Hotels in Cerbère

Bekijk 7 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Cerbère van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-7 van 7
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig116 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Het La Vigie - Face A La Mer Cerbère ligt op minder dan 100 meter van El Cano en heeft 8 kamers met modern comfort.
Vanaf€ 107 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig63 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum
Het Central Hôtel Cerbère bevindt zich op minder dan 6 km afstand van Musée Maillol en biedt een continentaal ontbijt.
Vanaf€ 46 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig53 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum
De Placette des Transbordeuses ligt op amper 600 meter loopafstand van het La Villa Rosace Cerbère, terwijl de Cap Cerbere Lighthouse binnen minder dan 1 km verderop ligt.
Vanaf€ 77 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig48 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Gelegen ongeveer 10 minuten wandelen vanaf Platja de les Fresses, het 3-sterren Arago biedt 10 kamers.
Vanaf€ 58 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig18 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum
Het La Villa Rosace Cerbère met uitzicht op de binnenplaats ligt binnen 10 minuten van de Cap Cerbere Lighthouse.
Vanaf€ 88 /nachtSelecteren
Lagrange Grand Bleu Vacances - Residence Le Village Des AloesVakantiepark
8.2
Geweldig73 beoordelingen
Kaart
1.5 km van Stadscentrum900 meter van Le Sentier Sous-Marin de Cerbere-Banyuls
Het 3-sterren Lagrange Grand Bleu Vacances - Residence Le Village Des Aloes Cerbère beschikt over kamers met uitzicht op het zwembad, terwijl zijn ideale ligging toegang biedt tot de Beach Paulilles opminder dan 7 km afstand.
Vanaf€ 136 /nachtSelecteren
Hotel Le Riberal CerbèreHotel
Kaart
100 meter van Stadscentrum
Vanaf€ 114 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Cerbère

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke centraal gelegen hotels in Cerbère zijn de beste?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 63 beoordeling van bezoekers tonen topplekken in het centrum van Cerbère. Hotel La Vigie - Face A La Mer, beoordeeld met 8.4/10 is het beste hotel met een picknickplaats, een zonnedek en snorkelen, dat op 5 minuten lopen van het stadscentrum ligt.

Welke top hotels in Cerbère zijn goedkoop?

Er zijn meer dan 5 goedkope top accommodaties in Cerbère. Lagrange Grand Bleu Vacances - Residence Le Village Des Aloes met beoordeling 5.6/10 is een goede optie, gelegen op 1,2 km van Sentier Sous-Marin de Cerbère-Banyuls. Bij dit 3-sterrenhotel kunt u van gratis parkeren, een zonneterras en snorkelen profiteren. Bezoekers vinden ook voortreffelijke service leuk. Een andere optie is Hotel Arago beoordeeld met 7.8/10 voor €61 per nacht.

Wat zijn de beste hotels voor koppels in Cerbère?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. Lagrange Grand Bleu Vacances - Residence Le Village Des Aloes beoordeeld met 5.6/10 is een 3-sterrenhotel voor koppels, dat gratis parkeren, een zonneterras en snorkelen aanbiedt. Bezoekers kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €27 per nacht boeken.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Cerbère?

Hotel La Vigie - Face A La Mer (beoordeling: 8.4/10): een familiehotel met een picknickplaats, een zonnedek en snorkelen voor €105 per nacht.

Welke hotels in Cerbère vlakbij Sentier Sous-Marin de Cerbère-Banyuls zijn de beste?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl, vinden bezoekersLagrange Grand Bleu Vacances - Residence Le Village Des Aloes (beoordeling: 5.6/10) leuk. Het biedt gratis parkeren, een zonneterras en snorkelen aan en ligt op 10 minuten lopen van Sentier Sous-Marin de Cerbère-Banyuls.

Waar logeren in Cerbère?

Beste goedkope hotels in Cerbère

Voor een budgetbewuste reiziger zijn er in Cerbère 5 accommodaties om in overweging te nemen, waaronder Central Hôtel en Hotel Arago. Hotel Arago is een goedkope keuze die ledikanten, snorkelen en duiken aanbiedt en op slechts 5 minuten lopen van het centrum van Cerbère ligt. Gelegen nabij Walter Benjamin Memorial Central Hôtel is een betaalbare keuze met de prijs van slechts €55.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Bent u op zoek naar wat meer privacy, dan is een appartement zoals Maisonnette La Maeva een goede accommodatiegelegenheid in het centrum van Cerbère, tevens beschikt het over ledikanten en strijken. Hotel La Vigie - Face A La Mer is een ander goed hotel in het centrum van Cerbère, vlakbij Placette des Transbordeuses.

Als u meer wilt weten over de attracties van Cerbère, kies dan voor Hotel La Vigie - Face A La Mer bij Placette des Transbordeuses. Lagrange Grand Bleu Vacances - Residence Le Village Des Aloes bevindt zich nabij Sentier Sous-Marin de Cerbère-Banyuls en biedt tevens gratis parkeren, een zonneterras en snorkelen.

Luxe en boetiekaccommodatie in Cerbère

Het 3-sterren Lagrange Grand Bleu Vacances - Residence Le Village Des Aloes is een uitstekend ketenhotel met gratis parkeren, een zonneterras en snorkelen.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Een reis naar Cerbère is niet compleet als u Sentier Sous-Marin de Cerbère-Banyuls niet heeft gezien, vandaar kunt overwegen om bij comfortabele appartementen te verblijven, bijvoorbeeld, Location De Vacances of Appartement Vue Mer - 4 Personnes. Reizigers, die op zoek zijn naar een goede B&B accommodatie in Cerbère, zullen blij zijn met T2 Appartment With Sea View And Swimmimg Pool. En Appartement 3 Pieces Le Cataloes. Reizigers die Cerbère met hun gezin bezoeken, kunnen overwegen om een gezinsvriendelijk hotel als Hotel La Vigie - Face A La Mer te boeken, op 5 minuten lopen van het stadscentrum. Hotel La Vigie - Face A La Mer is een geweldig resort voor reizigers naar Cerbère die hun vakantie met een picknickplaats, een zonnedek en snorkelen willen doorbrengen.

Meer zienMinder