Hotels in Mimizan-Plage

Bekijk 13 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Mimizan-Plage van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-13 van 13
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig147 beoordelingen
Kaart
700 meter van Stadscentrum
Het France Mimizan-Plage, gelegen op slechts 8 van zowel Plage Remember als ook Plage, omvat wandelen, paardrijden en fietsen.
Vanaf€ 87 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig124 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum
Marche Couvert is op op 10 minuten wandelafstand van een hotel, terwijl de luchthaven Biarritz is 120 km ervandaan.
Vanaf€ 113 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig216 beoordelingen
Kaart
800 meter van Stadscentrum
Het particuliere Atlantique Mimizan-Plage ligt op een steenworp afstand van Plage Remember en ook in de buurt van Monument des Ailes.
Vanaf€ 63 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig125 beoordelingen
Kaart
1.4 km van Stadscentrum
Het 2-sterren Land'Azur Mimizan-Plage, met uitzicht op de tuin, ligt binnen 25 minuten van Plage Sud en biedt een terras en een tuin aan.
Vanaf€ 95 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig60 beoordelingen
Kaart
1.6 km van Stadscentrum
Het 3-sterren Residence Nemea Le Domaine Des Dunes bevindt zich op circa 3 km rijden naar My Mizen Form en beschikt over een verwarmd binnenzwembad met een solarium, saunafaciliteiten en een overdekt zwembad.
Vanaf€ 196 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig70 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum
Een verblijf in het 4-sterren Residence Nemea Le Marche De La Plage betekent dat u zich op afstand van circa 4 km van Plage de l'Especier bevindt, terwijl u van een zwembad op locatie kunt genieten.
Vanaf€ 236 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig85 beoordelingen
Kaart
800 meter van Stadscentrum
Etang de la Mailloueyre is te vinden op 2 km van een hotel.
Vanaf€ 115 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig75 beoordelingen
Kaart
1.2 km van Stadscentrum
Het mooie Logis Hotel Emeraude Des Bois Mimizan-Plage bevindt zich op 20 minuten lopen van Plage Sud en biedt een buffet ontbijt.
Vanaf€ 122 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig101 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Gelegen binnen 650 meter loopafstand van Plage Sud, het huisdiervriendelijke Hôtel Bellevue biedt 16 kamers.
Vanaf€ 76 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig68 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum
Het 3-sterren Le Village Vacances De Mimizan Plage is binnen een korte wandeling van 7 minuten van Plage Remember gesitueerd en kan tennis en badminton regelen circa 18 minuten lopen naar Plage Sud.
Vanaf€ 86 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig45 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Het 3-sterren Residence Nemea Les Balcons Des Pecheurs Mimizan-Plage ligt in het uitgaansgebied van Mimizan-Plage en beschikt over een zwembad.
Vanaf€ 168 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig53 beoordelingen
Kaart
1.1 km van Stadscentrum
Het 2-sterren Residence Nemea Les Gourbets Mimizan-Plage ligt binnen een 10-minuten wandelafstand van Plage Nord en heeft 24 kamers met modern comfort.
Vanaf€ 97 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig37 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum
Het Residence Goelia Les Jardins De L'Oyat Mimizan-Plage ligt op 350 meter loopafstand van Plage Sud en biedt gasten een zwembad.
Vanaf€ 227 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Mimizan-Plage

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke plekken in het centrum van Mimizan-Plage zijn de beste?

Er zijn 6 hotels en andere accommodaties in het centrum van Mimizan-Plage om uit te kiezen. Residence Nemea Le Marche De La Plage, gelegen op 0,5 km van het stadscentrum, biedt fitnesslessen, krantenservice en een solarium ter plaatse aan. Hotel de France met beoordeling 7.4/10 en Chez Jean Paul, beoordeeld met 7.4/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Wat zijn de beste goedkope hotels in Mimizan-Plage?

Er zijn meer dan 3 goedkope top accommodaties in Mimizan-Plage. We raden Chez Jean Paul met beoordeling 7.4/10 als een van de beste opties in Mimizan-Plage aan, het kost vanaf €57 per een nacht. Hotel Atlantique, dat €87 per nacht kost, is een andere goede optie voor een golfbaan, huishouden en krantenservice met beoordeling 7.4/10. Het ligt op 10 minuten loopafstand van het centrum van de stad.

Welke hotels voor koppels in Mimizan-Plage zijn de beste?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 8 aanbiedingen voor koppels. Bekijk andere geschikte accommodaties — Hotel de France, Le Village Vacances De Mimizan Plage en Hotel Atlantique.

Welke hotels in Mimizan-Plage zijn goed voor gezinnen?

Als u op zoek bent naar een familiehotel, vindt u 3 aanbiedingen in Mimizan-Plage. Hotel Atlantique (beoordeling: 7.4/10): een familiehotel met een golfbaan, huishouden en krantenservice voor €87 per nacht. U kunt ook Single Fin Hotel & Lodge (beoordeling: 8.2/10) voor ongeveer €102 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt gratis parkeren, een zonneterras en ledikanten aan.

Welke hotels in Mimizan-Plage naast Plage Sud zijn de beste?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl, vinden reizigersHotel de France (beoordeling: 7.4/10) leuk. Het biedt gratis parkeren, krantenservice en ledikanten aan en ligt op 10 minuten lopen van Plage Sud.

Wat zijn de beste accommodaties in Mimizan-Plage met buitenzwembadden?

Volgen 21 beoordelingen zijn er 5 hotels met buitenzwembadden in Mimizan-Plage. Misschien vindt u Residence Nemea Les Balcons Des Pecheurs beoordeeld met 7.6/10 ook leuk. Deze accommodatie kost u €142 per nacht.

Waar logeren in Mimizan-Plage?

Beste goedkope hotels in Mimizan-Plage

Als u een budgethotel in Mimizan-Plage nodig heeft, heeft Hotel De France goedkope kamers voor 110€ per nacht. De hoog beoordeelde budgetaccommodatie Hotel Bellevue ligt binnen loopafstand van 5 minuten van het centrum van Mimizan-Plage.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Chez Jean Paul wordt vaak geboekt door mensen, die van plan zijn het centrum van Mimizan-Plage te gaan verkennen. Voor een hotel in het centrum van Mimizan-Plage kunt u overwegen om in Hotel Atlantique te verblijven.

Als u voor het eerst naar Mimizan-Plage komt, kunt u het beste in het centrum nabij Plage Sud logeren, bijvoorbeeld, bij Single Fin Hotel & Lodge of Residence Nemea Les Gourbets.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Denk aan een verblijf in Apartment Horizon.1 of Apartment Les Paªcheurs.2, als u gebruik wilt maken van een verblijf in een B&B. Hotel L'Airial met kamerprijs van 91€ per nacht is een goede logeergelegenheid voor zakenreizigers. Voor de recreanten zijn er 5 hotels in Mimizan-Plage, Residence Goelia Les Jardins De L'Oyat of Hotel Le Plaisance zijn onder hen.

Meer zienMinder