Hotels in Laon

Bekijk 12 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Laon van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-12 van 12
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
Ibis LaonHotel
8.2
Geweldig179 beoordelingen
Kaart
1.7 km van Stadscentrum1.6 km van Laon Hospital
Tempelierskapel ligt op ongeveer 25 minuten wandelafstand van het Ibis, terwijl Kathedraal van Laon binnen 25 minuten lopen ervandaan ligt.
Vanaf€ 79 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig101 beoordelingen
Kaart
700 meter van Stadscentrum400 meter van Laon Hospital
Het Maison Seraphine - Guest House - Bed And Breakfast ligt op een steenworp afstand van Kathedraal van Laon en ook in de buurt van Abbaye Saint-Martin.
Vanaf€ 93 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig263 beoordelingen
Kaart
2.0 km van Stadscentrum2.0 km van Ciné Laon
Het comfortabele Kyriad beschikt over een eersteklas locatie in de buurt van een treinstation en beschikt over spatherapie en diverse recreatiemogelijkheden.
Vanaf€ 70 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig158 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum600 meter van Ciné Laon
Het huisdiervriendelijke Hôtel Les Chevaliers is gevestigd op ongeveer 13 minuten wandelen van Tempelierskapel en op loopafstand van slechts 13 minuten van église Saint-Martin de Laon.
Vanaf€ 85 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig125 beoordelingen
56 minuten rijden van Reims en op zo'n 20 minuten lopen van Laon treinstation.
Vanaf€ 44 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig379 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum600 meter van Ciné Laon
Dankzij de centrale ligging in het centrum van de stad, vinden gasten van het klassieke 3-sterren Hôtel De La Banniere De France ancien couvent des Dames de la Congregation Notre-Dame in de buurt.
Vanaf€ 90 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig125 beoordelingen
Kaart
700 meter van Stadscentrum100 meter van Laon Train Station
Een hotel is binnen nog geen 19 minuten wandelen van église Saint-Martin de Laon en ligt in de nabijheid van Cine Laon.
Vanaf€ 84 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig204 beoordelingen
Kaart
1.6 km van Stadscentrum1.6 km van Laon Hospital
Musée d'art et d'archéologie ligt slechts 20 loopafstand van het 2-sterren Inn Design, terwijl Kathedraal van Laon circa 19 minuten lopen ervandaan ligt.
Vanaf€ 39 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig112 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum600 meter van Ciné Laon
Cuve Saint-Vincent ligt op slechts 1 km afstand van het 4-sterren Logis Du Parvis Face Cathedrale/In Front Of The Cathedral Bed and Breakfast, terwijl église Saint-Martin de Laon slechts 1 km hier vandaan ligt.
Vanaf€ 103 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig344 beoordelingen
Kaart
2.3 km van Stadscentrum2.2 km van Ciné Laon
Tempelierskapel en Kathedraal van Laon zijn respectievelijk op loopafstand van 25 minuten hiervandaan en binnen 25 minuten wandelafstand van het comfortabele Kyriad Direct gelegen.
Vanaf€ 52 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig74 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum600 meter van Ciné Laon
Musée d'art et d'archéologie ligt circa 5 minuten wandelafstand ervandaan, terwijl Maison des Arts et Loisirs circa 10 minuten wandelafstand is.
Vanaf€ 121 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig187 beoordelingen
Kaart
2.3 km van Stadscentrum2.3 km van Ciné Laon
Musée d'art et d'archéologie is binnen 25 minuten wandelafstand en Kathedraal van Laon ligt op binnen 25 minuten lopen hiervandaan.
Vanaf€ 39 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Laon

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de beste hotels in het centrum van Laon?

Kies uw perfecte hotel onder 3 aabiediengen in het centrum van Laon. Hôtel Les Chevaliers, gelegen op 0,2 km van het stadscentrum, biedt gratis prive parkeerplaatsen en in de bar ter plaatse aan. Hotel Du Tramway met beoordeling 8.0/10 en Logis Du Parvis ***Face Cathedrale/In Front Of The Cathedral***, beoordeeld met 8.4/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Wat zijn de beste goedkope hotels in Laon?

Er zijn meer dan 5 goedkope top accommodaties in Laon. We raden Campanile met beoordeling 7.2/10 als een van de beste opties in Laon aan, het kost vanaf €35 per een nacht. Een andere optie is Hotel Inn Design (Ex: Ibis Budget) beoordeeld met 7.0/10 voor €41 per nacht.

Wat zijn de beste accommodaties voor koppels in Laon?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 8 aanbiedingen voor koppels. Ontdek Kyriad beoordeeld met 6.6/10, dat gratis prive parkeerplaatsen, een golfbaan en een sportschool heeft. Het ligt op 3,1 km van Ziekenhuis van Laon en kost ongeveer €62 per nacht. Andere top opties zijn Hotel Inn Design (Ex: Ibis Budget) en Premiere Classe .

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke accommodaties in Laon?

Op de basis van 359 beoordelingen van onze gasten zijn er 3 kindvriendelijke aanbiedingen om eruit te kiezen. Campanile (beoordeling: 7.2/10): een familiehotel met gratis prive parkeerplaatsen, een zonneterras en een kindermenu voor €59 per nacht. Premiere Classe, beoordeeld met 5.6/10, is ook een goede optie met gratis prive parkeerplaatsen, huishouden en krantenservice. U kunt een en-suite en luchtgekoelde kamer voorzien van airconditioning, wi-fi en een bureau voor ongeveer €35 per nacht boeken.

Welke hotels in Laon niet ver van Kathedraal van Laon zijn de beste?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl, vinden gastenHotel Inn Design (Ex: Ibis Budget) (beoordeling: 7.0/10) leuk. Het biedt gratis prive parkeerplaatsen, krantenservice en een fotokopieerapparaat aan en ligt op 15 minuten lopen van Kathedraal van Laon.

Waar logeren in Laon?

Beste goedkope hotels in Laon

Als u op een budget reist, kiest u voor een verblijf bij Premiere Classe Laon met een vanaf-prijs van 38€ per kamer. Wanneer u een beperkt reisbudget heeft is Hotel Inn Design Laon, dat zich op korte loopafstand van Musée Automobile bevindt, mogelijk een goede accommodatiemogelijkheid voor u.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Overweeg een verblijf bij Hotel Les Chevaliers of Appartement De La Bouteille zodat u het leven in het centrum van dichtbij kunt meemaken.

Wanneer u in de buurt van Laon wilt verblijven, boekt u een kamer in Hotel Des Arts, gelegen op loopafstand van 10 minuten ervandaan.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Le 15 Maison De Prestige A Laon is een leuke accommodatiekeuze, die op slechts 40 minuten rijden van Musée Jeanne d'Aboville ligt. Campanile Laon en Hotel Du Tramway met prijzen van 51€ en 78€ respectievelijk zijn de uitstekende opties voor zakenreizigers. Center Parcs Le Lac D Ailette is een populair resort met een sauna, kanoën en bowlen voor een onvergetelijk verblijf.

Meer zienMinder