Hotels in Bourbourg

Bekijk 4 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Bourbourg van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-4 van 4
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
Les BergesPension
8.4
Geweldig78 beoordelingen
Kaart
800 meter van Stadscentrum
Het Les Berges is op 95 km van de luchthaven Le Touquet-Côte d'Opale en binnen 550 meter afstand van de Chocolaterie bushalte.
Vanaf€ 53 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig62 beoordelingen
De grootste optie:
5 volwassenen
1 slaapkamer
2 bedden
Sint-Jan-de-Doperkerk en Sint-Joriskerk zijn respectievelijk 18 minuten lopen ervandaan en op afstand van circa 2 km van het Cosyade Aparthotel Bourbourg gelegen.
Vanaf€ 49 /nachtSelecteren
7.8
Heel goed26 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Het Studio-Cosy Aparthotel is op 95 km van de luchthaven Le Touquet-Côte d'Opale en op 5 minuten lopen van de L'Ancre bushalte.
Vanaf€ 51 /nachtSelecteren
Chateau Le WithofBed & Breakfast
Kaart
1.2 km van Stadscentrum
De Sint-Jan-de-Doperkerk ligt rond 14 minuten loopafstand ervandaan en de Sint-Joriskerk is met de auto in 10 minuten te bereiken.
Vanaf€ 155 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Bourbourg

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de beste hotels in het centrum van Bourbourg?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 11 beoordeling van bezoekers tonen topplekken in het centrum van Bourbourg. We raden Cosyade als het beste hotel met gratis parkeren, een picknickplaats en 24-uurs receptie, gelegen op 1 km van het stadscentrum.

Welke top hotels in Bourbourg zijn goedkoop?

Cosyade beoordeeld met 8.0/10 is geweldig voor uw goedkoop verblijf in Bourbourg. Deze accommodatie heeft gratis parkeren, een picknickplaats en 24-uurs receptie.

Wat zijn de beste romantische hotels in Bourbourg?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. Bekijk Cosyade, beoordeeld met 8.0/10, dat gratis parkeren, een picknickplaats en 24-uurs receptie heeft. Het is op 1100 meter van het stadcentrum gelegen en kot ongeveer €50 per nacht.

Waar logeren in Bourbourg?

Beste goedkope hotels in Bourbourg

Tot de budgetvriendelijke hotelopties in Bourbourg behoren tevens Cosyade en Les Berges. Het betaalbare Les Berges met tarieven vanaf €53 ligt op slechts 10 minuten lopen van het stadscentrum. Cosyade is een goed budgetvriendelijk hotel, minder dan 7 km van Espace Tourville.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Een verblijf ergens zoals Les Berges of Cosyade brengt u op een centrale locatie. Het gelegen nabij Sint-Jan-de-Doperkerk Studio'Moment Centre is een optie voor accommodatie in de buurt van het stadscentrum.

Wanneer u naar Bourbourg voor plezier reist en graag in het centrum wilt verblijven, boek dan een hotel nabij Sint-Jan-de-Doperkerk, zoals Les Berges. Sint-Jan-de-Doperkerk is een populaire attractie en als u het wilt bezoeken in Bourbourg, kunt u kiezen voor een verblijf in Les Berges met tarieven vanaf €53.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Cosy Cottage is een goedkoop appartement met windsurfen, wandelen en paardrijden, gelegen in het hart van Bourbourg. Denk aan een verblijf in La Suite Cosy De Julie, Un 2 Pieces Avec Parking Prive of Studio'Moment Centre, als u gebruik wilt maken van een verblijf in een B&B. Als u in Bourbourg voor zaken verblijft, zijn Cosyade en Les Berges de beste opties. Studio-Cosy is een gezellig resort hotel in Bourbourg, geschikt voor de reizigers die de aanwezigheid van faciliteiten zoals duiken, kanoën en boogschieten belangrijk vinden.

Meer zienMinder