Hotels in Coti-Chiavari (Corsica)

Bekijk 7 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Coti-Chiavari (Corsica) van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-7 van 7
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
7.8
Heel goed152 beoordelingen
Kaart
3.4 km van Stadscentrum
Gasten zullen genieten van een buitenzwembad en 19 kamers, tijdens een verblijf in het comfortabele Celine met locatie op een korte afstand van de baai van Ajaccio.
Vanaf€ 100 /nachtSelecteren
Fiore Di MachjaBed & Breakfast
8.0
Geweldig29 beoordelingen
Kaart
6.4 km van Stadscentrum
Het Fiore Di Machja Villa Coti-Chiavari bevindt zich op loopafstand van 15 minuten van Plage de Cala d'Orzu en biedt een bubbelbad en een buitenzwembad aan.
Vanaf€ 150 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig35 beoordelingen
Kaart
4.1 km van Stadscentrum
Het 3-sterren Residence Aigue Marine ligt in een strand gebied van Coti-Chiavari en heeft ook toegang tot een buitenzwembad.
Vanaf€ 51 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig12 beoordelingen
Kaart
4.2 km van Stadscentrum
Gelegen op 25 minuten lopen van Penitencier de Coti Chiavari, deze woning biedt een dagelijks continentaal ontbijt en beschikt over een seizoensgebonden buitenzwembad.
Vanaf€ 382 /nachtSelecteren
Kaart
6.4 km van Stadscentrum
Vanaf€ 115 /nachtSelecteren
Kaart
3.7 km van Stadscentrum
Punta Di Sette Nave is op circa 4 km en Plage de Mare E Sole ligt op slechts 1 km hier vandaan.
Vanaf€ 128 /nachtSelecteren
Villa Monte Bianco Coti-Chiavari Bed & Breakfast
8.2
Geweldig6 beoordelingen
Kaart
7.2 km van Stadscentrum
Vanaf€ 98 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Coti-Chiavari (Corsica)

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke goedkope hotels zijn de beste in Coti-Chiavari (Corsica)?

Er zijn meer dan 3 goedkope top accommodaties in Coti-Chiavari (Corsica). Residence Aigue Marine met beoordeling 7.8/10 is een goede optie, gelegen op 3,9 km van Plage de Portigliolo. Bij dit 3-sterrenhotel kunt u van windsurfen, duiken en een solarium profiteren. Klanten vinden ook geweldige service leuk. Hotel Celine beoordeeld met 7.2/10 is nog een goed hotel, dat een zonnedek, huishouden en een businesscentrum aanbiedt en €130 per nacht kost.

Wat zijn de beste hotels voor koppels in Coti-Chiavari (Corsica)?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 9 aanbiedingen voor koppels. Residence Aigue Marine beoordeeld met 7.8/10 is een 3-sterrenhotel voor koppels, dat windsurfen, duiken en een solarium aanbiedt. Klanten kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €57 per nacht boeken. Hotel Celine met beoordeling 7.2/10 is een perfecte 3-sterrenaccommodatie voor koppels met een zonnedek, huishouden en een businesscentrum. Het heeft ook een zwembad en een buitenzwembad en biedt kamers voor ongeveer €130 per nacht aan.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Coti-Chiavari (Corsica)?

Chambres D'Hotes - Fiore Di Machja (beoordeling: 7.8/10): een familiehotel met massage, snorkelen en een bubbelbad voor €177 per nacht.

Waar logeren in Coti-Chiavari (Corsica)?

Beste goedkope hotels in Coti-Chiavari (Corsica)

Tot de budgetvriendelijke hotelopties in Coti-Chiavari (Corsica) behoren tevens Hotel Celine en Residence Aigue Marine. In het centrum van Coti-Chiavari (Corsica) vindt u tal van budgethotels, zoals Hotel Celine en Residence Aigue Marine, die op 25 minuten loopafstand van Verghia liggen. Hotel Celine is een 3-sterren accommodatie in Coti-Chiavari (Corsica) op loopafstand van 25 minuten van Plage de Mare E Sole, die een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding heeft.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Om op slechts 10 minuten lopen van het centrum van de stad te zijn, kunt u in Two-Bedroom Apartment In Coti Chiavari verblijven.

Residence Aigue Marine met een zonneterras, een golfbaan en windsurfen is bereikbaar vanaf Plage de Mare E Sole binnen 15 minuten te voet.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Happy Few - L'Acacia is een gezellig appartement op slechts 10 minuten lopen van Plage de Mare E Sole. Er zijn in Coti-Chiavari (Corsica) 8 B&B's beschikbaar, waaronder Two-Bedroom Apartment In Aqua Doria en Two-Bedroom Apartment In Coti Chiavari. Als u voor zaken naar Coti-Chiavari (Corsica) reist, kiest u voor Residence Aigue Marine, een 3-sterren hotel met een zonneterras, een golfbaan en windsurfen, waar de prijzen bij €86 per overnachting beginnen. Voor de recreanten zijn er 3 hotels in Coti-Chiavari (Corsica), Residence Aigue Marine of Hotel Celine zijn onder hen.

Meer zienMinder