Hotels in Saint-Marcel (Eure)

Bekijk 6 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Saint-Marcel (Eure) van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-6 van 6
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.0
Geweldig140 beoordelingen
Het 3-sterren Restaurant Baryton Saint-Marcel bevindt zich een autorit van 15 minuten vanaf Musée des impressionnismes en biedt een buffet ontbijt.
Vanaf€ 108 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig81 beoordelingen
Het 4-sterren Le Jardin Des Erables Bed and Breakfast is op 75 km van de luchthaven Beauvais-Tille en binnen 5 minuten lopen naar de Espace Nautique bushalte.
Vanaf€ 157 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig148 beoordelingen
Het comfortabele 3-sterren Kyriad Vernon / Saint Marcel Saint-Marcel is gevestigd slechts 15 minuten rijden vanaf Musée des impressionnismes en slechts 10 minuten rijden van Musée Alphonse-Georges Poulain.
Vanaf€ 88 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig100 beoordelingen
Musée Alphonse-Georges Poulain is binnen 2 km afstand van het 2-sterren Du Haut Marais.
Vanaf€ 58 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig56 beoordelingen
Het Mont Vernon bevestigt zich in een platteland van Saint-Marcel, op circa 4 km rijden naar Musée Alphonse-Georges Poulain en op ongeveer 4 km naar collégiale Notre-Dame de Vernon.
Vanaf€ 108 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig85 beoordelingen
Château de Bizy bevindt zich op loopafstand van nog geen 25 minuten hiervandaan, terwijl collégiale Notre-Dame de Vernon op circa 2 km verderop ligt.
Vanaf€ 37 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Saint-Marcel (Eure)

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke top hotels in Saint-Marcel (Eure) hebben een centrale ligging?

Le Jardin Des Erables, beoordeeld met 8.4/10 is het beste hotel met gratis parkeren, een zonneterras en een picknickplaats, dat op 5 minuten lopen van het stadscentrum ligt.

Welke goedkope hotels in Saint-Marcel (Eure) zijn de beste?

Hotel Du Haut Marais beoordeeld met 7.6/10 is geweldig voor uw goedkoop verblijf in Saint-Marcel (Eure). Deze accommodatie heeft een picknickplaats, huishouden en een fotokopieerapparaat. HotelF1 Vernon is ook een goede keuze met beoordeling 7.8/10 voor €38 per nacht.

Wat zijn de beste hotels voor koppels in Saint-Marcel (Eure)?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 5 aanbiedingen voor koppels. Bekijk hotelF1 Vernon, beoordeeld met 7.8/10, dat gratis parkeren, 24-uurs receptie en 24 uur bewakingsdienst heeft. Het is op 1050 meter van het stadcentrum gelegen en kot ongeveer €38 per nacht.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke accommodaties in Saint-Marcel (Eure)?

Hotel Du Haut Marais (beoordeling: 7.6/10) biedt een picknickplaats, huishouden en een fotokopieerapparaat aan. Het ligt 2,4 km van Musée Alphonse-Georges Poulain. Gasten kunnen van Amerikaanse keuken, Franse keuken en Italiaanse keuken bij Le Loft restaurant genieten.

Welke hotels in Saint-Marcel (Eure) dicht bij Château de Bizy zijn de beste?

U kunt bij Le Jardin Des Erables, beoordeeld met 8.4/10, een 4-sterrenhotel boeken. Het ligt op 20 minuten lopen van Château de Bizy. Het biedt gratis parkeren, een zonneterras en een picknickplaats aan.

Waar logeren in Saint-Marcel (Eure)?

Luchthavens en Metrostations van Saint-Marcel (Eure)

Wilt u een luxueuzer hotel met goede verbinding naar Evreux (EVX-Fauville Air Base) luchthaven, overweeg dan Premiere Classe Evreux met een kamerprijs vanaf €33.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Gasten die zich in de geschiedenis en cultuur van Saint-Marcel (Eure) interesseren kunnen het beste voor een hotel in de buurt van Museum of the Resistance kiezen, bijvoorbeeld, voor Le Jardin Des Erables, gelegen op afstand van 350 meter ervandaan. Reizigers die de belangrijkste bezienswaardigheden van Saint-Marcel (Eure) willen bezoeken, kunnen het beste een hotel nabij Museum of the Resistance boeken, bijvoorbeeld, Le Jardin Des Erables dat zich op korte loopafstand ervandaan bevindt.

Meer zienMinder