Hotels in Le Tronchet (Ille-et-Vilaine)

Bekijk 5 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Le Tronchet (Ille-et-Vilaine) van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-5 van 5
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig190 beoordelingen
Kaart
1.1 km van Stadscentrum300 meter van Saint-Malo Golf Resort
Saint-Malo Golf Resort ligt binnen een korte rit 5 minuten van het 4-sterren Saint Malo Golf Resort Le Tronchet en Eglise Saint-Etienne de Tresse ligt op slecht 3 km afstand van de accommodatie.
Vanaf€ 150 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig136 beoordelingen
Gasten van het charmante L'Abbaye in Le Tronchet worden uitgenodigd een duik te nemen in een verwarmd buitenzwembad en te ontspannen in Turkse stoombaden, een Turks stoombad en een buitenzwembad.
Vanaf€ 173 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig148 beoordelingen
Kaart
800 meter van Stadscentrum1.2 km van Saint-Malo Golf Resort
Het charmante 3-sterren Residence Odalys Domaine De L'Emeraude Le Tronchet biedt 92 kamers en de mogelijkheid tot ontspanning dankzij een solarium, saunafaciliteiten en een overdekt zwembad.
Vanaf€ 145 /nachtSelecteren
Golf Du PrieureHotel
Kaart
2.2 km van Stadscentrum1.6 km van Saint-Malo Golf Resort
Het ligt tevens 15 minuten wandeling van La Pierre du Domaine.
Vanaf€ 141 /nachtSelecteren
Maison Avec Piscine Le Tronchet Vakantiepark
Kaart
800 meter van Stadscentrum1.2 km van Saint-Malo Golf Resort
Vanaf€ 122 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Le Tronchet (Ille-et-Vilaine)

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke centraal gelegen hotels in Le Tronchet (Ille-et-Vilaine) zijn de beste?

Kies uw perfecte hotel onder 3 aabiediengen in het centrum van Le Tronchet (Ille-et-Vilaine). Een van de beste hotels in het centrum van Le Tronchet (Ille-et-Vilaine) is Saint Malo Golf Resort beoordeeld 7.6/10 vanaf €132 per nacht. Residence Odalys Domaine De L'Emeraude met beoordeling 7.2/10 en Hotel De L'Abbaye; BW Premier Collection, beoordeeld met 8.4/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Wat zijn de beste romantische hotels in Le Tronchet (Ille-et-Vilaine)?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 4 aanbiedingen voor koppels. Saint Malo Golf Resort beoordeeld met 7.6/10 is een 4-sterrenhotel voor koppels, dat gratis parkeren, een golfbaan en bowlen aanbiedt. Bezoekers kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €135 per nacht boeken.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Le Tronchet (Ille-et-Vilaine)?

Volgens 232 beoordelingen van bezoekers zijn er 3 gezinsvriendelijke opties. Saint Malo Golf Resort (beoordeling: 7.6/10): een familiehotel met gratis parkeren, een golfbaan en bowlen voor €135 per nacht. U kunt ook Residence Odalys Domaine De L'Emeraude (beoordeling: 7.2/10) voor ongeveer €115 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt gratis prive parkeerplaatsen, een golfbaan en een waterpark aan.

Welke hotels in Le Tronchet (Ille-et-Vilaine) dicht bij Abtei Notre-Dame du Tronchet zijn de beste?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl, vinden bezoekersSaint Malo Golf Resort (beoordeling: 7.6/10) leuk. Het biedt gratis parkeren, een golfbaan en bowlen aan en ligt op 15 minuten lopen van Abtei Notre-Dame du Tronchet. U kunt ook Hotel De L'Abbaye; BW Premier Collection met beoordeling 8.4/10 voor ongeveer €132 per nacht. Het ligt op 0,5 km van de bezienswaardigheid en biedt 24-uurs receptie, huishouden en kinderoppas aan.

Wat zijn de beste hotels in Le Tronchet (Ille-et-Vilaine) met buitenzwembadden?

Misschien vindt u Saint Malo Golf Resort beoordeeld met 7.6/10 ook leuk. Deze accommodatie kost u €135 per nacht.

Waar logeren in Le Tronchet (Ille-et-Vilaine)?

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Kies voor Saint Malo Golf Resort om op loopafstand te zijn van heerlijke restaurants en cafés in het centrum van Le Tronchet (Ille-et-Vilaine) zoals Restaurant Saint Malo Golf Resort. Saint Malo Golf Resort is een populaire accommodatie op circa 10 minuten lopen van het stadscentrum, die zijn gasten een zonneterras, een golfbaan en mini-golf aanbiedt.

Als u bij Residence Odalys Domaine De L'Emeraude verblijft, bent u op 15 minuten lopen van Saint-Malo Golf Resort en op 0.7 km van het stadscentrum. Hotel De L'Abbaye is niet ver van Saint-Malo Golf Resort en ligt op slechts 5 minuten lopen van het centrum van Le Tronchet (Ille-et-Vilaine).

Luxe en boetiekaccommodatie in Le Tronchet (Ille-et-Vilaine)

Reizigers die op zoek zijn naar afgezonderde luxe terwijl ze in Le Tronchet (Ille-et-Vilaine) blijven, zullen genieten van Hotel De L'Abbaye, een chique hotel op 500 meter van het stadscentrum. Residence Odalys Domaine De L'Emeraude is een 3-sterren hotel, gelegen op circa 850 meter van het centrum van Le Tronchet (Ille-et-Vilaine), dat zijn gasten met gratis prive parkeerplaatsen, een sauna en een verwarmd zwembad verwelkomt.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Als u Le Tronchet (Ille-et-Vilaine) bezoekt met uw gezin, selecteer dan een gezellig appartement in het centrum van de stad, zoals Odalys Residence Domaine De L'Emeraude. Odalys Residence Domaine De L'Emeraude is een charmante keuze die op slechts 10 minuten lopen van het centrum ligt en tarieven vanaf €130 biedt. De reizigers die Le Tronchet (Ille-et-Vilaine) met kinderen bezoeken, kunnen het verblijven bij in een hotel in de buurt van Abtei Notre-Dame du Tronchet overwegen, bijvoorbeld, bij Residence Odalys Domaine De L'Emeraude, dat gratis prive parkeerplaatsen, een sauna en een verwarmd zwembad biedt. Saint Malo Golf Resort is een geweldig resort voor reizigers naar Le Tronchet (Ille-et-Vilaine) die hun vakantie met een zonneterras, een golfbaan en mini-golf willen doorbrengen.

Meer zienMinder