Hotels in Plurien

Bekijk 2 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Plurien van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-2 van 2
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
Le Bon CapHotel
8.4
Geweldig35 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Het 2-sterren Le Bon Cap, dat 12 kamers aanbiedt, ligt in het hart van Plurien en op binnen 4 km afstand van Plage du Portuais.
Vanaf€ 69 /nachtSelecteren
LaboucaliniereBed & Breakfast
8.0
Geweldig13 beoordelingen
Kaart
1.1 km van Stadscentrum
Dit hotel is gelegen op 15-minuten loopafstand van het centrum van Plurien en biedt een zonnedek en een golfbaan.
Vanaf€ 97 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Plurien

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de beste hotels in het centrum van Plurien?

Het beste hotel in het centrum van Plurien is Le Bon Cap, beoordeeld met 8.4/10, biedt gratis prive parkeerplaatsen, een zonneterras en een golfbaan aan.

Welke goedkope hotels in Plurien zijn de populairste?

Een van de beste goedkope hotels is Le Bon Cap, beoordeeld met 8.4/10, dat €71 per nacht kost en gratis prive parkeerplaatsen, een zonneterras en een golfbaan aanbiedt.

Wat zijn de beste hotels voor koppels in Plurien?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. Bekijk Le Bon Cap, beoordeeld met 8.4/10, dat gratis prive parkeerplaatsen, een zonneterras en een golfbaan heeft. Het is op 250 meter van het stadcentrum gelegen en kot ongeveer €71 per nacht. Hotel Sports & Spa - La Voile D'Or met beoordeling 7.6/10 is ook een goede 3-sterrenaccommodatie voor koppels, die pilateslessen en yogalessen aanbiedt, en pendeldienst, huishouden en roomservice verleent. U kunt deze accommodatie in Plurien voor ongeveer €13005 per nacht reserveren.

Welke hotels in Plurien naast Sables-d'Or-les-Pins zijn de beste?

U kunt bij Hotel Sports & Spa - La Voile D'Or, beoordeeld met 7.6/10, een 3-sterrenhotel boeken. Het ligt op 10 minuten lopen van Sables-d'Or-les-Pins. Het biedt gratis self-service parkeerplaatsen en een gezondheidsclub aan.

Waar logeren in Plurien?

Beste goedkope hotels in Plurien

Als u op een budget reist, kiest u voor een verblijf bij Le Bon Cap met een vanaf-prijs van €72 per kamer. Heeft u een strak reisbudget, dan kunt u een plezierig verblijf bij Le Bon Cap in het centrum van Plurien hebben. Overweeg een verblijf bij een hotel nabij Cap Frehel Lighthouse, zoals het voordelige Le Bon Cap met de prijs vanaf €72.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Voor een meer centrale locatie, denk aan het boeken van een kamer in Le Bon Cap, slechts 250 meter van het centrum van Plurien. Le Bon Cap is een populaire accommodatie op circa 5 minuten lopen van het stadscentrum, die zijn gasten gratis prive parkeerplaatsen, een zonneterras en een golfbaan aanbiedt.

Voor een verblijf in de buurt van Sables-d'Or-les-Pins, boek een kamer in La Voile D'Or, dat ook op minder dan 300 meter van Restaurant L'Eclipse ligt.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Gezinnen die Plurien bezoeken en geïnteresseerd zijn in een verblijf in een huiselijke omgeving kunnen overwegen om een appartement als Appartement D'Une Chambre A A 800 M De La Plage Avec Hammam, gelegen naast Sables-d'Or-les-Pins, te boeken. Appartement D'Une Chambre A A 800 M De La Plage Avec Hammam is een charmante keuze die op slechts 15 minuten lopen van het centrum ligt en tarieven vanaf €165 biedt. Le Bon Cap is een goed uitgerust zakenhotel in Plurien, dat voorzien is van gratis prive parkeerplaatsen, een zonneterras en een golfbaan. Le Bon Cap is een populair resort met gratis prive parkeerplaatsen, een zonneterras en een golfbaan voor een onvergetelijk verblijf.

Meer zienMinder