Hotels in Le Portel

Bekijk 3 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Le Portel van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-3 van 3
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
Le FlobartHotel
8.4
Geweldig127 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Het 2-sterren Le Flobart Le Portel is op 40 km van de luchthaven Le Touquet-Côte d'Opale en op ongeveer 500 meter verwijderd van de Eglise du Portel bushalte.
Vanaf€ 66 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig136 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Het Brasserie Michel / Cesar Le Portel ligt op minder dan 3 km van Nausicaá en biedt accommodatie met een een bagageopslag en een restaurant aan.
Vanaf€ 73 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig27 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum
Dit hotel is gelegen op 5-minuten loopafstand van het centrum van Le Portel en biedt een zonnedek en ligstoelen.
Vanaf€ 93 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Le Portel

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de beste hotels in het centrum van Le Portel?

Kies uw perfecte hotel onder 3 aabiediengen in het centrum van Le Portel. Le Flobart met huishouden, krantenservice en kindermaaltijden is beoordeeld met 8.4/10 en ligt binnen 5 minuten lopen van het stadcentrum.

Welke goedkope hotels in Le Portel zijn de beste?

Een van de beste goedkope hotels is Le Flobart, beoordeeld met 8.4/10, dat €62 per nacht kost en huishouden, krantenservice en kindermaaltijden aanbiedt.

Wat zijn de beste hotels voor koppels in Le Portel?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. Ontdek Le Flobart beoordeeld met 8.4/10, dat huishouden, krantenservice en kindermaaltijden heeft. Het ligt op 4,3 km van Nôtre Dame de Boulogne en kost ongeveer €62 per nacht.

Waar logeren in Le Portel?

Beste goedkope hotels in Le Portel

Gasten die graag een goedkope accommodatie in Le Portel willen kunnen overwegen een verblijf in Le Monaclin waarbij Hotel Le Flobart behoort. Budgetreizigers, die een goedkoop hotel in het centrum van Le Portel zoeken, zullen wat geld besparen door het verblijven bij Le Monaclin, dat op 10 minuten lopen van het hart van de stad ligt. Le Monaclin is een goed budgetvriendelijk hotel, minder dan 3.7 km van crypte van de Notre-Dame de Boulogne-basiliek.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Gasten van Le Portel kunnen een glimp van het stadsleven opvangen wanneer ze bij Le Monaclin of Brasserie Michel / Cesar Hotel, gelegen in het centrum, logeren. Le Monaclin is een ander goed hotel in het centrum van Le Portel, vlakbij Musée Radio maritime Argos.

Wanneer u de stad wilt verkennen, kunt u het beste voor een hotel in de buurt van Musée Radio maritime Argos kiezen, bijvoorbeeld Le Flobart. Als u naar Le Portel gaat, plan dan een bezoek aan Musée Radio maritime Argos wanneer u bij Le Flobart of Brasserie Michel / Cesar Hotel verblijft.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Als u Le Portel bezoekt met uw gezin, selecteer dan een gezellig appartement in het centrum van de stad, zoals Appartement à . Le Portel heeft 7 B&B aanbiedingen, waaronder Appartement à en Appartement A La Mer waar u van huiselijke comfort en sfeer kunt genieten. Voor degenen die in Le Portel op zakelijk bezoek zijn, is Le Monaclin een goede optie, gunstig gelegen op 600 meter van het centrum.

Meer zienMinder