Hotels in Bonlieu

Bekijk 4 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Bonlieu van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-4 van 4
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig60 beoordelingen
Kaart
2.5 km van Stadscentrum
Circa 25 minuten lopen van de House Cascades kunnen gasten van het Au Moulin Des Fees - Maison D'Hotes Cascades Du Herisson Bonlieu verschillende activiteiten ondernemen, waaronder kanoën, fietsen en vissen.
Vanaf€ 145 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig31 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
De House Cascades is binnen minder dan 1 km afstand ervandaan en Morzine ligt op 81 km afstand.
Vanaf€ 104 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig23 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Cascades du Hérrisson is binnen 25 van het 3-sterren Les Alpages.
Vanaf€ 242 /nachtSelecteren
Kaart
700 meter van Stadscentrum
Op slechts 2.8 km van Chapelle Saint-Joseph biedt dit hotel windsurfen, kanoën en sneeuwskiën om actief te blijven.
Vanaf€ 411 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Bonlieu

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke hotels in Bonlieu hebben een centrale locatie?

Er zijn 3 hotels en andere accommodaties in het centrum van Bonlieu om uit te kiezen. Les Alpages, gelegen in het centrum van Bonlieu, beoordeeld met 8.0/10, biedt een loungeruimte, een TV en een flatscreen TV samen met eerste klas service aan.

Welke goedkope hotels in Bonlieu zijn de beste?

Een van de beste goedkope hotels is Le Jura En Toutes Saisons, beoordeeld met 9.0/10, dat €156 per nacht kost en een zonneterras, wandelen en paardrijden aanbiedt. Au Moulin Des Fees - Maison D'Hotes Cascades Du Herisson is ook een goede keuze met beoordeling 8.0/10 voor €154 per nacht.

Wat zijn de beste hotels voor koppels in Bonlieu?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 5 aanbiedingen voor koppels. Bekijk Au Moulin Des Fees - Maison D'Hotes Cascades Du Herisson beoordeeld met 8.0/10, dat gratis parkeren, een kindermenu en fietsen heeft. Het ligt op 2,9 km van Belvedere The 4 Lakes en kost ongeveer €154 per nacht.

Welke hotels in Bonlieu zijn goed voor gezinnen?

Le Jura En Toutes Saisons (beoordeling: 9.0/10): een familiehotel met een zonneterras, wandelen en paardrijden voor €156 per nacht.

Welke hotels in Bonlieu naast Cascades du Hérrisson zijn de beste?

U kunt bij Les Alpages, beoordeeld met 8.0/10, een 3-sterrenhotel boeken. Het ligt op 15 minuten lopen van Cascades du Hérrisson. Het biedt een zonneterras, wandelen en paardrijden aan.

Waar logeren in Bonlieu?

Beste goedkope hotels in Bonlieu

Een bezoek aan Bonlieu hoeft geen fortuin te kosten wanneer u voor het budgethotel Le Jura En Toutes Saisons met een vanaf-prijs van €156 kiest. In het centrum van Bonlieu vindt u tal van budgethotels, zoals Le Jura En Toutes Saisons en Au Moulin Des Fees - Maison D'Hotes Cascades Du Herisson, die op 20 minuten loopafstand van L'Eventail liggen. Misschien wilt u een hotel in de buurt van Eglise Saint-Jean-Baptiste de Bonlieu boeken, zoals het budgetvriendelijke Le Jura En Toutes Saisons of Au Moulin Des Fees - Maison D'Hotes Cascades Du Herisson.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Voor reizigers die dichter bij het centrum van de stad willen verblijven, is het 3-sterren Les Alpages met een zonneterras, wandelen en paardrijden de ideale keuze. Een andere centraal gelegen optie is Le Jura En Toutes Saisons, met een zonneterras, wandelen en paardrijden.

Heeft u in gedachten een bezoek aan Eglise Saint-Jean-Baptiste de Bonlieu in Bonlieu, dan is Les Alpages, dat op minder dan 0,4 km van het stadscentrum ligt, wellicht een geschikte accommodatie voor u. Als u van plan bent Cascades du Hérrisson te bezoeken, boek dan een kamer bij Les Alpages of Le Jura En Toutes Saisons met vanaf-prijs van €156 per nacht.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

U kunt ook voor het comfortabele Appartement Herisson Vue Sur Le Lac De gaan, daar treft u onder andere gratis prive parkeerplaatsen en wandelen. Als u op zoek bent naar een gezinsvriendelijk hotel in Bonlieu, overweeg het boeken van een kamer bij Le Jura En Toutes Saisons. Au Moulin Des Fees - Maison D'Hotes Cascades Du Herisson wordt beoordeeld als een van de beste resorts in Bonlieu, dat gratis parkeren, een kindermenu en fietsen biedt.

Meer zienMinder