Hotels in Cuxac-dʼAude

Bekijk 8 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Cuxac-dʼAude van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-8 van 8
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
La Demeure Du PressoirBed & Breakfast
8.4
Geweldig65 beoordelingen
The birthplace of Charles Trenet bevindt zich op ongeveer 7 km verderop, terwijl Kathedraal van Narbonne op circa 7 km ligt.
Vanaf€ 94 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig79 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Basilica of St. Paul Serge is op op circa 7 km van een hotel, terwijl de luchthaven Béziers Cap d'Agde is 55 km ervandaan.
Vanaf€ 63 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig22 beoordelingen
Kaart
2.2 km van Stadscentrum
Het B & B Florence Et Francis Cuxac-dʼAude ligt op slechts 25 minuten loopafstand van de Eglise Saint-Martin de Cuxac-d'Aude en biedt een continentaal ontbijt en een privézwembad.
Vanaf€ 73 /nachtSelecteren
8.8
Geweldig22 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
De kamers van het Villa Maskali Cuxac-dʼAude liggen op 10 minuten wandelafstand van de Eglise Saint-Martin de Cuxac-d'Aude en bieden uitzicht op de tuin.
Vanaf€ 127 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig36 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Het Chambre D'Hotes Avec Cuisine Commune - 5 Mns De Narbonne Cuxac-dʼAude is gevestigd maar 7 km van Musee Horreum en 7 km van Palacio de los Arzobispos de Narbona.
Vanaf€ 75 /nachtSelecteren
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Het Maison Pelissier - Chambres D'Hotes Avec Piscine Cuxac-dʼAude is op 55 km van de luchthaven Béziers Cap d'Agde en maar 250 meter verwijderd van de Jean Jaures bushalte.
Vanaf€ 85 /nachtSelecteren
L' Ilot Des Iles Bed and Breakfast Cuxac-dʼAudeBed & Breakfast
Kaart
200 meter van Stadscentrum
De kamers van het L' îlot des îles Cuxac-dʼAude liggen op slechts 3 km van de Oppidum de Montlaures en bieden uitzicht op de tuin.
Selecteren
Tranquillite B&B Cuxac-dʼAudeBed & Breakfast
Kaart
2.2 km van Stadscentrum
Het Tranquillite B&B Cuxac-dʼAude is op 40 km van de luchthaven Béziers Cap d'Agde en zeer dicht bij de Olivette Graves bushalte.
Vanaf€ 100 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Cuxac-dʼAude

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke top hotels in Cuxac-dʼAude hebben een centrale ligging?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 33 beoordeling van gasten tonen topplekken in het centrum van Cuxac-dʼAude. Het beste hotel in het centrum van Cuxac-dʼAude is Douce France, beoordeeld met 8.4/10, biedt gratis parkeren, een zonneterras en bordspellen aan. Chambre D'Hotes Avec Cuisine Commune - 5 Mns De Narbonne met beoordeling 8.8/10 en La Demeure Du Pressoir, beoordeeld met 9.0/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Welke goedkope hotels zijn de beste in Cuxac-dʼAude?

Er zijn meer dan 4 goedkope top accommodaties in Cuxac-dʼAude. Een van de beste goedkope hotels is Douce France, beoordeeld met 8.4/10, dat €82 per nacht kost en gratis parkeren, een zonneterras en bordspellen aanbiedt.

Welke hotels voor koppels in Cuxac-dʼAude zijn de beste?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 8 aanbiedingen voor koppels. Bekijk La Demeure Du Pressoir, beoordeeld met 9.0/10, dat gratis parkeren, een zonneterras en een picknickplaats heeft. Het is op 300 meter van het stadcentrum gelegen en kot ongeveer €99 per nacht.

Waar logeren in Cuxac-dʼAude?

Beste goedkope hotels in Cuxac-dʼAude

Van de betaalbare hotels in Cuxac-dʼAude worden onder andere Douce France en Chambre D'Hotes Avec Cuisine Commune - 5 Mns De Narbonne het meest vaak geboekt. Het betaalbare Chambre D'Hotes Avec Cuisine Commune - 5 Mns De Narbonne met tarieven vanaf €68 ligt op slechts 5 minuten lopen van het stadscentrum. Enkele betaalbare hotelkeuzes in de nabijheid van Musee Horreum zijn Douce France en Chambre D'Hotes Avec Cuisine Commune - 5 Mns De Narbonne.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Als het de eerste keer is dat u Cuxac-dʼAude bezoekt, denk dan aan een verblijf in het centrale Douce France met tarieven vanaf €62. Bent u op zoek naar een hotel in het centrum van Cuxac-dʼAude, overweeg dan het gelegen nabij Eglise Saint-Martin de Cuxac-d'Aude La Demeure Du Pressoir.

Om de vibes van Cuxac-dʼAude te ervaren, boek een hotel in de buurt van Eglise Saint-Martin de Cuxac-d'Aude, zoals Douce France of La Demeure Du Pressoir. Bezoekers die nabij Eglise Saint-Martin de Cuxac-d'Aude willen verblijven zullen een keuze hebben uit 5 hotels beschikbaar in het centrum van Cuxac-dʼAude, zoals Douce France en La Demeure Du Pressoir.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Degenen die op zoek zijn naar gezellige appartementen in Cuxac-dʼAude moeten eens kijken naar Appartement Entre Mer Et Corbieres - een andere goede optie in de buurt van Eglise Saint-Martin de Cuxac-d'Aude. Appartement Entre Mer Et Corbieres is een B&B accommodatie op ongeveer 0,2 km van het stadscentrum, die gratis prive parkeerplaatsen en strijken biedt. Als u in Cuxac-dʼAude op zakenreis bent, heeft u misschien een zakenhotel nodig zoals Douce France met gratis parkeren, een zonneterras en bordspellen. Douce France is een geweldig resort voor reizigers naar Cuxac-dʼAude die hun vakantie met gratis parkeren, een zonneterras en bordspellen willen doorbrengen.

Meer zienMinder