Hotels in Aubusson (Creuse)

Bekijk 6 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Aubusson (Creuse) van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-6 van 6
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig79 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Pont de la Terrade ligt op slechts 13 minuten lopen van het 3-sterren La Beauze Aubusson en Fontaine ligt op slechts 13 van de accommodatie.
Vanaf€ 90 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig81 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Het Les Maisons Du Pont Aparthotel Aubusson ligt op 10 minuten lopen naar Fontaine en beschikt over een spa-centrum en spatherapie.
Vanaf€ 140 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig58 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Het 2-sterren Le Chapitre ligt 450 meter verwijderd van Cité Internationale De La Tapisserie en beschikt over 11 kamers met een privé badkamer.
Vanaf€ 51 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig40 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Het Hôtel de Colbert ligt ongeveer 5 minuten lopen van La Maison du Tapissier en binnen een korte wandeling van 10 minuten van de Atelier A2 Tapisserie de Basse -Lisse en beschikt over een terras en een tuin.
Vanaf€ 86 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig45 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Begin uw dag met een continentaal ontbijt en geniet van een bezoek aan ​At​elier-Musee des Cartons de Tapisserie binnen handbereik.
Vanaf€ 106 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig19 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
De Atelier A2 Tapisserie de Basse -Lisse is op op 10 minuten te voet van een pension, terwijl de luchthaven Limoges Bellegarde is 100 km ervandaan.
Vanaf€ 114 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Aubusson (Creuse)

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de beste hotels in het centrum van Aubusson (Creuse)?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 43 beoordeling van gasten tonen topplekken in het centrum van Aubusson (Creuse). Het beste hotel in het centrum van Aubusson (Creuse) is Les Maisons Du Pont, beoordeeld met 8.0/10, biedt een stomerij, een spa lounge en een bubbelbad aan.

Welke goedkope hotels in Aubusson (Creuse) zijn de populairste?

Les Maisons Du Pont beoordeeld met 8.0/10 is geweldig voor uw goedkoop verblijf in Aubusson (Creuse). Deze accommodatie heeft een stomerij, een spa lounge en een bubbelbad. Hotel Le Chapitre beoordeeld met 8.4/10 is nog een goed hotel, dat gratis parkeren, een stomerij en een fotokopieerapparaat aanbiedt en €53 per nacht kost.

Wat zijn de beste accommodaties voor koppels in Aubusson (Creuse)?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. Bekijk Les Maisons Du Pont, beoordeeld met 8.0/10, dat een stomerij, een spa lounge en een bubbelbad heeft. Het is op 500 meter van het stadcentrum gelegen en kot ongeveer €82 per nacht.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Aubusson (Creuse)?

Voor diegenen, die op zoek zijn naar een gezinsvriendelijke accommodatie, biedt iBooked.nl 3 opties aan. Les Maisons Du Pont (beoordeling: 8.0/10): een familiehotel met een stomerij, een spa lounge en een bubbelbad voor €82 per nacht.

Welke hotels in Aubusson (Creuse) dicht bij pont de la Terrade zijn de beste?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl, vinden gastenLes Maisons Du Pont (beoordeling: 8.0/10) leuk. Het biedt een stomerij, een spa lounge en een bubbelbad aan en ligt op 5 minuten lopen van pont de la Terrade.

Waar logeren in Aubusson (Creuse)?

Beste goedkope hotels in Aubusson (Creuse)

Tot de budgetvriendelijke hotelopties in Aubusson (Creuse) behoren tevens Hotel Le Chapitre en Les Maisons Du Pont. Als u voor een budgetaccommodatie in Aubusson (Creuse) kiest, kunt u een kamer boeken in Les Maisons Du Pont, een betaalbaar hotel op 500 meter van het stadscentrum. Overweeg een verblijf bij een hotel nabij Dolmen dit Pierre-la-Fade, zoals het voordelige Hotel Le Chapitre met de prijs vanaf €52.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Bij Les Maisons Du Pont of Appartement Aubusson verblijft u redelijk dicht bij het centrum van Aubusson (Creuse). Om de bruisende sfeer van Aubusson (Creuse) te beleven, overweeg een hotel als Hotel Le Chapitre in het hart van de stad te boeken.

Als u liever de stad verkent, verblijf dan bij Les Maisons Du Pont, want het biedt de nabijheid van Cité Internationale De La Tapisserie, gelegen op 500 meter van het stadscentrum van Aubusson (Creuse). Bezoekers die nabij Cité Internationale De La Tapisserie willen verblijven zullen een keuze hebben uit 3 hotels beschikbaar in het centrum van Aubusson (Creuse), zoals Les Maisons Du Pont en Hotel Le Chapitre.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Degenen die op zoek zijn naar gezellige appartementen in Aubusson (Creuse) moeten eens kijken naar L’Albuconis 5 logement entier - een andere goede optie in de buurt van Cité Internationale De La Tapisserie. Er zijn in Aubusson (Creuse) 6 B&B's beschikbaar, waaronder Appartement Aubusson en Logement Tout Recemment Renove, Agreable Et Calme A Aubusson Centre, Creuse. Overweeg een verblijf in Les Maisons Du Pont als u op zakenreis in Aubusson (Creuse) bent. Hotel de France is een populair resort met gratis parkeren, kindermaaltijden en in de bar voor een onvergetelijk verblijf.

Meer zienMinder