Hotels in Ambleteuse

Bekijk 3 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Ambleteuse van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-3 van 3
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig278 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Het Hôtel Des Argousiers Ambleteuse ligt op minder dan 3 km afstand van Batterij Todt minuten rijden van de Noordzee, en biedt 22 kamers, samen met een traditionele Hammam en saunafaciliteiten.
Vanaf€ 95 /nachtSelecteren
Le Cap D'OpaleVakantiepark
8.0
Geweldig130 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum
Het 3-sterren Le Cap D'Opale in Ambleteuse bevindt zich op amper 5 minuten lopen van Musee 39-45 en biedt 80 kamers en een bubbelbad en saunafaciliteiten.
Vanaf€ 158 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig50 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Het hotel ligt in de buurt van Fort Mahon en beschikt over Turkse stoombaden, een hottub en een wellness faciliteit voor ontspanning van de gasten.
Vanaf€ 164 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Ambleteuse

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de geweldigste hotels in het centrum van Ambleteuse?

Selecteer uw perfecte hotel onder 3 aabiediengen in het centrum van Ambleteuse. Onze reizigers vinden Hôtel Des Argousiers, beoordeeld met 7.8/10, leuk. Het heeft gratis parkeren, een zonnedek en krantenservice en is binnen 5 minuten lopen van he stadscentrum gelegen.

Welke goedkope hotels in Ambleteuse zijn de beste?

Een van de beste goedkope hotels is Hôtel Des Argousiers, beoordeeld met 7.8/10, dat €96 per nacht kost en gratis parkeren, een zonnedek en krantenservice aanbiedt. Le Cap D'Opale, dat €115 per nacht kost, is een andere goede optie voor gratis prive parkeerplaatsen, een golfbaan en een bubbelbad met beoordeling 7.4/10. Het ligt op 10 minuten loopafstand van het centrum van de stad.

Welke hotels voor koppels in Ambleteuse zijn de beste?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. Hôtel Des Argousiers beoordeeld met 7.8/10 is een 3-sterrenhotel voor koppels, dat gratis parkeren, een zonnedek en krantenservice aanbiedt. Reizigers kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €96 per nacht boeken.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Ambleteuse?

Hôtel Des Argousiers (beoordeling: 7.8/10): een familiehotel met gratis parkeren, een zonnedek en krantenservice voor €96 per nacht. U kunt ook Le Cap D'Opale (beoordeling: 7.4/10) voor ongeveer €115 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt gratis prive parkeerplaatsen, een golfbaan en een bubbelbad aan.

Welke hotels in Ambleteuse naast Dunes de la Slack zijn de beste?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl, vinden reizigersHôtel Des Argousiers (beoordeling: 7.8/10) leuk. Het biedt gratis parkeren, een zonnedek en krantenservice aan en ligt op 15 minuten lopen van Dunes de la Slack.

Waar logeren in Ambleteuse?

Beste goedkope hotels in Ambleteuse

Zoekt u een budgetaccommodatie, overweeg dan een verblijf bij La Marine D'Opale, een betaalbaar appartement voor 93€ per overnachting. Apart'Hotel Des 2 Caps is een betaalbare keuze die u binnen 5 minuten lopen van het centrum brengt.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Het genieten van uw verblijf in Ambleteuse zonder auto wordt gemakkelijk als u logeert bij een hotel zoals House Ambleteuse - 4 Pers, 63 M2, 3/2, een platteland locatie in het hart van het zeer goed bewandelbare stadscentrum. Hotel Des Argousiers is een 3-sterren hotel met gratis parkeren, een sauna en een golfbaan, gelegen temidden van de drukte van het centrum van Ambleteuse.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Appartement Cote D Opale appartement ligt in het centrum van Ambleteuse en beschikt over gratis parkeren, een golfbaan en vissen. Als u op zoek bent naar een verblijf met huiselijke sfeer, overweeg dan het gelegen naast Plage de Boulogne-sur-Mer La Bassure De Baas A Ambleteuse.

Meer zienMinder