Hotels in Crots

Bekijk 3 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Crots van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-3 van 3
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig261 beoordelingen
Kaart
1.1 km van Stadscentrum
Het Hotel & Spa Les Bartavelles, minuten rijden van Ecrins nationaal park, biedt 26 kamers en een traditionele Hammam en saunafaciliteiten aan.
Vanaf€ 203 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig91 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Het Chateau De Picomtal heeft 9 kamers, een binnenplaats en een tuin en bevindt zich ongeveer 25 minuten lopen vanaf Plan d'eau d'Embrun in Crots.
Vanaf€ 192 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig39 beoordelingen
Kaart
4.0 km van Stadscentrum
De Skilift van Fontaine is minder dan 7 km en Allos ligt op 25 km afstand.
Vanaf€ 62 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Crots

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke goedkope hotels in Crots zijn de beste?

Gite De La Draye beoordeeld met 8.8/10 is geweldig voor uw goedkoop verblijf in Crots. Deze accommodatie heeft gratis parkeren, een zonneterras en een picknickplaats.

Welke hotels in Crots zijn goed voor gezinnen?

Voor diegenen, die op zoek zijn naar een gezinsvriendelijke accommodatie, biedt iBooked.nl 3 opties aan. U kunt ook Gite De La Draye (beoordeling: 8.8/10) voor ongeveer €34 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt gratis parkeren, een zonneterras en een picknickplaats aan.

Waar logeren in Crots?

Beste goedkope hotels in Crots

Voor de budgetreiziger is Gite De La Draye in Crots een goede keuze. Heeft u een strak reisbudget, dan kunt u een plezierig verblijf bij Gite De La Draye in het centrum van Crots hebben. Gite De La Draye is een goed budgetvriendelijk hotel, minder dan 4,9 km van abbaye Notre-Dame de Boscodon.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Bij Chateau De Picomtal of Gite De Champ Chaulier verblijft u redelijk dicht bij het centrum van Crots. Chateau De Picomtal is een ander goed hotel in het centrum van Crots, vlakbij Eglise Saint-Laurent de Crots.

Wanneer u in de buurt van Eglise Saint-Laurent de Crots wilt verblijven, boekt u een kamer in Chateau De Picomtal, gelegen op loopafstand van 5 minuten ervandaan. Denk ook aan Chateau De Picomtal, waarbij u direct naast Eglise Saint-Laurent de Crots zit.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Studio Entre Savines Et Embrun Pres Du Lac De Serreponcon is een mooi laaggeprijsd appartement met gratis parkeren, een zonneterras en een waterpark. B&B's in Crots zijn onder andere Gite De Champ Chaulier en Appartement Dans Maison Entre Savines Et Embrun. Gezinnen met kinderen kunnen het beste voor Gite De La Draye of Hotel & Spa Les Bartavelles kiezen omdat deze accommodaties gratis parkeren, een zonneterras en een picknickplaats aanbieden. Voor een ontspannen vakantie kunt u een resort hotel in de buurt van Eglise Saint-Laurent de Crots boeken, zoals Chateau De Picomtal of Hotel & Spa Les Bartavelles.

Meer zienMinder