Hotels in Baume-les-Dames

Bekijk 8 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Baume-les-Dames van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-8 van 8
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig120 beoordelingen
Kaart
3.2 km van Stadscentrum
Het huisdiervriendelijke Auberge Des Moulins ligt in het hartje van Baume-les-Dames op slechts 3 km naar Maison à Tourelle.
Vanaf€ 90 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig66 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Het La Colline Aux Yeux Doubs Bed and Breakfast biedt een zwembad aan en is slechts 14 minuten loopafstand van Église Saint-Martin de Baume-les-Dames gelegen.
Vanaf€ 139 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig87 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum
Het Le Bambi Baume-les-Dames is slechts 900 meter afstand van Maison à Tourelle gelegen en beschikt over 9 kamers met privé badkamers.
Vanaf€ 77 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig90 beoordelingen
Kaart
1.8 km van Stadscentrum
Belvédère du Saut de Gamache bevindt zich circa 25 minuten wandelen van het 3-sterren Chambres D'Hotes Bered Vuillemin Baume-les-Dames.
Vanaf€ 88 /nachtSelecteren
Kaart
100 meter van Stadscentrum
Belvédère du Saut de Gamache en Saut de Gamache zijn ongeveer 5 minuten wandelen ervan en op ongeveer 3 km van het Maison La Tourelle.
Vanaf€ 78 /nachtSelecteren
7.8
Heel goed24 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum
Abbaye Sainte-Odile ligt rond 5 minuten lopen, terwijl Saut de Gamache circa 3 km is.
Vanaf€ 65 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig34 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
De Église Saint-Martin de Baume-les-Dames is op op ongeveer 10 minuten lopen van een hotel, terwijl de luchthaven Dole-Jura is 95 km ervandaan.
Vanaf€ 184 /nachtSelecteren
Hostellerie Du Chateau D AsHotel
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Belvédère du Saut de Gamache ligt op slechts 500 meter afstand, terwijl Abbaye Sainte-Odile op slechts 250 meter hier vandaan is.
Vanaf€ 145 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Baume-les-Dames

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de beste romantische hotels in Baume-les-Dames?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 4 aanbiedingen voor koppels. De populairste keuze van onze bezoekers is Auberge Des Moulins (beoordeling: 7.4/10). Het ligt op 3,6 km van Saut de Gamache en biedt een flatscreen TV, wi-fi en een TV in de kamers voor ongeveer €88 per nacht aan.

Welke verblijfsplekken in Baume-les-Dames met buitenzwembadden zijn de beste?

Overweeg om La Colline Aux Yeux Doubs beoordeeld met 8.4/10 voor ongeveer €104 per nacht te boeken. Het ligt op 15 minuten lopen van Maison à Tourelle en biedt een zonnedek, ledikanten en kanoën aan. Bezoekers kunnen genieten van Franse keuken in Mac Tom restaurant in de buurt.

Waar logeren in Baume-les-Dames?

Beste goedkope hotels in Baume-les-Dames

Een budgetbewuste reiziger heeft keuze uit een lijst van matig geprijsde hotels in Baume-les-Dames, waaronder Hotel Le Bambi en Chambres D'Hotes Bered Vuillemin. Redelijk geprijsd 3-sterren Hotel Le Bambi ligt op loopafstand van de belangrijkste bezienswaardigheden, op 10 minuten lopen van het centrum van de stad. Hotel Le Bambi is een goed budgetvriendelijk hotel, minder dan 3,7 km van Saut de Gamache.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Wilt u de sfeer en gezelligheid van de stad van dichtbij meemaken, dan heeft u in Baume-les-Dames de keuze uit een aantal centraal gelegen hotels, waaronder Hotel Le Bambi en La Colline Aux Yeux Doubs. Een andere keuzemogelijkheid vlakbij het stadscentrum is La Colline Aux Yeux Doubs dat wordt aangeboden inclusief een zonnedek, ledikanten en kanoën.

Overweeg een verblijf in een hotel in de buurt van Abbaye Sainte-Odile, zoals Hotel Le Bambi, dat €111 per nacht kost. Als u op korte afstand van de belangrijkste bezienswaardigheden van Baume-les-Dames wilt zijn, zoals Abbaye Sainte-Odile, kies dan voor Hotel Le Bambi.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Als u van plan bent om Baume-les-Dames met uw gezin te bezoeken, kijk dan eens naar appartementen in het centrum van de stad, zoals Gite Les Dames Du Quint **** of L'Echappee Comtoise. Er zijn in Baume-les-Dames 3 B&B's beschikbaar, waaronder L'Echappee Comtoise en Appartement Meuble Duplex T3. De aanwezigheid van faciliteiten zoals gratis parkeren, in de bar en in het restaurant maakt Hotel Le Bambi een ideale logeerplaats in Baume-les-Dames vooral voor gezinnen. Chambres D'Hotes Bered Vuillemin is een gezellig resort hotel in Baume-les-Dames, geschikt voor de reizigers die de aanwezigheid van faciliteiten zoals een picknickplaats, een zonnedek en een bubbelbad belangrijk vinden.

Meer zienMinder