Hotels in Ambilly

Bekijk 5 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Ambilly van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-5 van 5
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig395 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum200 meter van Paroisse Saint Matthieu en Genevois
Het charmante Ibis Styles Annemasse Geneve Ambilly ligt op amper 350 meter wandelafstand van Parc La Fantasia en beschikt over 62 kamers met een privé badkamer.
Vanaf€ 161 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig215 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum200 meter van Paroisse Saint Matthieu en Genevois
Het 3-sterren Ibis Annemasse-Geneve ligt op ongeveer 7 minuten van Parc La Fantasia en beschikt over 94 kamers met een privé badkamer.
Vanaf€ 62 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig13 beoordelingen
Het Domaine Du Pressoir Bed and Breakfast Ambilly is op 45 km van de luchthaven Annecy-Meythet en op 5 minuten wandelafstand van de Pierre Mendes-France bushalte.
Vanaf€ 116 /nachtSelecteren
Homey Coloc Goodlife - Colocation Moderne - Chambres Privees - Wifi Et Netflix - Au Pied Du Tram Pour Geneve AmbillyPension
Kaart
500 meter van Stadscentrum400 meter van Centre Vie et Foi
Het Homey Coloc Goodlife - Colocation Moderne - Chambres Privees - Wifi Et Netflix - Au Pied Du Tram Pour Geneve Ambilly ligt op een steenworp afstand van Parc La Fantasia en ook in de buurt van het Zenpark Parking Ambilly Croix d'Ambilly.
Vanaf€ 91 /nachtSelecteren
Homey Coloc Dolce - Proche Gare Et Tram, Balcon, Wifi AmbillyPension
Kaart
200 meter van Stadscentrum200 meter van Paroisse Saint Matthieu en Genevois
Selecteren

FAQ over hotels in Ambilly

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke plekken in het centrum van Ambilly zijn de beste?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 301 beoordeling van gasten tonen topplekken in het centrum van Ambilly. We raden Ibis Styles Annemasse Geneve als het beste hotel met een zonnedek, 24-uurs receptie en 24 uur bewakingsdienst, gelegen op 0,1 km van het stadscentrum.

Welke goedkope hotels zijn de beste in Ambilly?

Ibis Annemasse-Geneve beoordeeld met 8.4/10 is geweldig voor uw goedkoop verblijf in Ambilly. Deze accommodatie heeft een zonnedek, 24-uurs receptie en 24 uur bewakingsdienst. Ibis Styles Annemasse Geneve is ook een goede keuze met beoordeling 8.2/10 voor €79 per nacht.

Wat zijn de beste hotels voor koppels in Ambilly?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 4 aanbiedingen voor koppels. Ibis Annemasse-Geneve beoordeeld met 8.4/10 is een 3-sterrenhotel voor koppels, dat een zonnedek, 24-uurs receptie en 24 uur bewakingsdienst aanbiedt. Gasten kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €63 per nacht boeken.

Welke hotels in Ambilly zijn goed voor gezinnen?

Ibis Styles Annemasse Geneve (beoordeling: 8.2/10): een familiehotel met een zonnedek, 24-uurs receptie en 24 uur bewakingsdienst voor €79 per nacht.

Waar logeren in Ambilly?

Beste goedkope hotels in Ambilly

Zoekt u budgetaccommodaties in Ambilly, kijkt u dan naar Ibis Annemasse-Geneve, een 3-sterren hotel met een vanaf-prijs van €78. Wanneer u met een strak budget reist en graag in het centrum van Ambilly wilt verblijven, dan kunt u overwegen een kamer bij Ibis Styles Annemasse Geneve, dat op 200 meter van het centrum ligt en de prijzen vanaf €79 per overnachting biedt. In het geval dat uw reisbudget beperkt is, kunt u overnachten bij Residence Du Mole, gelegen op 5 minuten lopen van Pierre Semard. Wanneer u een budgetvriendelijk hotel in de buurt van Annemasse treinstation zoekt, neemt u Ibis Annemasse-Geneve in aanmerking.

Luchthavens en Metrostations van Ambilly

Residence Du Mole is een comfortabel appartement op loopafstand van Annemasse treinstation.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Ibis Annemasse-Geneve en Ibis Styles Annemasse Geneve zijn twee goede opties voor bezoekers die in het hart van Ambilly hopen te verblijven. Ibis Annemasse-Geneve is een ander goed hotel in het centrum van Ambilly, vlakbij Parc La Fantasia.

Als u liever de stad verkent, verblijf dan bij Ibis Styles Annemasse Geneve, want het biedt de nabijheid van Parc La Fantasia, gelegen op 200 meter van het stadscentrum van Ambilly. Om Ambilly gemakkelijk te kunnen verkennen, selecteer een hotel nabij Parc La Fantasia, zoals Ibis Styles Annemasse Geneve en Ibis Annemasse-Geneve.

Luxe en boetiekaccommodatie in Ambilly

U kunt ook kiezen voor Ibis Styles Annemasse Geneve, een 3-sterrenaccommodatie die alle voordelen van een ketenhotel aanbiedt en een locatie op 200 meter van het centrum heeft.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Appartement A 2 Minutes De Geneve - Annemasse is een gezellig appartement in het centrum van de stad en tevens 550 meter verwijderd van L'at-home. Er zijn in Ambilly 17 B&B's beschikbaar, waaronder Residence Du Mole en Homey Keola - Parking Prive Gratuit - Aux Portes De Geneve - Au Pied Du Tram - Appartement Avec 1 Chambre Et Un Grand Salon Avec Un Canape-Lit. Als u van plan bent om met uw gezin te reizen, dan is Ibis Styles Annemasse Geneve een goede keuze die u voorziet van een zonnedek, 24-uurs receptie en 24 uur bewakingsdienst, waardoor het een geschikte bestemming voor kinderen is. Ibis Styles Annemasse Geneve is een resort hotel dat op 5 minuten lopen van het centrum van Ambilly en in de buurt van Museum van Moderne en Hedendaagse kunst ligt.

Meer zienMinder