Hotels in Damgan

Bekijk 3 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Damgan van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-3 van 3
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig49 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum
Het L'Albatros is op 65 km van de luchthaven Saint-Nazaire Montoir en binnen een korte rit 5 minuten van de Damgan - Albatros bushalte.
Vanaf€ 81 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig154 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum
Het charmante 3-sterren La Plage ligt 5-minuten wandelafstand naar Plage de Damgan en beschikt over een sauna, een zonnedek en spatherapie stappen van een haven.
Vanaf€ 82 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig44 beoordelingen
Kaart
1.8 km van Stadscentrum
Het is 59 minuten rijden naar de luchthaven Saint-Nazaire Montoir en binnen 4 km afstand van de Cairn des Grays.
Vanaf€ 91 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Damgan

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke plekken in het centrum van Damgan zijn de beste?

Hôtel De La Plage, gelegen in het centrum van Damgan, beoordeeld met 8.6/10, biedt een TV, een balkon en een zitruimte samen met onberispelijke service aan.

Welke goedkope hotels in Damgan zijn de populairste?

Er zijn meer dan 3 goedkope top accommodaties in Damgan. Een van de beste goedkope hotels is Hôtel De La Plage, beoordeeld met 8.6/10, dat €168 per nacht kost en een zonneterras, kanoën en wandelen aanbiedt. Een andere optie is Les Loges De L'Ecurie beoordeeld met 8.0/10 voor €135 per nacht.

Wat zijn de beste hotels voor koppels in Damgan?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. Ontdek Hôtel De La Plage, beoordeeld met 8.6/10, dat een zonneterras, kanoën en wandelen heeft. Het is op 700 meter van het stadcentrum gelegen en kot ongeveer €168 per nacht.

Welke hotels in Damgan zijn goed voor gezinnen?

Hôtel De La Plage (beoordeling: 8.6/10): een familiehotel met een zonneterras, kanoën en wandelen voor €168 per nacht.

Welke hotels in Damgan dicht bij Plage de Landrezac zijn de beste?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl, vinden bezoekersHôtel De La Plage (beoordeling: 8.6/10) leuk. Het biedt een zonneterras, kanoën en wandelen aan en ligt op 15 minuten lopen van Plage de Landrezac.

Waar logeren in Damgan?

Beste goedkope hotels in Damgan

Een bezoek aan Damgan hoeft geen fortuin te kosten wanneer u voor het budgethotel Hotel L'Albatros met een vanaf-prijs van €71 kiest. Hotel L'Albatros is een uitstekende budgetvriendelijke accommodatie op 700 meter van het hart van Damgan. Hotel L'Albatros is een goed budgetvriendelijk hotel, minder dan 3.9 km van Pointe de Pénerf.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Hotel L'Albatros wordt vaak geboekt door mensen, die van plan zijn het centrum van Damgan te gaan verkennen. Hotel De La Plage is nog één centraal gelegen accommodatie in Damgan, gelegen op slechts een steenworp afstand van L'Abri.

Wanneer u naar Damgan voor plezier reist en graag in het centrum wilt verblijven, boek dan een hotel nabij L'Abri, zoals Hotel De La Plage. Als u de bezienswaardigheden van Damgan centrum wilt verkennen, kies dan een hotel in de buurt van L'Abri, zoals Hotel De La Plage of Hotel L'Albatros.

Luxe en boetiekaccommodatie in Damgan

Gelegen op loopafstand van 10 minuten van het centrum, Hotel L'Albatros biedt een zonneterras, wandelen en fietsen en een uitstekende dienstverlening waarmee de meest veeleisende gast tevreden zal zijn.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Met prijzen vanaf slechts €66, creëert Apartment Bleimor - Dgn301 een gezellige huiselijke sfeer tijdens uw verblijf. We hebben een aantal geweldige B&B accommodaties waaronder Apartment Bleimor - Dgn301 met vanaf-prijs van €66 per kamer. Als u met uw gezin naar Damgan reist, denk dan aan het boeken van Hotel De La Plage naast L'Abri, een kindvriendelijk hotel dat een spa-centrum, windsurfen en kanoën heeft. Hotel L'Albatros is een populaire badplaats die ook een zonneterras, wandelen en fietsen biedt, zodat u en uw hele gezin kunnen ontspannen na een dagje Damgan te hebben verkend.

Meer zienMinder