Vanaf€ 73 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig21 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Dit hotel ligt vlak bij Chateau de Salleles d'Aude en op 4,2 km van Le Somail. Het beschikt over een bibliotheek en een zonneterras.
Selecteren
Indalogites Sallèles-dʼAudePension
Kaart
1.9 km van Stadscentrum
Het Indalogites biedt een zonneterras en biljart aan en ligt op slechts 3 km afstand van Eglise Saint-Jean l'Evangeliste d'Ouveillan, evenals binnen 10 minuten van Amphoralis.
Vanaf€ 118 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Sallèles-dʼAude

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de geweldigste hotels in het centrum van Sallèles-dʼAude?

Er zijn 3 hotels en andere accommodaties in het centrum van Sallèles-dʼAude om uit te kiezen. Het beste hotel in het centrum van Sallèles-dʼAude is Les Volets Bleus, beoordeeld met 7.4/10, biedt gratis prive parkeerplaatsen, een picknickplaats en huishouden aan.

Welke goedkope hotels in Sallèles-dʼAude zijn de beste?

Les Volets Bleus met beoordeling 7.4/10 is een goede optie, gelegen op 4,5 km van La Taverna. Bij dit 3-sterrenhotel kunt u van gratis prive parkeerplaatsen, een picknickplaats en huishouden profiteren. Gasten vinden ook geweldige service leuk.

Welke hotels voor koppels in Sallèles-dʼAude zijn de beste?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 4 aanbiedingen voor koppels. Residence Odalys Cote Canal beoordeeld met 7.6/10 is een 3-sterrenhotel voor koppels, dat gratis prive parkeerplaatsen, Turkse stoombaden en fitnesslessen aanbiedt. Gasten kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €115 per nacht boeken.

Welke hotels in Sallèles-dʼAude niet ver van Amphoralis zijn de beste?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl, vinden gastenLes Volets Bleus (beoordeling: 7.4/10) leuk. Het biedt gratis prive parkeerplaatsen, een picknickplaats en huishouden aan en ligt op 15 minuten lopen van Amphoralis.

Waar logeren in Sallèles-dʼAude?

Beste goedkope hotels in Sallèles-dʼAude

Enkele grote budgethotels in Sallèles-dʼAude voor minder dan €99 per nacht zijn Residence Odalys Cote Canal en Les Volets Bleus. Heeft u een strak reisbudget, dan kunt u een plezierig verblijf bij Residence Odalys Cote Canal in het centrum van Sallèles-dʼAude hebben. Gites Le "Val-Lea" ligt op slechts een steenworp afstand van Aquajet Parc Canaïma.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Bij L'Olivier of Gites Le "Val-Lea" verblijft u redelijk dicht bij het centrum van Sallèles-dʼAude. Les Volets Bleus is nog één accommodatiegelegenheid in het centrum van Sallèles-dʼAude dat over gratis prive parkeerplaatsen, fietsen en tafeltennis beschikt.

Als u voor het eerst naar Sallèles-dʼAude komt, kunt u het beste in het centrum nabij Chateau de Salleles d'Aude logeren, bijvoorbeeld, bij L'Olivier of Les Volets Bleus. Overweeg een hotel in de buurt van Chateau de Salleles d'Aude, zoals L'Olivier.

Luxe en boetiekaccommodatie in Sallèles-dʼAude

Als u op zoek naar comfort en betrouwbare service bent, boek dan het 3-sterren Residence Odalys Cote Canal.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Gites Le "Val-Lea" is een comfortabel appartement in het centrum van Sallèles-dʼAude, dat is een geweldige keuze voor degenen die de voorkeur aan een huiselijke sfeer en de voordelen van de centrale ligging geven. Reizigers die op zoek zijn naar een B&B vinden rust in Gites Le "Val-Lea", gelegen op 5 minuten lopen van het centrum van de stad. Als u in Sallèles-dʼAude voor zaken bent, boek dan Residence Odalys Cote Canal met een sauna, een patio en een seizoensgebonden buitenzwembad. Les Volets Bleus is een populair resort met gratis prive parkeerplaatsen, tafeltennis en fietsen voor een onvergetelijk verblijf.

Meer zienMinder