Hotels in Romilly-sur-Seine

Bekijk 6 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Romilly-sur-Seine van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-6 van 6
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig87 beoordelingen
Kaart
1.2 km van Stadscentrum
Het Logis Le Marais Romilly Centre bevestigt zich in een zaken gedeelte en beschikt over een picknickplaats en een barbecuegrill.
Vanaf€ 62 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig49 beoordelingen
Kaart
3.1 km van Stadscentrum
Parc De La Bechere is op op nog geen 3 km van een hotel, terwijl de luchthaven Châlons-Vatry is 75 km ervandaan.
Vanaf€ 68 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig42 beoordelingen
Kaart
3.1 km van Stadscentrum
De Eglise Saint-Denis ligt op ongeveer 25 minuten wandelafstand van het 2-sterren Akena City De Romilly Romilly-sur-Seine, terwijl Centre Aquatique Les 3 Vagues minder dan 4 km ervandaan ligt.
Vanaf€ 51 /nachtSelecteren
8.8
Geweldig17 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum
Parc De La Bechere en Centre Aquatique Les 3 Vagues zijn respectievelijk op circa 850 meter afstand en op slechts 850 meter naar het Le Coq En Pate Bed and Breakfast gelegen.
Vanaf€ 65 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig7 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Centre Aquatique Les 3 Vagues bevindt zich binnen slechts 10 minuten lopen, terwijl Parc De La Bechere binnen slechts 10 loopminuten verderop ligt.
Vanaf€ 68 /nachtSelecteren
7.6
Heel goed8 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Het hotel biedt een prestigieuze accommodatie met 23 kamers in het zuiden van Romilly-sur-Seine.
Vanaf€ 194 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Romilly-sur-Seine

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke hotels in Romilly-sur-Seine hebben een centrale locatie?

Nicey - Hotel Spa, Lounge, Coworking met een sportschool, een bubbelbad en een zwembad is beoordeeld met 7.6/10 en ligt binnen 5 minuten lopen van het stadcentrum.

Welke goedkope hotels zijn de beste in Romilly-sur-Seine?

Er zijn meer dan 3 goedkope top accommodaties in Romilly-sur-Seine. Een van de beste goedkope hotels is Logis Le Marais Romilly Centre, beoordeeld met 8.4/10, dat €72 per nacht kost en een picknickplaats, 24 uur bewakingsdienst en huishouden aanbiedt. Akena City De Romilly beoordeeld met 8.6/10 is nog een goed hotel, dat ledikanten en strijken aanbiedt en €51 per nacht kost.

Wat zijn de beste accommodatie met toegang tot Parc De La Bechere?

Om niet ver van Parc De La Bechere te verblijven, logeer in Nicey - Hotel Spa, Lounge, Coworking (beoordeling: 7.6/10), dat op een 10-minuut loopafstand van de bezienswaardigheid en biedt een sportschool, een bubbelbad en een zwembad aan. Reizigers kunnen Italiaanse keuken bij het La Trattoria restaurant in de buurt.

Waar logeren in Romilly-sur-Seine?

Beste goedkope hotels in Romilly-sur-Seine

Als u een budgethotel in Romilly-sur-Seine nodig heeft, heeft Logis Le Marais Romilly Centre goedkope kamers voor €50 per nacht. Heeft u een strak reisbudget, dan kunt u een plezierig verblijf bij Logis Le Marais Romilly Centre in het centrum van Romilly-sur-Seine hebben.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Wanneer u bij Small Budget Rooms of Gites De Grand Standing A Romilly Sur Seine logeert, betekent het dat u te midden van de actie en drukte van Romilly-sur-Seine stadscentrum bent. Gites De Grand Standing A Romilly Sur Seine in het centrum van Romilly-sur-Seine is een gemakkelijk bereikbaar accommodatie en tevens een ideale uitvalbasis voor het verkennen van de stad.

Om de vibes van Romilly-sur-Seine te ervaren, boek een hotel in de buurt van Parc De La Bechere, zoals Small Budget Rooms of Gites De Grand Standing A Romilly Sur Seine. Om Romilly-sur-Seine gemakkelijk te kunnen verkennen, selecteer een hotel nabij Parc De La Bechere, zoals Small Budget Rooms en Gites De Grand Standing A Romilly Sur Seine.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Als u naar Romilly-sur-Seine voor zakelijke doeleinden reist, kan het centraal gelegen Cathy Lodge een goede accommodatieoptie voor u zijn. Geniet van uw verblijf in het comfortabele Cathy Lodge op slechts 900 meter van het stadscentrum. Logis Le Marais Romilly Centre en Akena City Romilly-Sur-Seine zijn de twee zakenhotels in Romilly-sur-Seine, die van alle benodigde faciliteiten voozien zijn. Auberge De Nicey wordt beoordeeld als een van de beste resorts in Romilly-sur-Seine, dat een sauna, een binnenzwembad en tubing biedt.

Meer zienMinder