Hotels in Cormeilles (Eure)

Bekijk 8 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Cormeilles (Eure) van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-8 van 8
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.6
Geweldig77 beoordelingen
Kaart
2.1 km van Stadscentrum
Het 3-sterren Le Clos Lauradiere Cormeilles is gevestigd binnen een autorit van slechts 10 minuten van manoir de la Morsanglière en een autorit van 10 minuten vanaf La Serre Decoration XXeme.
Vanaf€ 105 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig56 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Het rookvrije Logis L'Auberge Du President ligt op 25 km van de luchthaven Deauville-Normandie, beschikt over een kapper en een restaurant, en er zijn fietsen te huur.
Vanaf€ 98 /nachtSelecteren
7.8
Heel goed9 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Dit hotel, gesitueerd op 5 minuten lopen van het centrum van Cormeilles en op minder dan 10 minuten lopen van Distillerie Busnel, biedt een zonneterras en ligstoelen.
Vanaf€ 96 /nachtSelecteren
7.6
Heel goed18 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Het is 27 minuten rijden naar de luchthaven Deauville-Normandie en 4 km afstand van manoir de la Morsanglière.
Vanaf€ 96 /nachtSelecteren
7.8
Heel goed13 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Het ligt tevens op afstand van 4 km van manoir de la Morsanglière.
Vanaf€ 99 /nachtSelecteren
Kaart
100 meter van Stadscentrum
La Serre Decoration XXeme is 2 km verderop en Villers-sur-Mer ligt op 30 km afstand.
Vanaf€ 87 /nachtSelecteren
Kaart
100 meter van Stadscentrum
In het Logement 2 Pieces Au Relais Normand Aparthotel Cormeilles kunnen gasten genieten van verschillende activiteiten, waaronder wandelen en paardrijden.
Vanaf€ 87 /nachtSelecteren
La Jufe Hotel Cormeilles Pension
Kaart
1000 meter van Stadscentrum
Vanaf€ 93 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Cormeilles (Eure)

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de geweldigste hotels in het centrum van Cormeilles (Eure)?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 6 beoordeling van reizigers tonen topplekken in het centrum van Cormeilles (Eure). Logis L'Auberge Du President met een bubbelbad, wandelen en paardrijden is beoordeeld met 7.6/10 en ligt binnen 5 minuten lopen van het stadcentrum.

Welke goedkope hotels in Cormeilles (Eure) zijn de populairste?

Een van de beste goedkope hotels is Le Clos Lauradiere, beoordeeld met 7.8/10, dat €100 per nacht kost en een zonnedek, wandelen en fietsen aanbiedt.

Wat zijn de beste hotels voor koppels in Cormeilles (Eure)?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 5 aanbiedingen voor koppels. Le Clos Lauradiere beoordeeld met 7.8/10 is een 3-sterrenhotel voor koppels, dat een zonnedek, wandelen en fietsen aanbiedt. Reizigers kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €100 per nacht boeken.

Welke hotels in Cormeilles (Eure) dicht bij Distillerie Busnel zijn de beste?

Om dicht bij Distillerie Busnel te verblijven, logeer in Logis L'Auberge Du President (beoordeling: 7.6/10), dat op een 10-minuut loopafstand van de bezienswaardigheid en biedt een bubbelbad, wandelen en paardrijden aan. Reizigers kunnen Italiaanse keuken bij het Calonne Pizza restaurant in de buurt.

Waar logeren in Cormeilles (Eure)?

Beste goedkope hotels in Cormeilles (Eure)

Als u op een budget reist, kiest u voor een verblijf bij Le Clos Lauradiere met een vanaf-prijs van €91 per kamer. Heeft u een strak reisbudget, dan kunt u een plezierig verblijf bij Le Clos Lauradiere in het centrum van Cormeilles (Eure) hebben. Overweeg een verblijf bij een hotel nabij Manoir de la Morsangliere, zoals het voordelige Le Clos Lauradiere met de prijs vanaf €91.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

De eerste keer bezoekers van Cormeilles (Eure) kunnen het beste een accommodatie zoals Logis L'Auberge Du President overwegen, dat in het centrum van de stad ligt, net als 3 andere hotels zodat er voor elk budget een geschikt verblijf te vinden is. Logis L'Auberge Du President is een populaire accommodatie op circa 5 minuten lopen van het stadscentrum, die zijn gasten Turkse stoombaden, een spa-centrum en paardrijden aanbiedt.

Om de vele attracties van Cormeilles (Eure) te kunnen waarnemen, logeer bij Logis L'Auberge Du President gelegen op afstand van ongeveer 10 minuten lopen van Distillerie Busnel en 5 minuten lopen van het stadscentrum. La Cour Du Puits, Chambre Ophelie ligt in Cormeilles (Eure) en bevindt zich op 1050 meter van Distillerie Busnel.

Luxe en boetiekaccommodatie in Cormeilles (Eure)

Logis L'Auberge Du President ligt op 5 minuten lopen van het centrum van Cormeilles (Eure), voor diegenen die een betrouwbare service wensen.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

La Cour Du Puits, Chambre Ophelie is een comfortabel appartement in het centrum van Cormeilles (Eure), dat is een geweldige keuze voor degenen die de voorkeur aan een huiselijke sfeer en de voordelen van de centrale ligging geven. La Cour Du Puits, Chambre Ophelie is een B&B accommodatie op ongeveer 0,2 km van het stadscentrum, die gratis parkeren, een zonneterras en bowlen biedt. Bent u in de stad voor zaken, reserveer dan een kamer in Le Clos Lauradiere, een 3-sterren hotel met gratis parkeren, een zonneterras en wandelen. Logis L'Auberge Du President wordt beoordeeld als een van de beste resorts in Cormeilles (Eure), dat Turkse stoombaden, een spa-centrum en paardrijden biedt.

Meer zienMinder