Hotels in Flassans-sur-Issole

Bekijk 6 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Flassans-sur-Issole van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-6 van 6
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.0
Geweldig37 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Gasten kunnen zich bij een seizoensgebonden buitenzwembad ontspannen of wandelen, paardrijden en vissen uitproberen die bij het hotel kunnen worden georganiseerd.
Vanaf€ 128 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig132 beoordelingen
Kaart
3.8 km van Stadscentrum
15 kamers en een bubbelbad en een buitenzwembad worden aangeboden in het Domaine Du Lac, gelegen in een platteland, maar 4 km van Domaine Gavoty.
Vanaf€ 340 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig14 beoordelingen
Kaart
1.5 km van Stadscentrum
Dit gasthuis, gelegen op 3.9 km van Domaine Gavoty, is voorzien van een buitenzwembad.
Vanaf€ 129 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig8 beoordelingen
Kaart
1.3 km van Stadscentrum
Een verblijf in het rookvrije Le Domaine Saint Martin Bed and Breakfast betekent dat u zich binnen een autorit van slechts 15 minuten vanaf de Sanctuaire Notre-Dame des Anges bevindt, terwijl u van een buitenzwembad op locatie kunt genieten.
Vanaf€ 180 /nachtSelecteren
Commanderie De Peyrassol Bed and Breakfast Flassans-sur-IssoleBed & Breakfast
7.8
Heel goed12 beoordelingen
Kaart
3.4 km van Stadscentrum
Het Commanderie De Peyrassol Bed and Breakfast is gevestigd op slechts 10 minuten loopafstand van Aoubre L'aventure Nature en binnen een autorit van 10 minuten vanaf Abbaye du Thoronet.
Vanaf€ 147 /nachtSelecteren
Chez Patricia & Denis Bed and Breakfast Flassans-sur-IssoleBed & Breakfast
7.6
Heel goed7 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Dit hotel ligt op slechts 5 minuten lopen van Eglise Notre-Dame-de-l'Assomption de Flassans-sur-Issole en heeft kindermaaltijden, een kindermenu en bordspellen voor kinderen.
Vanaf€ 80 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Flassans-sur-Issole

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke plekken in het centrum van Flassans-sur-Issole zijn de beste?

Le Belvedere - Chambres D'Hotes De Charme Et Restaurant, gelegen op 0,3 km van het stadscentrum, biedt gratis prive parkeerplaatsen, een zonneterras en schoonheidsbehandelingen ter plaatse aan.

Welke goedkope hotels in Flassans-sur-Issole zijn de beste?

Er zijn meer dan 3 goedkope top accommodaties in Flassans-sur-Issole. Een van de beste goedkope hotels is Domaine Du Lac, beoordeeld met 8.4/10, dat €123 per nacht kost en een stomerij, een buitenbad en een zwembad aanbiedt.

Wat zijn de beste hotels voor koppels in Flassans-sur-Issole?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 5 aanbiedingen voor koppels. Domaine Du Lac beoordeeld met 8.4/10 is een 3-sterrenhotel voor koppels, dat een stomerij, een buitenzwembad en in de bar aanbiedt. Reizigers kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €123 per nacht boeken.

Welke verblijfsplekken in Flassans-sur-Issole met buitenzwembadden zijn de beste?

Volgen 62 beoordelingen zijn er 3 hotels met buitenzwembadden in Flassans-sur-Issole. Misschien vindt u Le Domaine Saint Martin beoordeeld met 8.2/10 ook leuk. Deze accommodatie kost u €171 per nacht.

Waar logeren in Flassans-sur-Issole?

Beste goedkope hotels in Flassans-sur-Issole

Het budgetvriendelijke 3-sterren Domaine Du Lac is een ideaal verblijf in Flassans-sur-Issole voor gasten die graag geld willen besparen. Heeft u een strak reisbudget, dan kunt u een plezierig verblijf bij Domaine Du Lac in het centrum van Flassans-sur-Issole hebben. Domaine Du Lac is een betaalbaar hotel op een steenworp afstand van Eglise Notre-Dame-du-Mont-Carmel du Luc, dat kamerprijzen vanaf €122 aanbiedt.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Voor een meer centrale locatie, denk aan het boeken van een kamer in Le Belvedere - Chambres D'Hotes De Charme Et Restaurant, slechts 450 meter van het centrum van Flassans-sur-Issole. Le Belvedere - Chambres D'Hotes De Charme Et Restaurant is een ander goed hotel in het centrum van Flassans-sur-Issole, vlakbij Chapelle Saint-Roch de Flassans-sur-Issole.

U kunt overwegen om Le Belvedere - Chambres D'Hotes De Charme Et Restaurant te boeken, het ligt op circa 400 meter van Chapelle Saint-Roch de Flassans-sur-Issole en beschikt over gratis prive parkeerplaatsen, een zonneterras en schoonheidsbehandelingen. Op minder dan 10 minuten lopen van Aoubre L'aventure Nature treft u Commanderie De Peyrassol, een accommodatie met gratis prive parkeerplaatsen, een zonneterras en huishouden.

Luxe en boetiekaccommodatie in Flassans-sur-Issole

Het 3-sterren Domaine Du Lac is een uitstekend ketenhotel met een stomerij, een buitenzwembad en in het restaurant.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Als u naar Flassans-sur-Issole voor zakelijke doeleinden reist, kan het centraal gelegen Suite 30 M2 Ideale Pour 2 Personnes een goede accommodatieoptie voor u zijn. B&B's in Flassans-sur-Issole zijn onder andere Suite 30 M2 Ideale Pour 2 Personnes en Commanderie De Peyrassol- Bastide De La Rouviere. Domaine Du Lac is een goed uitgerust zakenhotel in Flassans-sur-Issole, dat voorzien is van een stomerij, een buitenbad en een zwembad. Domaine Du Lac is een gezellig resort hotel in Flassans-sur-Issole, geschikt voor de reizigers die de aanwezigheid van faciliteiten zoals een stomerij, een buitenbad en een zwembad belangrijk vinden.

Meer zienMinder