Hotels in Sainte-Soulle

Bekijk 7 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Sainte-Soulle van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-7 van 7
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig41 beoordelingen
Kaart
2.3 km van Stadscentrum
Een verblijf in het Auberge Des Charmilles Sainte-Soulle betekent dat u zich alleen 4 km van de Asinerie de Varennes bevindt, terwijl u van een seizoensgebonden buitenzwembad op locatie kunt genieten.
Vanaf€ 107 /nachtSelecteren
9.0
Perfect1 beoordeling
Kaart
2.8 km van Stadscentrum
Het Le Clos Des Grandes Rivieres beschikt over een seizoensgebonden buitenzwembad en ligt op minder dan 4 km rijden naar de Parking Relais Saint-Rogatien.
Vanaf€ 158 /nachtSelecteren
Kaart
1.7 km van Stadscentrum
Het Entre Mer & Filles Bed and Breakfast Bourgneuf is op 20 km van de luchthaven La Rochelle-lle de Re en 10 minuten wandeling van de La Gabardeliere bushalte.
Vanaf€ 157 /nachtSelecteren
Kaart
700 meter van Stadscentrum
Dit hotel, gesitueerd op 10 minuten lopen van het centrum van Sainte-Soulle en op minder dan 10 minuten lopen van Eglise Saint-Laurent de Sainte-Soulle, biedt een gemeenschappelijke salon en een zonnedek.
Vanaf€ 99 /nachtSelecteren
Serinity Sainte-SoulleBed & Breakfast
Kaart
600 meter van Stadscentrum
De Asinerie de Varennes is binnen 6 km van het Serinity Sainte-Soulle.
Vanaf€ 90 /nachtSelecteren
La Tonnelle Fleurie Chambres D'Hotes Sainte-SoulleBed & Breakfast
Kaart
2.5 km van Stadscentrum
Als u in het La Tonnelle Fleurie Chambres D'Hotes verblijft, kunt u de Asinerie de Varennes bezoeken, binnen circa 10 minuten rijden, of gewoon ontspannen bij een verwarmd zwembad.
Vanaf€ 125 /nachtSelecteren
La Rochelle Lodge Sainte-SoulleBed & Breakfast
Kaart
2.2 km van Stadscentrum
De kamers van het La Rochelle Lodge kijken uit op het zwembad en er is ook een seizoensgebonden buitenzwembad op het terrein.
Vanaf€ 156 /nachtSelecteren

Waar logeren in Sainte-Soulle?

Beste goedkope hotels in Sainte-Soulle

Voor een kleiner budget vindt u 4 opties in Sainte-Soulle, zoals Auberge Des Charmilles met tarieven vanaf €90 die gratis parkeren, een zonneterras en een fotokopieerapparaat biedt. Heeft u een strak reisbudget, dan kunt u een plezierig verblijf bij Auberge Des Charmilles in het centrum van Sainte-Soulle hebben. Auberge Des Charmilles is een goed budgetvriendelijk hotel, minder dan 4,1 km van Asinerie de Varennes.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

De eerste keer bezoekers van Sainte-Soulle worden geadviseerd om bij een hotel in het stadscentrum te verblijven, bijvoorbeeld, bij Serinity, of in een appartement zoals Appartement La Rochelle. Het gelegen nabij Eglise Saint-Laurent de Sainte-Soulle Appartement La Rochelle is een optie voor accommodatie in de buurt van het stadscentrum.

U kunt het beste u een hotel nabij Eglise Saint-Laurent de Sainte-Soulle boeken, bijvoorbeeld, Serinity dat direct ernaast ligt. Reizigers die de belangrijkste bezienswaardigheden van Sainte-Soulle willen bezoeken, kunnen het beste een hotel nabij Eglise Saint-Laurent de Sainte-Soulle boeken, bijvoorbeeld, Serinity dat zich op korte loopafstand ervandaan bevindt.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Wilt u graag een verblijf met een huiselijke sfeer tijdens uw vakantie in Sainte-Soulle, bekijk dan eens de comfortabele appartementen zoals Appartement La Rochelle, dat op circa 0,6 km van het centrum van de stad ligt. B&B's in Sainte-Soulle zijn onder andere Appartement La Rochelle en Studio 3 Personnes Avec Piscine. Wanneer u voor zakelijke doeleinden reist kunt u kiezen voor Auberge Des Charmilles dat gratis parkeren, een zonneterras en een fotokopieerapparaat biedt. Auberge Des Charmilles is een geweldig resort voor reizigers naar Sainte-Soulle die hun vakantie met gratis parkeren, een zonneterras en een fotokopieerapparaat willen doorbrengen.

Meer zienMinder