Hotels in Cachan

Bekijk 3 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Cachan van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-3 van 3
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
La Maison Du CoteauBed & Breakfast
8.4
Geweldig119 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum
Het La Maison Du Coteau Bed and Breakfast is op een 4 km afstand van Sainte-Anne de la Butte-aux-Cailles Church gelegen en beschikt over 7 kamers met privé badkamers.
Vanaf€ 134 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig263 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Het comfortabele 3-sterren Des Arcades De Cachan - Grand Paris Sud beschikt over kamers met uitzicht op de stad, terwijl zijn bevoorrechte ligging toegang biedt tot Musée d'Orsay binnen 7 km afstand.
Vanaf€ 71 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig65 beoordelingen
Kaart
1000 meter van Stadscentrum
Gasten kunnen profiteren van een terras en een tuin, tijdens hun verblijf in het 2-sterren Hôtel Le Bellevue, gelegen 5 minuten van Marche en in de buurt van een treinstation.
Vanaf€ 62 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Cachan

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de geweldigste hotels in het centrum van Cachan?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 210 beoordeling van klanten tonen topplekken in het centrum van Cachan. Hôtel Le Bellevue, beoordeeld met 7.8/10 is het beste hotel met huishouden, een businesscentrum en een fotokopieerapparaat, dat op 15 minuten lopen van het stadscentrum ligt. Comfort Hotel Paris Sud met beoordeling 6.8/10 en La Maison Du Coteau, beoordeeld met 8.6/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Wat zijn de beste goedkope hotels in Cachan?

Een van de beste goedkope hotels is Hôtel Le Bellevue, beoordeeld met 7.8/10, dat €64 per nacht kost en huishouden, een businesscentrum en een fotokopieerapparaat aanbiedt. Een andere optie is Comfort Hotel Paris Sud beoordeeld met 6.8/10 voor €63 per nacht.

Wat zijn de beste romantische hotels in Cachan?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. La Maison Du Coteau beoordeeld met 8.6/10 is een 3-sterrenhotel voor koppels, dat een zonneterras, een picknickplaats en pendeldienst aanbiedt. Klanten kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €131 per nacht boeken.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Cachan?

La Maison Du Coteau (beoordeling: 8.6/10): een familiehotel met een zonneterras, een picknickplaats en pendeldienst voor €131 per nacht.

Waar logeren in Cachan?

Beste goedkope hotels in Cachan

Comfort Hotel Paris Sud, een 3-sterrenaccommodatie met een vanaf-prijs van €68, is nog één, zelfs goedkoper, alternatief. Heeft u een strak reisbudget, dan kunt u een plezierig verblijf bij Comfort Hotel Paris Sud in het centrum van Cachan hebben. Comfort Hotel Paris Sud is een betaalbaar hotel op een steenworp afstand van Sceaux, dat kamerprijzen vanaf €68 aanbiedt. Comfort Hotel Paris Sud is een budgetvriendelijke keuze die op 15 minuten lopen van het treinstation metro Arcueil-Cachan ligt.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Als het uw eerste bezoek aan Cachan is, zal een hotel als Hôtel Le Bellevue of Comfort Hotel Paris Sud in het bruisende centrum van de stad u een goede toegang geven tot de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. Daarnaast is er Comfort Hotel Paris Sud, gelegen in het hart van Cachan, dat een golfbaan, 24-uurs receptie en een businesscentrum biedt.

Luxe en boetiekaccommodatie in Cachan

Comfort Hotel Paris Sud is een 3-sterren hotel, gelegen op circa 250 meter van het centrum van Cachan, dat zijn gasten met een golfbaan, 24-uurs receptie en een businesscentrum verwelkomt.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Als u van plan bent een reis naar Cachan te maken, overweeg dan een verblijf in het centrum van de stad in appartementen zoals Appartement T2 Rer of Appartement Au 1 Etage Pavillon A 5 Minutes De Paris. Er zijn 13 B&B mogelijkheden in Cachan, waaronder Grand Appartement Avec Terrasse & Jardin A 5 Minutes De Paris en Appartement Au 1 Etage Pavillon A 5 Minutes De Paris. Wie geïnteresseerd is om voor zaken naar Cachan te reizen, kan daarbij een verblijf bij Hôtel Le Bellevue in de buurt van Grote Moskee van Parijs overwegen. Comfort Hotel Paris Sud is een geweldig resort voor reizigers naar Cachan die hun vakantie met een golfbaan, 24-uurs receptie en een businesscentrum willen doorbrengen.

Meer zienMinder