Hotels in Chef-Boutonne

Bekijk 7 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Chef-Boutonne van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-7 van 7
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig76 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Het Maison Le Trefle Chef-Boutonne ligt in een platteland en verleidt gasten met een terras en een tuin.
Vanaf€ 60 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig39 beoordelingen
Kaart
3.1 km van Stadscentrum
Het Le Moulin De Lusseau Bed and Breakfast Chef-Boutonne kijkt uit over de tuin en verwelkomt gasten met een continentaal ontbijt.
Vanaf€ 62 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig47 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Het rookvrije Chambre D'Hote Woody Chef-Boutonne kijkt uit over de tuin en is gelegen in een platteland.
Vanaf€ 45 /nachtSelecteren
Kaart
2.5 km van Stadscentrum
Vanaf€ 86 /nachtSelecteren
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Het ligt tevens binnen slechts 25 minuten van de Eglise Saint-Junien.
Vanaf€ 48 /nachtSelecteren
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Vanaf€ 50 /nachtSelecteren
Chalet De La HeronniereVakantiepark
Kaart
1.9 km van Stadscentrum
Het Chalet De La Heronniere Chef-Boutonne met een kuursalon bevindt zich op ongeveer 70 km van de luchthaven AngoulêmeCognac.
Vanaf€ 129 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Chef-Boutonne

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de beste hotels in het centrum van Chef-Boutonne?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 68 beoordeling van gasten tonen topplekken in het centrum van Chef-Boutonne. Onze gasten vinden Chambre D'Hote Woody, beoordeeld met 8.6/10, leuk. Het heeft gratis parkeren, een zonneterras en een picknickplaats en is binnen 5 minuten lopen van he stadscentrum gelegen.

Welke goedkope hotels zijn de beste in Chef-Boutonne?

Er zijn meer dan 4 goedkope top accommodaties in Chef-Boutonne. Een van de beste goedkope hotels is Chambre D'Hote Woody, beoordeeld met 8.6/10, dat €44 per nacht kost en gratis parkeren, een zonneterras en een picknickplaats aanbiedt. Le Moulin De Lusseau beoordeeld met 8.8/10 is nog een goed hotel, dat gratis prive parkeerplaatsen en ledikanten aanbiedt en €61 per nacht kost.

Wat zijn de beste accommodaties voor koppels in Chef-Boutonne?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 8 aanbiedingen voor koppels. Bekijk Maison Le Trefle, beoordeeld met 8.6/10, dat gratis parkeren, een zonneterras en een picknickplaats heeft. Het is op 300 meter van het stadcentrum gelegen en kot ongeveer €60 per nacht.

Wat zijn de populairste accommodaties in Chef-Boutonne dicht bij Chateau de Javarzay?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl, vinden gastenChambre D'Hote Woody (beoordeling: 8.6/10) leuk. Het biedt gratis parkeren, een zonneterras en een picknickplaats aan en ligt op 15 minuten lopen van Chateau de Javarzay.

Waar logeren in Chef-Boutonne?

Beste goedkope hotels in Chef-Boutonne

Een bezoek aan Chef-Boutonne hoeft geen fortuin te kosten wanneer u voor het budgethotel Maison Le Trefle met een vanaf-prijs van €60 kiest. Wie met een strak budget op reis gaat kan wellicht overwegen om bij Maison Le Trefle, dat op loopafstand van 5 minuten van het stadscentrum ligt, te logeren. Gelegen nabij Eglise Saint-Junien Maison Le Trefle is een betaalbare keuze met de prijs van slechts €60.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Geniet van de drukte van de stad en kies voor een hotel in het centrum van Chef-Boutonne, zoals Maison Le Trefle of Chambre D'Hote Woody. Chambre D'Hote Woody is een andere centrale optie die zich op 5 minuten lopen van het hart van Chef-Boutonne bevindt.

Maison Le Trefle op 5 minuten lopen van het centrum van de stad met een scala aan bezienswaardigheden kan een interessante optie zijn voor mensen die graag in de buurt van Chateau de Javarzay willen verblijven. Belle Chambre D'Hote Pour 2 A 4 Personnes brengt u op 10 minuten loopafstand van Chateau de Javarzay en biedt accommodatie met gratis parkeren, een picknickplaats en 24-uurs receptie.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Gezinnen kunnen Belle Chambre D'Hote Pour 2 A 4 Personnes appartement dicht bij Chateau de Javarzay boeken, dat over gratis parkeren, een picknickplaats en 24-uurs receptie beschikt. Geniet van uw verblijf in het comfortabele Guestroom Serenity op slechts 350 meter van het stadscentrum. Als u voor zaken naar Chef-Boutonne reist, heeft u te kiezen uit 4 zakenaccommodaties waaronder Le Moulin De Lusseau met gratis prive parkeerplaatsen en ledikanten. Chalet De La Heronniere is een geweldig resort voor reizigers naar Chef-Boutonne die hun vakantie met een zonnedek, een wellnesscentrum en een bubbelbad willen doorbrengen.

Meer zienMinder