Hotels in Donzère

Bekijk 5 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Donzère van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-5 van 5
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig72 beoordelingen
Kaart
1.7 km van Stadscentrum
Pont du Robinet is rond 20 minuten te voet, terwijl Chapelle des Dominicains slechts 2 km verderop ligt.
Vanaf€ 99 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig67 beoordelingen
Kaart
1000 meter van Stadscentrum
Het 3-sterren L'Horloge Gourmande Donzère is op 85 km van de luchthaven Avignon Caumont en op 10 minuten loopafstand van de Donzere - L'Enclos bushalte.
Vanaf€ 121 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig69 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Het 2-sterren Louminai Bed and Breakfast ligt in de buurt van een treinstation en op circa 25 minuten te voet van Pont du Robinet en biedt een zonneterras, een gemeenschappelijke salon en een tuin aan.
Vanaf€ 99 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig103 beoordelingen
Kaart
2.4 km van Stadscentrum
Het rookvrije Drom'Sud Donzère is gevestigd op ongeveer 10 minuten rjden vanaf Eglise Saint-Michel de La Garde-Adhemar en op ongeveer 15 minuten rjden van Viviers Cathedral.
Vanaf€ 92 /nachtSelecteren
Le Mas Des Figuiers Bed and Breakfast DonzèreBed & Breakfast
Kaart
4.2 km van Stadscentrum
Het Le Mas Des Figuiers Donzère voorziet zijn gasten van een zwembad, een terras en een tuin.
Vanaf€ 90 /nachtSelecteren

Waar logeren in Donzère?

Beste goedkope hotels in Donzère

Een bezoek aan Donzère hoeft geen fortuin te kosten wanneer u voor het budgethotel Drom'Sud Hotel met een vanaf-prijs van €61 kiest. Heeft u een strak reisbudget, dan kunt u een plezierig verblijf bij Drom'Sud Hotel in het centrum van Donzère hebben. Reizigers die geïnteresseerd zijn in het verkennen van het centrum van Donzère kunnen een hotel kiezen in de buurt van Le Bouchon Bleu zoals Drom'Sud Hotel, een budgethotel dat op ongeveer 10 minuten lopen van de plek ligt.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Mocht u op een centrale locatie in Donzère willen verblijven, twijfelt u dan niet om L'Horloge Gourmande of Apartment Avenue De Provence te boeken. L'Horloge Gourmande is een populaire accommodatie op circa 15 minuten lopen van het stadscentrum, die zijn gasten gratis parkeren en een zonneterras aanbiedt.

Wanneer u de stad wilt verkennen, kunt u het beste voor een hotel in de buurt van Eglise Saint-Philibert kiezen, bijvoorbeeld L'Horloge Gourmande. Als u op korte afstand van de belangrijkste bezienswaardigheden van Donzère wilt zijn, zoals Eglise Saint-Philibert, kies dan voor L'Horloge Gourmande.

Luxe en boetiekaccommodatie in Donzère

Drom'Sud Hotel biedt een zonneterras en een patio plus een onoverwinbaar niveau van comfort dat door de hotelketen wordt gehandhaafd.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Apartment Avenue De Provence is een comfortabel appartement in het centrum van Donzère, dat is een geweldige keuze voor degenen die de voorkeur aan een huiselijke sfeer en de voordelen van de centrale ligging geven. Geniet van uw verblijf in het comfortabele Apartment Avenue De Provence op slechts 1050 meter van het stadscentrum. L'Horloge Gourmande is een van de top familiehotels op 1 km van het stadcentrum van Donzère. L'Horloge Gourmande is een gezellig resort hotel in Donzère, geschikt voor de reizigers die de aanwezigheid van faciliteiten zoals gratis parkeren en een zonneterras belangrijk vinden.

Meer zienMinder