Hotels in Prayssac

Bekijk 5 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Prayssac van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-5 van 5
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig67 beoordelingen
Kaart
1.0 km van Stadscentrum
Het gezinsvriendelijke Terres De France - Domaine De Claire Rive Prayssac biedt een lounge bar en heeft ook een zwembad waar gasten een duik in kunnen nemen.
Vanaf€ 44 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig41 beoordelingen
Château de La Coste bevindt zich op circa 4 km van het Chambres D'Hotes Le Verger Prayssac.
Vanaf€ 87 /nachtSelecteren
Kaart
50 meter van Stadscentrum
Dit hotel biedt een seizoensgebonden buitenzwembad en een gelegenheid om kanoën, wandelen en paardrijden uit te proberen.
Vanaf€ 85 /nachtSelecteren
Domaine De Claire Rive - Terres De France Hotel PrayssacHotel
Het moderne hotel beschikt over 105, kanoën, zeilen en paardrijden, en biedt directe toegang tot de Château Camp del Saltre.
Vanaf€ 72 /nachtSelecteren
Chambres N°4 PrayssacBed & Breakfast
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Het ligt tevens op slecht 3 km afstand van de Micou Rouzies.
Vanaf€ 53 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Prayssac

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke plekken in het centrum van Prayssac zijn de beste?

Chambres D'Hote Le Verger Ancv Accepte, beoordeeld met 8.2/10 is het beste hotel met een picknickplaats, een zonnedek en huishouden, dat op 10 minuten lopen van het stadscentrum ligt.

Wat zijn de beste goedkope hotels in Prayssac?

Er zijn meer dan 3 goedkope top accommodaties in Prayssac. Terres De France - Domaine De Claire Rive met beoordeling 7.8/10 is een geweldige keuze, omdat het conciërgeservice, kanoën en wandelen samen met huishouden, conciërgeservice en wasserij aanbiedt. Chambres D'Hote Le Verger Ancv Accepte beoordeeld met 8.2/10 is nog een goed hotel, dat een picknickplaats, een zonnedek en huishouden aanbiedt en €85 per nacht kost.

Welke hotels voor koppels in Prayssac zijn de beste?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. Bekijk Chambres D'Hote Le Verger Ancv Accepte, beoordeeld met 8.2/10, dat een picknickplaats, een zonnedek en huishouden heeft. Het is op 1000 meter van het stadcentrum gelegen en kot ongeveer €85 per nacht. Terres De France - Domaine De Claire Rive met beoordeling 7.8/10 is ook een gode 3-sterrenaccommodatie voor koppels. Het biedt conciërgeservice, kanoën en wandelen, evenals een zwembad, een seizoensgebonden buitenzwembad en een buitenzwembad aan. U kunt deze accommodatie in Prayssac voor ongeveer €65 per nacht boeken.

Welke verblijfsplekken in Prayssac met buitenzwembadden zijn de beste?

Misschien vindt u Terres De France - Domaine De Claire Rive beoordeeld met 7.8/10 ook leuk. Deze accommodatie kost u €65 per nacht.

Waar logeren in Prayssac?

Beste goedkope hotels in Prayssac

Voor een kleiner budget vindt u 3 opties in Prayssac, zoals Terres De France - Domaine De Claire Rive met tarieven vanaf €59 die een zonneterras, een zwembad en kanoën biedt. Heeft u een strak reisbudget, dan kunt u een plezierig verblijf bij Terres De France - Domaine De Claire Rive in het centrum van Prayssac hebben. Overweeg een verblijf bij een hotel nabij Château de La Coste, zoals het voordelige Terres De France - Domaine De Claire Rive met de prijs vanaf €59.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Reizigers die de voorkeur geven aan een verblijf in het centrum van de stad moeten Le Verger en Chez Annie & Patrick bezoeken, die op 10 en 10 minuten lopen van het stadscentrum liggen. Denk aan een verblijf in Chez Annie & Patrick in Prayssac, als u centraal wilt logeren.

Wanneer u in de buurt van Eglise Saint Barthélémy wilt verblijven, boekt u een kamer in Chez Annie & Patrick, gelegen op loopafstand van 10 minuten ervandaan. Denk ook aan Chez Annie & Patrick, waarbij u direct naast Eglise Saint Barthélémy zit.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Cosy Apartment In Prayssac With Swimming Pool is een budgetvriendelijk appartement in Prayssac, ook dicht bij Dolmen de la Bertrandoune. Chateau Camp Del Saltre biedt een gezellige B&B-stijl accommodatie, compleet met gratis prive parkeerplaatsen, een seizoensgebonden buitenzwembad en kanoën. Bent u in de stad voor zaken, reserveer dan een kamer in Terres De France - Domaine De Claire Rive, een 3-sterren hotel met een zonneterras, een zwembad en kanoën. Terres De France - Domaine De Claire Rive is een gezellig resort hotel in Prayssac, geschikt voor de reizigers die de aanwezigheid van faciliteiten zoals een zonneterras, een zwembad en kanoën belangrijk vinden.

Meer zienMinder