Hotels in Saint-Aubin-Sur-Mer (Calvados)

Bekijk 10 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Saint-Aubin-Sur-Mer (Calvados) van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-10 van 10
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig105 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Het Le Saint-Aubin beschikt over een zonneterras, een gemeenschappelijke salon en diverse recreatiemogelijkheden en heeft ook een à la carte restaurant.
Vanaf€ 128 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig119 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Het 2-sterren Le Clos Normand is slechts 10 minuten van Reserve naturelle nationale de la falaise du Cap Romain gelegen en heeft een buitenzwembad plus een dompelbad, een bubbelbad en kleedkamers.
Vanaf€ 80 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig235 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum
Het charmante de Normandie heeft een open haard en een tuin, die de gasten helpen zich te vermaken op de charmante locatie.
Vanaf€ 76 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig91 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Juno Beach is op 3 km afstand, terwijl Musee de Radar op 6 km hiervandaan ligt.
Vanaf€ 64 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig42 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Centre Juno Beach is op ongeveer 4 km en Plage de Saint-Aubin-sur-Mer ligt op op minder dan 5 minuten wandelen vandaan.
Vanaf€ 108 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig33 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Het Relais Du Cap Romain Bed and Breakfast Saint-Aubin-Sur-Mer is op 30 km van de luchthaven Caen-Carpiquet en binnen een 5-minuten wandeling van de Gare bushalte.
Vanaf€ 50 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig8 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Het Mysaintaubin Bed and Breakfast Saint-Aubin-Sur-Mer is op 30 km van de luchthaven Caen-Carpiquet en nog geen 5 minuten wandelen naar de Gare bushalte.
Vanaf€ 125 /nachtSelecteren
8.8
Geweldig8 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Het Villa Juno - Saint-Aubin-Sur-Mer - Cote De Nacre - Normandie - Plage Debarquement Saint-Aubin-Sur-Mer biedt een terras en een picknickplaats aan, en ligt alleen 25 minuten lopen van La Maison des Canadiens.
Vanaf€ 187 /nachtSelecteren
Kaart
500 meter van Stadscentrum
Het La Cle De Line Bed and Breakfast in Saint-Aubin-Sur-Mer ligt binnen 9 minuten te voet van Reserve naturelle nationale de la falaise du Cap Romain en beschikt over een zonneterras en een tuin.
Vanaf€ 105 /nachtSelecteren
Chambres D'Hote Dans Une Maison, Piscine, 5 Minutes A Pieds De La Mer Saint-Aubin-Sur-Mer Pension
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Het Chambres D'Hote Dans Une Maison, Piscine, 5 Minutes A Pieds De La Mer is een perfecte vakantieplek op circa 4 km van het Radar Museum 1944 en andere bezienswaardigheden van Saint-Aubin-Sur-Mer.
Vanaf€ 298 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Saint-Aubin-Sur-Mer (Calvados)

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke hotels in Saint-Aubin-Sur-Mer (Calvados) hebben een centrale locatie?

Kies uw perfecte hotel onder 4 aabiediengen in het centrum van Saint-Aubin-Sur-Mer (Calvados). Hotel Saint-Aubin met gratis prive parkeerplaatsen, een zonnedek en strijken is beoordeeld met 7.4/10 en ligt binnen 5 minuten lopen van het stadcentrum.

Wat zijn de beste goedkope hotels in Saint-Aubin-Sur-Mer (Calvados)?

Meer dan 158 beoordelingen van gasten van iBooked.nl helpen u om de beste goedkope accommodatie in Saint-Aubin-Sur-Mer (Calvados) te kiezen. Een andere optie is Chambres Du Pavo Real beoordeeld met 7.8/10 voor €76 per nacht.

Welke hotels voor koppels in Saint-Aubin-Sur-Mer (Calvados) zijn de beste?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 4 aanbiedingen voor koppels. Ontdek Hotel Saint-Aubin, beoordeeld met 7.4/10, dat gratis prive parkeerplaatsen, een zonnedek en strijken heeft. Het is op 350 meter van het stadcentrum gelegen en kot ongeveer €118 per nacht.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Saint-Aubin-Sur-Mer (Calvados)?

Hotel Saint-Aubin (beoordeling: 7.4/10): een familiehotel met gratis prive parkeerplaatsen, een zonnedek en strijken voor €118 per nacht.

Waar logeren in Saint-Aubin-Sur-Mer (Calvados)?

Beste goedkope hotels in Saint-Aubin-Sur-Mer (Calvados)

Wanneer u met wat budget reist, zou u kunnen verblijven bij Chambres Du Pavo Real met de gemiddelde overnachtingsprijs van €74. Hotel De Normandie is een hotel van de economy class, gelegen op nog geen 0.5 km van het stadscentrum. Overweeg een verblijf bij een hotel nabij Chateau de Barbeville, zoals het voordelige Chambres Du Pavo Real met de prijs vanaf €74.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Saint-Aubin-Sur-Mer (Calvados) is een geweldige plaats om te bezoeken, met 4 hotels in het centrum van de stad, waaronder Au Rythme Des Vagues en Le Relais Du Cap Romain. Un Balcon Sur La Mer en Appartement Avec Terrasse zijn twee fijne appartementen op 5 minuten lopen van het stadscentrum.

U kunt overwegen om Le Saint-Aubin te boeken, het ligt op circa 500 meter van Reserve naturelle nationale de la falaise du Cap Romain en beschikt over een zonneterras, duiken en paardrijden. Le Saint-Aubin met een zonneterras, duiken en paardrijden is de dichtstbijzijnde accommodatie ten opzichte van Reserve naturelle nationale de la falaise du Cap Romain.

Luxe en boetiekaccommodatie in Saint-Aubin-Sur-Mer (Calvados)

Mocht uw voorkeur bij de ketenhotels liggen, dan kan Le Saint-Aubin op 5 minuten lopen van het centrum, dat tevens een zonneterras, duiken en paardrijden heeft, een geschikte accommodatie voor u zijn.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Voor degenen die Saint-Aubin-Sur-Mer (Calvados) met hun familie bezoeken, is er een appartement naast Reserve naturelle nationale de la falaise du Cap Romain, zoals La Chaloupe of On The Beach. B&B's in Saint-Aubin-Sur-Mer (Calvados) zijn onder andere La Chaloupe en Un Balcon Sur La Mer. Op minder dan 0.2 km van het centrum is er Le Saint-Aubin met gezinsvriendelijke kamers en een zonneterras, duiken en paardrijden. Als u op zoek naar een comfortabel resort hotel in Saint-Aubin-Sur-Mer (Calvados) bent, overweeg dan Hotel De Normandie, dat ook op 15 minuten loopafstand van Reserve naturelle nationale de la falaise du Cap Romain ligt.

Meer zienMinder