Hotels in Deux Rivieres

Bekijk 3 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Deux Rivieres van 50+ aanbieders

Incheckdatum
ma, 01 jul
-
Uitcheckdatum
di, 02 jul
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
ma, 01 jul
-
Uitcheckdatum
di, 02 jul
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
ma, 01 jul
-
Uitcheckdatum
di, 02 jul
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-3 van 3
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig59 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum
Het 3-sterren Les Lilas Des Deux Ponts Deux Rivieres bevindt zich op slechts 3 km van de Parc des Îles en biedt een continentaal ontbijt.
Vanaf€ 41 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig37 beoordelingen
Kaart
2.9 km van Stadscentrum
Het Chambres D'Hotes D'Accolay Deux Rivieres beschikt over kamers met uitzicht op de stad, terwijl zijn privé ligging toegang biedt tot de Parc des Îles op slechts 2 km verderop.
Vanaf€ 70 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig24 beoordelingen
De Parc des Îles is op ongeveer 3 km afstand van het Village-Chalets Le Ru Du Pre Deux Rivieres.
Vanaf€ 147 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Deux Rivieres

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke centraal gelegen hotels in Deux Rivieres zijn de beste?

Village-Chalets Le Ru Du Pre met gratis parkeren, ledikanten en in de bar is beoordeeld met 8.6/10 en ligt binnen 5 minuten lopen van het stadcentrum.

Welke goedkope hotels in Deux Rivieres zijn de populairste?

Een van de beste goedkope hotels is Chambres D'Hotes D'Accolay, beoordeeld met 8.4/10, dat €70 per nacht kost en gratis parkeren, huishouden en wandelen aanbiedt. Een andere optie is Les Lilas Des Deux Ponts beoordeeld met 8.2/10 voor €50 per nacht.

Wat zijn de beste hotels voor koppels in Deux Rivieres?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. Bekijk Village-Chalets Le Ru Du Pre, beoordeeld met 8.6/10, dat gratis parkeren, ledikanten en in de bar heeft. Het is op 400 meter van het stadcentrum gelegen en kot ongeveer €146 per nacht.

Waar logeren in Deux Rivieres?

Beste goedkope hotels in Deux Rivieres

Een budgetbewuste reiziger heeft keuze uit een lijst van matig geprijsde hotels in Deux Rivieres, waaronder Chambres D'Hotes D'Accolay en Les Lilas Des Deux Ponts. De hoog beoordeelde budgetaccommodatie Les Lilas Des Deux Ponts ligt binnen loopafstand van 10 minuten van het centrum van Deux Rivieres. Overweeg een verblijf bij een hotel nabij Eglise Saint-Pierre-Saint-Paul de Cravant, zoals het voordelige Chambres D'Hotes D'Accolay met de prijs vanaf €71.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Wilt u de sfeer en gezelligheid in Deux Rivieres van dichtbij meemaken, kies dan voor een hotel in het hart van de stad, bijvoorbeeld, voor het 3-sterren Les Lilas Des Deux Ponts. Als u dichter bij het centrum wilt verblijven, overweeg dan Village-Chalets Le Ru Du Pre, dat 400 meter van Deux Rivieres stadshart verwijderd is en gratis parkeren, ledikanten en een seizoensgebonden buitenzwembad biedt.

Gasten die zich in de geschiedenis en cultuur van Deux Rivieres interesseren kunnen het beste voor een hotel in de buurt van Eglise Saint-Pierre-Saint-Paul de Cravant kiezen, bijvoorbeeld, voor Village-Chalets Le Ru Du Pre, gelegen op afstand van 400 meter ervandaan. Eglise Saint-Pierre-Saint-Paul de Cravant is een populaire attractie en als u het wilt bezoeken in Deux Rivieres, kunt u kiezen voor een verblijf in Village-Chalets Le Ru Du Pre met tarieven vanaf €147.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Met prijzen vanaf slechts €50, creëert Chambre De La Poterie een gezellige huiselijke sfeer tijdens uw verblijf. Er zijn 3 B&B mogelijkheden in Deux Rivieres, waaronder Chambre De La Poterie en La Caudalie. Als u in Deux Rivieres voor zaken bent, boek dan Les Lilas Des Deux Ponts met gratis parkeren, huishouden en wandelen. Village-Chalets Le Ru Du Pre is een populaire badplaats die ook gratis parkeren, ledikanten en een seizoensgebonden buitenzwembad biedt, zodat u en uw hele gezin kunnen ontspannen na een dagje Deux Rivieres te hebben verkend.

Meer zienMinder