Hotels in Donji Seget

Bekijk 4 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Donji Seget van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-4 van 4
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig130 beoordelingen
Gelegen in een historisch deel van Donji Seget, verwelkomt het All Inclusive Hotel Val Ex Jadran gasten met massage en ligstoelen.
Vanaf€ 113 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig94 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Het ligt tevens op loopafstand van 20 minuten van Historische Plaats van Trogir.
Vanaf€ 95 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig114 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum
Kamerlengo Castle ligt binnen een korte wandeling van 25 minuten van het 3-sterren Bavaria, terwijl De Kathedraal van San Lorenzo binnen 2 km afstand ligt.
Vanaf€ 44 /nachtSelecteren
Hotel Medena Donji SegetHotel
Kaart
1.8 km van Stadscentrum
Kerk en Klloster van Sint-Dominicus en De Kathedraal van San Lorenzo zijn respectievelijk 3 km verder en 3 km van het 3-sterren Medena Plus Donji Seget gelegen.
Vanaf€ 61 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Donji Seget

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke top hotels in Donji Seget hebben een centrale ligging?

Er zijn 3 hotels en andere accommodaties in het centrum van Donji Seget om uit te kiezen. Hotel Rotondo, gelegen in het centrum van Donji Seget, beoordeeld met 8.2/10, biedt een kluis, een TV en airconditioning samen met perfecte service aan.

Wat zijn de beste romantische hotels in Donji Seget?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 5 aanbiedingen voor koppels. Bavaria beoordeeld met 6.6/10 is een 3-sterrenhotel voor koppels, dat in het restaurant, een zwembad en in de bar aanbiedt. Gasten kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €142 per nacht boeken. Jadran met beoordeling 7.0/10 is een perfecte 3-sterrenaccommodatie voor koppels met een zonnedek, 24-uurs receptie en huishouden. Het heeft ook een seizoensgebonden buitenzwembad en een buitenzwembad en biedt kamers voor ongeveer €229 per nacht aan.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Donji Seget?

Volgens 77 beoordelingen van gasten zijn er 4 gezinsvriendelijke opties. Jadran (beoordeling: 7.0/10) met een zonnedek, 24-uurs receptie en huishouden is de top optie, die €229 per nacht kost. Het ligt in de Donji Seget wijk en binnen 25 minuten lopen van Park Ex Fanfogna. U kunt ook Bavaria (beoordeling: 6.6/10) voor ongeveer €142 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt in het restaurant, een zwembad en in de bar aan.

Welke hotels in Donji Seget niet ver van Historische Plaats van Trogir zijn de beste?

Om niet ver van Historische Plaats van Trogir te verblijven, logeer in Hotel Rotondo (beoordeling: 8.2/10), dat op een 15-minuut loopafstand van de bezienswaardigheid en biedt 24 uur bewakingsdienst, een wellnesscentrum en fitnesslessen aan. Gasten kunnen Europese keuken, Mediterrane keuken en Kroatische keuken bij het Frankie restaurant in de buurt.

Waar logeren in Donji Seget?

Beste goedkope hotels in Donji Seget

Apartment Seget Vranjica 13771C is een betaalbare keuze met tarieven vanaf slechts 70€ per nacht. Heeft u een strak reisbudget, dan kunt u een plezierig verblijf bij Hotel Medena Plus in het centrum van Donji Seget hebben. Apartment Seget Vranjica 16661B is een charmante keuze met betaalbare tarieven rond 100€ per nacht en een gunstige locatie nabij Marina & Yacht Service Center Trogir.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Het gelegen nabij Trogir Ciovo Apartments And Rooms Villa Jadran is een optie voor accommodatie in de buurt van het stadscentrum.

Als u van plan bent om Marina Baotic te bezoeken, probeer dan Hotel Rotondo, met een spa-centrum, een binnenzwembad en zeilen.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Wilt u graag een verblijf met een huiselijke sfeer tijdens uw vakantie in Donji Seget, bekijk dan eens de comfortabele appartementen zoals Longo Apartment, dat op circa 0.8 km van het centrum van de stad ligt. Reizigers, die op zoek zijn naar een goede B&B accommodatie in Donji Seget, zullen blij zijn met Apartments Markic en Apartment Seget Vranjica 3079B.

Meer zienMinder