Hotels in Entrecasteaux

Bekijk 7 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Entrecasteaux van 50+ aanbieders

Incheckdatum
vr, 07 jun
-
Uitcheckdatum
za, 08 jun
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
vr, 07 jun
-
Uitcheckdatum
za, 08 jun
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
vr, 07 jun
-
Uitcheckdatum
za, 08 jun
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-7 van 7
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
LavandalineBed & Breakfast
8.4
Geweldig67 beoordelingen
Gasten kunnen ontspannen in een zwembad, of genieten van een bubbelbad en een buitenzwembad in het Lavandaline Entrecasteaux, gelegen op zo'n 5 minuten lopen vanaf Chapelle Notre-Dame-de-l'Aube.
Vanaf€ 141 /nachtSelecteren
Le TempoBed & Breakfast
8.4
Geweldig47 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Gasten kunnen genieten van Italiaanse gerechten in een à la carte restaurant van het Le Tempo en ontspannen bij een dompelbad.
Vanaf€ 82 /nachtSelecteren
Kaart
1.7 km van Stadscentrum
Het L'Eveil en Provence, op slechts 6 km afstand van Abdij van Le Thoronet, kijkt uit over de tuin en beschikt over een terras en een picknickplaats.
Vanaf€ 96 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig12 beoordelingen
Kaart
700 meter van Stadscentrum
Het Comorebi Provence Bed and Breakfast Entrecasteaux bevindt zich op 6 km afstand van Abdij van Le Thoronet en biedt een veganistisch ontbijt.
Vanaf€ 118 /nachtSelecteren
Le 120 Bed and Breakfast EntrecasteauxBed & Breakfast
8.4
Geweldig4 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum
Château d'Entrecasteaux ligt op wandelafstand van 10 minuten van het Le 120 Bed and Breakfast en biedt winkels en restaurants.
Vanaf€ 74 /nachtSelecteren
Suite Sieste En Provence EntrecasteauxBed & Breakfast
Kaart
1.0 km van Stadscentrum
Het Suite Sieste En Provence is een perfecte vakantieplek op afstand van circa 7 km van Abdij van Le Thoronet en andere bezienswaardigheden van Entrecasteaux.
Vanaf€ 130 /nachtSelecteren
Terre De Lumiere Bed and Breakfast EntrecasteauxBed & Breakfast
Kaart
600 meter van Stadscentrum
Gasten hebben ook toegang tot Abdij van Le Thoronet, dat binnen 6 km afstand naar het Terre De Lumiere Bed and Breakfast ligt.
Vanaf€ 190 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Entrecasteaux

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke top hotels in Entrecasteaux hebben een centrale ligging?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 5 beoordeling van gasten tonen topplekken in het centrum van Entrecasteaux. Le Tempo met gratis prive parkeerplaatsen, ledikanten en kindermaaltijden is beoordeeld met 7.6/10 en ligt binnen 5 minuten lopen van het stadcentrum.

Welke goedkope hotels in Entrecasteaux zijn de beste?

Een van de beste goedkope hotels is Lavandaline, beoordeeld met 8.0/10, dat €100 per nacht kost en gratis parkeren, een zonneterras en een bubbelbad aanbiedt.

Welke hotels in Entrecasteaux niet ver van Château d'Entrecasteaux zijn de beste?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl, vinden gastenLe Tempo (beoordeling: 7.6/10) leuk. Het biedt gratis prive parkeerplaatsen, ledikanten en kindermaaltijden aan en ligt op 10 minuten lopen van Château d'Entrecasteaux.

Welke verblijfsplekken in Entrecasteaux met buitenzwembadden zijn de beste?

Misschien vindt u Lavandaline beoordeeld met 8.0/10 ook leuk. Deze accommodatie kost u €100 per nacht.

Waar logeren in Entrecasteaux?

Beste goedkope hotels in Entrecasteaux

Als u een budgethotel in Entrecasteaux nodig heeft, heeft Lavandaline goedkope kamers voor €109 per nacht. Om dicht bij het centrum van Entrecasteaux te verblijven kunt u voor Lavandaline kiezen, een uitstekend gewaardeerde budgetaccommodatie op 850 meter ervandaan. Overweeg een verblijf bij een hotel nabij Amiral d'Entrecasteaux, zoals het voordelige Lavandaline met de prijs vanaf €109.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Als het uw eerste bezoek aan Entrecasteaux is, zal een hotel als Lavandaline of Le Tempo in het bruisende centrum van de stad u een goede toegang geven tot de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. Mocht u het nachtleven van Entrecasteaux willen meemaken en ervaren, kies dan voor een hotel zoals Le Tempo in het centrum van de stad.

Wanneer u de stad wilt verkennen, kunt u het beste voor een hotel in de buurt van Château d'Entrecasteaux kiezen, bijvoorbeeld Le Tempo. Le Tempo ligt op 800 meter van Chapelle Notre-Dame-de-l'Aube.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Gezinnen die Entrecasteaux bezoeken en geïnteresseerd zijn in een verblijf in een huiselijke omgeving kunnen overwegen om een appartement als Les Tapis D'Entrecasteaux, gelegen naast Chapelle Notre-Dame-de-l'Aube, te boeken. Les Tapis D'Entrecasteaux is een gezellige, huiselijke B&B optie die op 0,1 km van het centrum van Entrecasteaux ligt. Als u in Entrecasteaux voor zaken bent, boek dan Lavandaline met gratis parkeren, een zonneterras en een bubbelbad. Lavandaline is een populaire badplaats die ook gratis parkeren, een zonneterras en een bubbelbad biedt, zodat u en uw hele gezin kunnen ontspannen na een dagje Entrecasteaux te hebben verkend.

Meer zienMinder