Hotels in Nègrepelisse

Bekijk 11 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Nègrepelisse van 50+ aanbieders

Incheckdatum
zo, 28 jul
-
Uitcheckdatum
ma, 29 jul
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
zo, 28 jul
-
Uitcheckdatum
ma, 29 jul
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
zo, 28 jul
-
Uitcheckdatum
ma, 29 jul
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-11 van 11
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
Kaart
3.9 km van Stadscentrum
De kamers van het L'Oree Des Bois Chambre Chene Nègrepelisse kijken uit op de tuin en er is ook een zwembad op het terrein.
Vanaf€ 120 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig52 beoordelingen
Kaart
1.9 km van Stadscentrum
Het Originals City, Hôtel des Arts, Montauban Nègrepelisse is een comfortabel 3-sterren accommodatie gelegen op circa 25 minuten van La Cuisine en alleen 7 km afstand van Le Petit-Paris.
Vanaf€ 63 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig40 beoordelingen
Kaart
800 meter van Stadscentrum
Gasten hebben ook toegang tot La Cuisine, dat binnen alleen 18 minuten wandelen van het Les Bords De L'Aveyron Aparthotel ligt.
Vanaf€ 77 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig28 beoordelingen
Kaart
4.9 km van Stadscentrum
Le Petit-Paris is binnen 3 km afstand van het La Corraliere Chambres D'Hotes.
Vanaf€ 70 /nachtSelecteren
Lou Cantou NègrepelisseBed & Breakfast
8.4
Geweldig10 beoordelingen
Kaart
2.0 km van Stadscentrum
Le Petit-Paris is op slechts een afstand van 6 km, terwijl de temple protestant de Negrepelisse op maar een afstand van 1 km ligt.
Vanaf€ 70 /nachtSelecteren
7.8
Heel goed9 beoordelingen
Kaart
3.9 km van Stadscentrum
De kamers van het L'Oree Des Bois Chambre Chataigner kijken uit op de tuin en er is ook een seizoensgebonden buitenzwembad op het terrein.
Vanaf€ 86 /nachtSelecteren
Hotel Les BoissieresHotel
Kaart
2.3 km van Stadscentrum
Het 3-sterren Les Boissieres Nègrepelisse is gevestigd 7 km rijden van Musee Marcel-Lenoir en op circa 25 minuten wandelafstand van temple protestant de Negrepelisse.
Selecteren
L'Oree Des Bois Chambre Lierre NègrepelisseBed & Breakfast
Kaart
3.9 km van Stadscentrum
De kamers van het L'Oree Des Bois Chambre Lierre Nègrepelisse kijken uit op de tuin en er is ook een privézwembad op het terrein.
Vanaf€ 86 /nachtSelecteren
Les Coulisses Du Chateau NègrepelisseBed & Breakfast
Kaart
100 meter van Stadscentrum
De kamers van het Les Coulisses du Château liggen op slechts 5 minuten wandelafstand van de temple protestant de Negrepelisse en bieden uitzicht op de tuin.
Vanaf€ 77 /nachtSelecteren
Parc De Coulassy NègrepelisseBed & Breakfast
Kaart
2.8 km van Stadscentrum
Vanaf€ 89 /nachtSelecteren
Og Des Arts Montauban Est Hotel NègrepelisseHotel
Kaart
1.1 km van Stadscentrum
La Cuisine ligt op circa 1 km van het gastvrije Og Des Arts Montauban Est Nègrepelisse, terwijl de temple protestant de Negrepelisse 1 km verder ligt.
Vanaf€ 75 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Nègrepelisse

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke top hotels in Nègrepelisse hebben een centrale ligging?

Les Bords De L'Aveyron, gelegen op 0,7 km van het stadscentrum, biedt aerobicslessen, kindermaaltijden en massage ter plaatse aan.

Welke top hotels in Nègrepelisse zijn goedkoop?

Er zijn meer dan 6 goedkope top accommodaties in Nègrepelisse. Een van de beste goedkope hotels is La Corraliere Chambres D'Hotes, beoordeeld met 8.4/10, dat €71 per nacht kost en een picknickplaats, een zonnedek en ledikanten aanbiedt. Een andere optie is The Originals City, Hôtel des Arts, Montauban (Inter-Hotel) beoordeeld met 8.4/10 voor €65 per nacht.

Welke hotels in Nègrepelisse met buitenzwembadden zijn de beste?

Volgen 45 beoordelingen zijn er 3 hotels met buitenzwembadden in Nègrepelisse. Misschien vindt u Lou Cantou beoordeeld met 8.4/10 ook leuk. Deze accommodatie kost u €78 per nacht.

Waar logeren in Nègrepelisse?

Beste goedkope hotels in Nègrepelisse

Als u op zoek bent naar een goedkope plek om te verblijven, overweeg dan Les Bords De L'Aveyron, dat een handige optie tussen andere 6 goedkope hotels in Nègrepelisse is. Les Bords De L'Aveyron is een uitstekende budgetvriendelijke accommodatie op 850 meter van het hart van Nègrepelisse.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Als u de eerste keer in Nègrepelisse bent, denk dan aan een verblijf in het centrum in Les Bords De L'Aveyron voor snelle toegang tot een verscheidenheid aan attracties zoals Les Bords De L'Aveyron. Les Bords De L'Aveyron is een populaire accommodatie op circa 10 minuten lopen van het stadscentrum, die zijn gasten aerobicslessen, kindermaaltijden en massage aanbiedt.

Gasten die zich in de geschiedenis en cultuur van Nègrepelisse interesseren kunnen het beste voor een hotel in de buurt van temple protestant de Negrepelisse kiezen, bijvoorbeeld, voor Les Bords De L'Aveyron, gelegen op afstand van 850 meter ervandaan. Als u op korte afstand van de belangrijkste bezienswaardigheden van Nègrepelisse wilt zijn, zoals temple protestant de Negrepelisse, kies dan voor Les Bords De L'Aveyron.

Luxe en boetiekaccommodatie in Nègrepelisse

Ketenhotels zijn onder andere het 3-sterren The Originals City, Hôtel des Arts, Montauban (Inter-Hotel), met fantastische functies zoals gratis parkeren, huishouden en een fotokopieerapparaat.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

U kunt ook voor het comfortabele Appartement Dans Maison En Rdc gaan, daar treft u onder andere gratis parkeren, ledikanten en badminton. Maak een reservering bij La Corraliere Chambres D'Hotes of Les Bords De L'Aveyron als u in Nègrepelisse voor zaken bent. La Corraliere Chambres D'Hotes wordt beoordeeld als een van de beste resorts in Nègrepelisse, dat een picknickplaats, een zonnedek en ledikanten biedt.

Meer zienMinder