Hotels in Le Bourget

Bekijk 4 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Le Bourget van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-4 van 4
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig349 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum400 meter van Le Bourget expositiecentrum
Het gezellige Kyriad Le Bourget Centre- Parc Des Expositions beschikt over een onbeperkt ontbijt en een sportschool en bevindt zich binnen 6 km naar de Cité des sciences et de l'industrie.
Vanaf€ 130 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig204 beoordelingen
Kaart
1.2 km van Stadscentrum800 meter van Le Bourget Climbing Venue
Het moderne B&B Hôtel Paris Le Bourget is gevestigd 4 km verwijderd van Les Docks de Paris en op ongeveer 4 km afstand van de Kathedraal van Saint-Denis.
Vanaf€ 70 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig341 beoordelingen
Kaart
3.1 km van Stadscentrum
Genesteld in het zakendistrict, het comfortabele 4-sterren Campanile Le Bourget - Airport biedt een snelle toegang tot de luchthaven Parijs-Charles de Gaulle binnen 15 minuten rijden.
Vanaf€ 118 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig176 beoordelingen
Kaart
1.5 km van Stadscentrum800 meter van Paris - Le Bourget Airport
Musée de l'Air et de l'Espace en expositiecentrum Le Bourget zijn nog geen 19 minuten lopen ervandaan en binnen 18 minuten lopen van het 3-sterren Appart'City Confort Le Bourget - Aeroport.
Vanaf€ 46 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Le Bourget

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke top hotels in Le Bourget hebben een centrale ligging?

Onze klanten vinden Kyriad Centre- Parc Des Expositions, beoordeeld met 8.2/10, leuk. Het heeft 24 uur bewakingsdienst, huishouden en een speelzaal en is binnen 5 minuten lopen van he stadscentrum gelegen.

Welke goedkope hotels zijn de beste in Le Bourget?

Een van de beste goedkope hotels is B&B Hôtel Paris, beoordeeld met 8.4/10, dat €71 per nacht kost en gratis parkeren, 24-uurs receptie en huishouden aanbiedt. Een andere optie is Appart'City Confort - Aeroport beoordeeld met 8.2/10 voor €47 per nacht.

Wat zijn de beste hotels voor koppels in Le Bourget?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. Kyriad Centre- Parc Des Expositions beoordeeld met 8.2/10 is een 3-sterrenhotel voor koppels, dat 24 uur bewakingsdienst, huishouden en een speelzaal aanbiedt. Klanten kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €97 per nacht boeken.

Welke hotels in Le Bourget zijn goed voor gezinnen?

Kyriad Centre- Parc Des Expositions (beoordeling: 8.2/10): een familiehotel met 24 uur bewakingsdienst, huishouden en een speelzaal voor €97 per nacht. U kunt ook Campanile - Airport (beoordeling: 8.2/10) voor ongeveer €119 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt fitnesslessen, huishouden en kindermaaltijden aan.

Welke hotels in Le Bourget vlakbij Musée de l'Air et de l'Espace zijn de beste?

U kunt bij Kyriad Centre- Parc Des Expositions, beoordeeld met 8.2/10, een 3-sterrenhotel boeken. Het ligt op 10 minuten lopen van Musée de l'Air et de l'Espace. Het biedt 24 uur bewakingsdienst, huishouden en een speelzaal aan.

Waar logeren in Le Bourget?

Beste goedkope hotels in Le Bourget

Als u op een budget reist, kiest u voor een verblijf bij B&B Hotel Paris Le Bourget met een vanaf-prijs van €54 per kamer. Heeft u een strak reisbudget, dan kunt u een plezierig verblijf bij B&B Hotel Paris Le Bourget in het centrum van Le Bourget hebben. Overweeg een verblijf bij een hotel nabij Musée Cernuschi, zoals het voordelige B&B Hotel Paris Le Bourget met de prijs vanaf €54. B&B Hotel Paris Le Bourget bij RER- Le Bourget treinstation biedt goedkopere accommodatie en gemakkelijk beweging door Le Bourget.

Luchthavens en Metrostations van Le Bourget

Mocht u in Le Bourget in de buurt van RER- Le Bourget treinstation willen verblijven, dan is B&B Hotel Paris Le Bourget op loopafstand van 10 minuten ervandaan een goede optie.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Het gelegen nabij Cdpp Btobed - Paris Le Bourget is een optie voor accommodatie in de buurt van het stadscentrum.

Overweeg een verblijf aan B&B Hotel Paris Le Bourget, waar u op 10 minuten loopafstand van Cdpp bent. Als u naar Le Bourget gaat, plan dan een bezoek aan Cdpp wanneer u bij B&B Hotel Paris Le Bourget of Kyriad Le Bourget Centre - Parc Des Expositions verblijft.

Luxe en boetiekaccommodatie in Le Bourget

Campanile Le Bourget Airport is een luxe hotel in Le Bourget op korte loopafstand van La Mer de sable. B&B Hotel Paris Le Bourget behoort tot een bekend hotelketen en bevindt zich op rijafstand van 10 minuten van Musée de la Vie romantique.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Voor degenen die Le Bourget met hun familie bezoeken, is er een appartement naast Cdpp, zoals Btobed - Paris Le Bourget of New ! Private And Cosy Apartment. Wanneer u naar Le Bourget voor zaken reist, is een hotel zoals B&B Hotel Paris Le Bourget met kamerprijzen vanaf €54 een goede accommodatiemogelijkheid.

Meer zienMinder