Hotels in Mont-Saint-Aignan

Bekijk 3 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Mont-Saint-Aignan van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-3 van 3
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig337 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum1.3 km van Rouen Mont Saint-Aignan
Het 3-sterren Brit Hotel Rouen Nord Mont Saint Aignan biedt gemakkelijke toegang tot Centre commercial Carrefour La Vatine, op ongeveer 6 minuten wandelen vandaan en het verstrekt unieke accommodatie en een sauna, een terras en de recreatieve voorzieningen van het hotel.
Vanaf€ 71 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig232 beoordelingen
Kaart
1000 meter van Stadscentrum1.4 km van Rouen Mont Saint-Aignan
Het Campanile Rouen Nord - Mont-Saint-Aignan is een betaalbaar 3-sterren accommodatie gelegen op ongeveer 3 km van Musée d'Histoire Naturelle de Rouen en binnen 4 km afstand van Kathedraal van Rouen.
Vanaf€ 71 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig42 beoordelingen
Kaart
1.5 km van Stadscentrum500 meter van ESC Rouen Group
De Abdijkerk van Saint-Ouen in Rouen is op op een 3 km afstand van een aparthotel, terwijl de luchthaven Beauvais-Tille is 90 km ervandaan.
Vanaf€ 87 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Mont-Saint-Aignan

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de beste hotels in het centrum van Mont-Saint-Aignan?

Onze reizigers vinden Brit Hotel Rouen Nord Mont Saint Aignan, beoordeeld met 7.4/10, leuk. Het heeft een stomerij, 24 uur bewakingsdienst en een wellnesscentrum en is binnen 5 minuten lopen van he stadscentrum gelegen.

Welke goedkope hotels zijn de beste in Mont-Saint-Aignan?

Een van de beste goedkope hotels is Campanile Rouen Nord -, beoordeeld met 7.4/10, dat €66 per nacht kost en een zonneterras, een golfbaan en huishouden aanbiedt.

Wat zijn de beste accommodaties voor koppels in Mont-Saint-Aignan?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. De populairste keuze van onze reizigers is Campanile Rouen Nord - (beoordeling: 7.4/10). Het ligt op 4,1 km van Le Bûcher de Jeanne d'Arc en biedt een TV, wi-fi en airconditioning in de kamers voor ongeveer €66 per nacht aan.

Welke hotels in Mont-Saint-Aignan zijn goed voor gezinnen?

Brit Hotel Rouen Nord Mont Saint Aignan (beoordeling: 7.4/10): een familiehotel met een stomerij, 24 uur bewakingsdienst en een wellnesscentrum voor €78 per nacht. U kunt ook Campanile Rouen Nord - (beoordeling: 7.4/10) voor ongeveer €66 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt een zonneterras, een golfbaan en huishouden aan.

Waar logeren in Mont-Saint-Aignan?

Beste goedkope hotels in Mont-Saint-Aignan

Als u op een budget reist, kiest u voor een verblijf bij Campanile Rouen Nord - met een vanaf-prijs van €66 per kamer. Heeft u een strak reisbudget, dan kunt u een plezierig verblijf bij Campanile Rouen Nord - in het centrum van Mont-Saint-Aignan hebben. Campanile Rouen Nord - is een goed budgetvriendelijk hotel, minder dan 4,1 km van Musée Le Secq des Tournelles.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Voor degenen die zich willen onderdompelen in de drukte van het centrum van Mont-Saint-Aignan, zijn Brit Hotel Rouen Nord Mont Saint Aignan en Campanile Rouen Nord - aantrekkelijke aanbiedingen. Hotels als Brit Hotel Rouen Nord Mont Saint Aignan en Campanile Rouen Nord - brengen u in het hart van het evenement in Mont-Saint-Aignan.

U kunt ook verblijven in het 3-sterren Brit Hotel Rouen Nord Mont Saint Aignan, dat dicht bij Centre commercial Carrefour La Vatine ligt. Er zijn een aantal leuke hotels in de buurt van Centre commercial Carrefour La Vatine, Brit Hotel Rouen Nord Mont Saint Aignan en Campanile Rouen Nord - zijn de twee daarvan.

Luxe en boetiekaccommodatie in Mont-Saint-Aignan

Brit Hotel Rouen Nord Mont Saint Aignan ligt op 5 minuten lopen van het centrum van Mont-Saint-Aignan, voor diegenen die een betrouwbare service wensen.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Er zijn 6 B&B mogelijkheden in Mont-Saint-Aignan, waaronder Chrismarie - Appartement Chaleureux Et Bien Situe - Parking Et Wifi Gratuits en Appartement 2 Chambres Chaleureux Et Spacieux. Overweeg een verblijf bij Campanile Rouen Nord - in de buurt van Campanile Rouen Nord -, een kindvriendelijk hotel met een zonneterras, een golfbaan en huishouden. Campanile Rouen Nord - is een populaire badplaats die ook een zonneterras, een golfbaan en huishouden biedt, zodat u en uw hele gezin kunnen ontspannen na een dagje Mont-Saint-Aignan te hebben verkend.

Meer zienMinder