Hotels in Donville-les-Bains

Bekijk 1 beschikbaar hotel in Donville-les-Bains van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
8.4
Geweldig147 beoordelingen
Het mooie De La Baie - Thalassotherapie Previthal bevindt zich op ongeveer 450 meter afstand van Plage de Donville en biedt saunafaciliteiten en een overdekt zwembad aan.
Vanaf€ 122 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Donville-les-Bains

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke centraal gelegen hotels in Donville-les-Bains zijn de beste?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 107 beoordeling van reizigers tonen topplekken in het centrum van Donville-les-Bains. Het beste hotel in het centrum van Donville-les-Bains is Hotel De La Baie - Thalassotherapie Previthal, beoordeeld met 8.2/10, biedt een kindermenu, een solarium en een bubbelbad aan.

Welke top hotels in Donville-les-Bains zijn goedkoop?

Een van de beste goedkope hotels is Le Relais Des Iles, beoordeeld met 8.0/10, dat €71 per nacht kost en speelzaal, in het restaurant en strijken aanbiedt.

Welke hotels voor koppels in Donville-les-Bains zijn de beste?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 4 aanbiedingen voor koppels. Bekijk Hotel De La Baie - Thalassotherapie Previthal, beoordeeld met 8.2/10, dat een kindermenu, een solarium en een bubbelbad heeft. Het is op 800 meter van het stadcentrum gelegen en kot ongeveer €102 per nacht.

Welke hotels in Donville-les-Bains zijn goed voor gezinnen?

Als u zoekt naar een familiehotel, vindt u 4 aanbiedingen in Donville-les-Bains. Le Relais Des Iles (beoordeling: 8.0/10): een familiehotel met speelzaal, in het restaurant en strijken voor €71 per nacht. U kunt ook Hotel De La Baie - Thalassotherapie Previthal (beoordeling: 8.2/10) voor ongeveer €102 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt een kindermenu, een solarium en een bubbelbad aan.

Waar logeren in Donville-les-Bains?

Beste goedkope hotels in Donville-les-Bains

Gite Donville-Les-Bains, 2 Pieces, 2 Personnes - Fr-1-362-405 is een betaalbare keuze met tarieven vanaf slechts €77 per nacht. Gite Donville-Les-Bains, 1 Piece, 2 Personnes - Fr-1-362-551 is een betaalbare keuze die u binnen 10 minuten lopen van het centrum brengt. Het gelegen op korte loopafstand van Les îles Chausey Gite Donville-Les-Bains, 2 Pieces, 2 Personnes - Fr-1-362-405 is een goede budgetaccommodatie voor bezoekers van Donville-les-Bains die wat geld willen besparen.

Luchthavens en Metrostations van Donville-les-Bains

Wilt u gedurende uw reis naar Donville-les-Bains flexibel zijn, overweeg dan het verblijf in een appartement zoals Les Trois Hirondelles op nog geen 10 minuten lopen van Granville station, waarvandaan u gemakkelijk de stad kunt gaan verkennen.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Bent u een reis naar Donville-les-Bains aan het plannen, overweeg dan het verblijf bij een van de 3 hotels in het centrum van de stad, bijvoorbeeld, bij Hotel De La Baie - Thalassotherapie Previthal. Beau Duplex Et Studio Proche De La Mer en Studio Les Pieds Dans L'Eau zijn twee fijne appartementen op 5 minuten lopen van het stadscentrum.

Hotel De La Baie - Thalassotherapie Previthal is een centraal gelegen accommodatie die zich tevens op loopafstand van Musée Christian Dior en Le Sound bevindt. Als u graag de sfeer van Donville-les-Bains wilt ervaren, kies dan voor een appartement in de buurt van Musée Christian Dior, zoals Les Trois Hirondelles.

Luxe en boetiekaccommodatie in Donville-les-Bains

Hotel De La Baie - Thalassotherapie Previthal is een weelderig 4-sterren hotel met een golfbaan, een wellnesscentrum en een bubbelbad. Het 4-sterren Hotel De La Baie - Thalassotherapie Previthal is een optie voor diegenen die de voorkeur geven aan een betrouwbare service.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Gite Donville-Les-Bains, 2 Pieces, 2 Personnes - Fr-1-362-405 is een gezinsvriendelijk budgetappartement met een buitenbad en een buitenzwembad. Pluviers is een gezellige, huiselijke B&B optie die op 0.6 km van het centrum van Donville-les-Bains ligt. Bij Hotel De La Baie - Thalassotherapie Previthal in Donville-les-Bains kan het hele gezin een geweldige tijd hebben dankzij een golfbaan, een wellnesscentrum en een bubbelbad. Hotel De La Baie - Thalassotherapie Previthal is een populaire badplaats die ook een golfbaan, een wellnesscentrum en een bubbelbad biedt, zodat u en uw hele gezin kunnen ontspannen na een dagje Donville-les-Bains te hebben verkend.

Meer zienMinder