Hotels in Le Blanc

Bekijk 5 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Le Blanc van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-5 van 5
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
Villa Du Cerf ThibaultBed & Breakfast
8.0
Geweldig39 beoordelingen
Kaart
3.0 km van Stadscentrum
Een buitenzwembad is beschikbaar, evenals kanoën, wandelen en paardrijden, terwijl het Du Cerf Thibault privé ligging in een platteland heeft.
Vanaf€ 103 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig32 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum
Het Villa Hyper Centre Le Blanc Type Hotel Entree Autonome in Le Blanc ligt binnen alleen 10 minuten lopen van Ecomusée de la Brenne en beschikt over een zonneterras en een picknickplaats.
Vanaf€ 64 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig21 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum
Het Nuit En Brenne Bed and Breakfast Le Blanc met uitzicht op de tuin ligt ongeveer 10 van Ecomusée de la Brenne.
Vanaf€ 71 /nachtSelecteren
Chambre Centre Ville Le BlancPension
7.8
Heel goed12 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum
Het Chambre Centre Ville Le Blanc ligt op binnen 10 minuten loopafstand van Ecomusée de la Brenne en beschikt over een zonneterras en een tuin.
Vanaf€ 65 /nachtSelecteren
Le Nid Du Cygne Aparthotel Le BlancAparthotel
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Chapelle des Piliers du Blanc ligt binnen 10 minuten wandelafstand naar het Le Nid Du Cygne Aparthotel en Prieure Saint-Martial ligt op ongeveer 3 km afstand van de accommodatie.
Vanaf€ 67 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Le Blanc

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de beste goedkope hotels in Le Blanc?

Er zijn meer dan 3 goedkope top accommodaties in Le Blanc. Een van de beste goedkope hotels is Manoir De La Presle Ornella Et Stephane, beoordeeld met 8.0/10, dat €98 per nacht kost en huishouden, kanoën en wandelen aanbiedt. Een andere optie is Chez Elvire beoordeeld met 8.4/10 voor €62 per nacht.

Welke hotels in Le Blanc dicht bij chapelle des Piliers du Blanc zijn de beste?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl, vinden gastenManoir De La Presle Ornella Et Stephane (beoordeling: 8.0/10) leuk. Het biedt huishouden, kanoën en wandelen aan en ligt op 10 minuten lopen van chapelle des Piliers du Blanc.

Waar logeren in Le Blanc?

Beste goedkope hotels in Le Blanc

Een budgetbewuste reiziger heeft keuze uit een lijst van matig geprijsde hotels in Le Blanc, waaronder Chez Elvire en Manoir De La Presle Ornella Et Stephane. Om dicht bij het centrum van Le Blanc te verblijven kunt u voor Chez Elvire kiezen, een uitstekend gewaardeerde budgetaccommodatie op 550 meter ervandaan. Chez Elvire is een betaalbaar hotel op een steenworp afstand van Ecomusée de la Brenne, dat kamerprijzen vanaf €62 aanbiedt.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Wanneer u bij Villa Hyper Centre Type Hotel Entree Autonome of Nuit En Brenne logeert, betekent het dat u te midden van de actie en drukte van Le Blanc stadscentrum bent. Om in het centrum te logeren, boek een kamer in Nuit En Brenne.

U kunt overwegen om Villa Hyper Centre Type Hotel Entree Autonome te boeken, het ligt op circa 750 meter van Ecomusée de la Brenne en beschikt over een zonneterras, een picknickplaats en een bubbelbad. Selecteer een hotel naast Ecomusée de la Brenne, zoals Villa Hyper Centre Type Hotel Entree Autonome, gelegen op slechts 10 minuten lopen.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Degenen die op zoek zijn naar gezellige appartementen in Le Blanc moeten eens kijken naar Appartement Centre Ville - een andere goede optie in de buurt van Ecomusée de la Brenne. Appartement Centre Ville ligt op 5 minuten lopen van het centrum van de stad. Manoir De La Presle Ornella Et Stephane is volgens de beoordelingen een van de beste zakenhotels in Le Blanc en biedt moderne accommodatie met kamerprijzen vanaf €97. Manoir De La Presle Ornella Et Stephane is een gezellig resort hotel in Le Blanc, geschikt voor de reizigers die de aanwezigheid van faciliteiten zoals huishouden, kanoën en wandelen belangrijk vinden.

Meer zienMinder