Hotels in Puget-sur Argens

Bekijk 6 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Puget-sur Argens van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-6 van 6
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig28 beoordelingen
Kaart
1.1 km van Stadscentrum
Het Chambres D'Hotes Le Mas Du Bijou Bleu Puget-sur Argens, met uitzicht op het zwembad, ligt binnen een autorit van slechts 15 minuten vanaf het Amfitheater van Fréjus en biedt een zwembad, een terras en chaise-longues aan.
Vanaf€ 112 /nachtSelecteren
Feerie LoveBed & Breakfast
8.0
Geweldig22 beoordelingen
Kaart
1.9 km van Stadscentrum
Dit hotel ligt op 4,5 km van Fréjus-kathedraal en beschikt over een zoutwaterzwembad, samen met massage en een bubbelbad.
Vanaf€ 208 /nachtSelecteren
7.8
Heel goed9 beoordelingen
Kaart
1.0 km van Stadscentrum
Het 4-sterren Loveroom Beaute 4 Etoiles - Suites Avec Jacuzzi Puget-sur Argens is op 65 km van de luchthaven Nice Côte d'Azur en op minder dan 500 meter afstand van de Le Belvedere bushalte.
Vanaf€ 197 /nachtSelecteren
Residence Goelia Le Village AzurAparthotel
8.6
Geweldig16 beoordelingen
Kaart
2.8 km van Stadscentrum
Het 3-sterren Residence Goelia Le Village Azur met een bubbelbad, saunafaciliteiten en een buitenzwembad bevindt zich op ongeveer 65 km van de luchthaven Nice Côte d'Azur.
Vanaf€ 147 /nachtSelecteren
Mobilhome 6 Personnes Camping Oasis Village 5 Etoiles Puget-sur ArgensVakantiepark
Kaart
2.4 km van Stadscentrum
Het Mobilhome 6 Personnes Camping Oasis Village 5 Etoiles is een perfecte vakantieplek op minder dan 4 km van Moulin Le Magalie en andere bezienswaardigheden van Puget-sur Argens.
Vanaf€ 124 /nachtSelecteren
Bungalow De Luxe De 60M2 Dans Camping 5 Etoiles Puget-sur ArgensVakantiepark
Kaart
2.6 km van Stadscentrum
Het Bungalow De Luxe De 60M2 Dans Camping 5 Etoiles Puget-sur Argens is op 65 km van de luchthaven Nice Côte d'Azur en op ongeveer 10 loopafstand van de Rond-Point du Bouvreuil bushalte.
Vanaf€ 169 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Puget-sur Argens

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke goedkope hotels zijn de beste in Puget-sur Argens?

Er zijn meer dan 3 goedkope top accommodaties in Puget-sur Argens. Een van de beste goedkope hotels is Residence Goelia Le Village Azur, beoordeeld met 8.0/10, dat €67 per nacht kost en gratis parkeren, een spa-centrum en een bubbelbad aanbiedt.

Wat zijn de beste romantische hotels in Puget-sur Argens?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 5 aanbiedingen voor koppels. Bekijk Residence Goelia Le Village Azur (beoordeling: 8.0/10) met vanafprijzen ongeveer €67 per nacht, dat op 4,5 km van House of Chocolate and Cocoa ligt. Het biedt gratis parkeren, een spa-centrum en een bubbelbad samen met lunchpakket en fietsverhuur aan. Koppels kunnen genieten van fitnesslessen en een fitnesscentrum ter plaatse.

Wat zijn de populairste accommodaties in Puget-sur Argens vlakbij Prizoners - Escape Game Fréjus et Puget?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl, vinden klantenFeerie Love (beoordeling: 7.4/10) leuk. Het biedt een picknickplaats, een zonnedek en een waterpark aan en ligt op 10 minuten lopen van Prizoners - Escape Game Fréjus et Puget.

Waar logeren in Puget-sur Argens?

Beste goedkope hotels in Puget-sur Argens

Voor de budgetreiziger is Residence Goelia Le Village Azur in Puget-sur Argens een goede keuze. Heeft u een strak reisbudget, dan kunt u een plezierig verblijf bij Residence Goelia Le Village Azur in het centrum van Puget-sur Argens hebben. Overweeg een verblijf bij een hotel nabij House of Chocolate and Cocoa, zoals het voordelige Residence Goelia Le Village Azur met de prijs vanaf €76.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Feerie Love is een goede optie voor mensen die graag in de buurt van Prizoners - Escape Game Fréjus et Puget willen verblijven, want deze accommodatie ligt op slechts 750 meter daarvandaan.

Luxe en boetiekaccommodatie in Puget-sur Argens

Een andere 3-sterren accommodatiemogelijkheid is Residence Goelia Le Village Azur, een ketenhotel met gratis parkeren, een spa-centrum en een bubbelbad.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Puget Sur Argens Studio Equipe is een gezellig appartement in het centrum van de stad en tevens 550 meter verwijderd van Le royal d'asie. Er zijn in Puget-sur Argens 14 B&B's beschikbaar, waaronder Le Mas Du Centaure en Appartement Neuf Avec Piscine. Voor degenen die een zakelijke retraite in Puget-sur Argens hebben, biedt Residence Goelia Le Village Azur gratis parkeren, een spa-centrum en een bubbelbad. Residence Goelia Le Village Azur is een gezellig resort hotel in Puget-sur Argens, geschikt voor de reizigers die de aanwezigheid van faciliteiten zoals gratis parkeren, een spa-centrum en een bubbelbad belangrijk vinden.

Meer zienMinder