Hotels in Besse-et-Saint-Anastaise

Bekijk 13 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Besse-et-Saint-Anastaise van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-13 van 13
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.0
Geweldig56 beoordelingen
Kaart
800 meter van Stadscentrum
Het 4-sterren Mildiss Hotel - BW Signature Collection Besse-et-Saint-Anastaise ligt op 55 km van de luchthaven Clermont-Ferrand Auvergne en verwelkomt gasten met een bagageopslag en een restaurant.
Vanaf€ 165 /nachtSelecteren
Le Pont Du RoyBed & Breakfast
8.4
Geweldig37 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum
Dit hotel ligt op slechts 10 minuten lopen van castle wall en heeft een speelzaal en bordspellen voor kinderen.
Vanaf€ 90 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig59 beoordelingen
Het 2-sterren Restaurant Le Clos Besse-et-Saint-Anastaise met een kuursalon bevindt zich op ongeveer 55 km van de luchthaven Clermont-Ferrand Auvergne.
Vanaf€ 88 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig141 beoordelingen
Kaart
1.1 km van Stadscentrum
Het Auberge De La Petite Ferme, Super-Besse Est, The Originals Relais ligt in een skigebied van Besse-et-Saint-Anastaise en beschikt over een zwembad, een terras en een speelgedeelte.
Vanaf€ 73 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig28 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum
Lac de Bourdouze ligt op slecht 4 km van het 3-sterren La Gazelle, terwijl Madalet 2 Ski Lift opminder dan 7 km afstand ligt.
Vanaf€ 102 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig40 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Ferme Gaec de l'Oiseau en Le Beffroy zijn respectievelijk op ongeveer 6 km en circa 5 minuten wandelen naar het 3-sterren Hostellerie du Beffroy Besse-et-Saint-Anastaise gelegen.
Vanaf€ 92 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig38 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum
Binnen 6 km afstand van La Ruche Auvergnate kunnen gasten van het Chambres D'Hotes Villa Chantebise verschillende activiteiten ondernemen, waaronder wandelen en skiën.
Vanaf€ 83 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig194 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum
Het Le Grand Hotel De Besse Besse-et-Saint-Anastaise ligt in een schattig gedeelte en beschikt over een fitnesscentrum, een sauna en een gemeenschappelijke salon.
Vanaf€ 62 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig46 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Dit hotel, gelegen in de buurt van Saint Nectaire Aventures en op 5 minuten lopen van Chateau du Bailli, biedt sneeuwskiën en wandelen.
Vanaf€ 69 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig23 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum
La Ruche Auvergnate ligt op circa 6 km naar het 2-sterren Les Charmilles en skilift La Plaine des moutons ligt op circa 6 km van de accommodatie.
Vanaf€ 82 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig13 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
In het Le Levant Besse-et-Saint-Anastaise kunt u verschillende activiteiten ondernemen, zoals skiën en fietsen.
Vanaf€ 86 /nachtSelecteren
9.0
Perfect14 beoordelingen
Kaart
5.6 km van Stadscentrum
De kamers van het Datcha Anastasia Besse-et-Saint-Anastaise liggen binnen 25 minuten lopen van Ferme La Clef des Champs en bieden uitzicht op de berg.
Vanaf€ 111 /nachtSelecteren
Belambra Clubs Superbesse - Le ChambourguetHotel
Kaart
5.5 km van Stadscentrum
Patinoire ligt 10 minuten wandelafstand van het Belambra Le Chambourguet Superbesse Super Besse, terwijl Chapelle Notre-Dame de Vassivière circa 20 minuten lopen ligt.
Selecteren

FAQ over hotels in Besse-et-Saint-Anastaise

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de top boetiekhotels in Besse-et-Saint-Anastaise?

Een van de geweldigste boetiekhotels is Auberge De La Petite Ferme, Super-Besse Est, The Originals Relais, beoordeeld met 7.6/10, tegen €97 per nacht.

Welke centraal gelegen hotels in Besse-et-Saint-Anastaise zijn de beste?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 155 beoordeling van bezoekers tonen topplekken in het centrum van Besse-et-Saint-Anastaise. Een van de beste hotels in het centrum van Besse-et-Saint-Anastaise is Hotel Les Mouflons Besse beoordeeld 6.6/10 vanaf €70 per nacht. U kunt ook Mildiss en Hostellerie du Beffroy ontdekken.

Welke goedkope hotels zijn de beste in Besse-et-Saint-Anastaise?

Kies het beste goedkope hotel onder 7 opties in Besse-et-Saint-Anastaise. We raden Auberge De La Petite Ferme, Super-Besse Est, The Originals Relais met beoordeling 7.6/10 als een van de beste opties in Besse-et-Saint-Anastaise aan, het kost vanaf €70 per een nacht. We raden ook Hostellerie du Beffroy, beoordeeld met 8.2/10, aan. Het ligt op 0,3 km van het stadscentrum. Deze accommodatie kost u €83 per nacht. Een TV, een balkon en een bank zijn ook beschikbaar in de kamer.

Wat zijn de beste accommodaties voor koppels in Besse-et-Saint-Anastaise?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 10 aanbiedingen voor koppels. De populairste keuze van onze bezoekers is Hostellerie du Beffroy (beoordeling: 8.2/10). Het ligt op 7 km van La Cascade Ski Lift en biedt een TV, een balkon en een bank in de kamers voor ongeveer €83 per nacht aan. Andere top opties zijn Le Pont Du Roy, Mildiss en Auberge De La Petite Ferme, Super-Besse Est, The Originals Relais.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Besse-et-Saint-Anastaise?

Als u zoekt naar een familiehotel, vindt u 5 aanbiedingen in Besse-et-Saint-Anastaise. Auberge De La Petite Ferme, Super-Besse Est, The Originals Relais (beoordeling: 7.6/10): een familiehotel met gratis prive parkeerplaatsen, een vergaderzaal en wandelen voor €97 per nacht. U kunt ook Hotel Les Mouflons Besse (beoordeling: 6.6/10) voor ongeveer €107 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt gratis prive parkeerplaatsen, krantenservice en wandelen aan.

Waar logeren in Besse-et-Saint-Anastaise?

Beste goedkope hotels in Besse-et-Saint-Anastaise

Het 3-sterren budgethotel Hotel The Originals Super-Besse Est Auberge De La Petite Ferme is een informele, maar elegante accommodatie met een sauna, een patio en een zwembad en kamerprijzen van 88€.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Sportliefhebbers, die graag paardrijden, fietsen en skiën willen proberen, moeten denken aan een verblijf in Hotel Restaurant Le Clos met kamerprijzen vanaf 79€. Hostellerie Du Beffroy is gelegen in het hart van de stad en ligt op minder dan 5 minuten lopen van L' Oustaou, die u uitnodigt om Franse gerechten te proberen.

Kies een hotel naast Saint Nectaire Aventures, zoals Hotel La Gazelle op loopafstand van 5 minuten ervandaan.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

La Datcha is een gezellig appartement in het centrum van de stad en tevens 500 meter verwijderd van Hostellerie du Beffroy. Denk aan een verblijf in Studio Skis Aux Pieds A Super-Besse - Maeva Particuliers 85508 of Apartment Studio Cabine Avec Balcon A Proximite Des Pistes, als u gebruik wilt maken van een verblijf in een B&B. Le Levant met kamerprijs van 63€ per nacht is een goede logeergelegenheid voor zakenreizigers. Le Bois De La Reine is een populair resort met een sauna, een bubbelbad en een seizoensgebonden buitenzwembad voor een onvergetelijk verblijf.

Meer zienMinder