Hotels in Ravna Gora

Bekijk 3 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Ravna Gora van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-3 van 3
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig79 beoordelingen
Kaart
1.4 km van Stadscentrum
Het 3-sterren Pansion I Restoran Bijela Ruza ligt 3 km van Plodovi gorja Gorskog kotara en beschikt over een terras en een tuin voor het gemak van de gasten.
Vanaf€ 107 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig8 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Het Apartments And Rooms Kod Eli met een kuursalon bevindt zich op ongeveer 120 km van de luchthaven Zagreb.
Vanaf€ 239 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig24 beoordelingen
Kaart
900 meter van Stadscentrum
Het 3-sterren Ravna Gora is op 125 km van de luchthaven Zagreb gesitueerd en beschikt over een geldwisselkantoor en een geldautomaat voor het comfort van de gasten.
Vanaf€ 9 842 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Ravna Gora

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de beste hotels in het centrum van Ravna Gora?

We raden Hotel Ravna Gora als het beste hotel met gratis prive parkeerplaatsen, 24-uurs receptie en een speelzaal, gelegen op 0,8 km van het stadscentrum.

Wat zijn de beste goedkope hotels in Ravna Gora?

Een andere optie is Pansion Bijela Ruza beoordeeld met 8.0/10 voor €58 per nacht.

Wat zijn de beste hotels voor koppels in Ravna Gora?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. Pansion Bijela Ruza beoordeeld met 8.0/10 is een 3-sterrenhotel voor koppels, dat een zonneterras, pendeldienst en dagelijkse boodschappen dienst aanbiedt. Bezoekers kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €58 per nacht boeken.

Welke hotels in Ravna Gora zijn goed voor gezinnen?

Pansion Bijela Ruza (beoordeling: 8.0/10): een familiehotel met een zonneterras, pendeldienst en dagelijkse boodschappen dienst voor €58 per nacht.

Waar logeren in Ravna Gora?

Beste goedkope hotels in Ravna Gora

Als u over niet al te groot budget voor vakantie in Ravna Gora beschikt, dan verdient het 3-sterren Pansion Bijela Ruza in Ravna Gora zeker uw aandacht. Prijsbewuste reizigers kunnen kiezen voor Hotel Ravna Gora dat op 950 meter van het centrum van de stad ligt.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Als het de eerste keer is dat u Ravna Gora bezoekt, overweeg dan een verblijf in het centraal gelegen Hotel Ravna Gora, een comfortabel 3-sterren hotel. Hotels als Hotel Ravna Gora en Apartments And Rooms K'Eli brengen u in het hart van het evenement in Ravna Gora.

Als u bij Apartments And Rooms K'Eli verblijft, bent u op 15 minuten lopen van Plodovi gorja Gorskog kotara en op 0,3 km van het stadscentrum. Zimski San brengt u op 15 minuten loopafstand van Plodovi gorja Gorskog kotara en biedt accommodatie met gratis parkeren, huishouden en kanoën.

Luxe en boetiekaccommodatie in Ravna Gora

Apartments And Rooms K'Eli is een 4-sterren chique hotel met luxueuze kamers evenals een zonneterras, een picknickplaats en een solarium.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Gezinnen die Ravna Gora bezoeken en geïnteresseerd zijn in een verblijf in een huiselijke omgeving kunnen overwegen om een appartement als Zimski San, gelegen naast Plodovi gorja Gorskog kotara, te boeken. Denk aan een verblijf in Apartman Liker of Apartment Medo, als u gebruik wilt maken van een verblijf in een B&B. Comfortabele familiekamers in Ravna Gora zijn te vinden in Pansion Bijela Ruza, dat tevens extra faciliteiten zoals een zonneterras, pendeldienst en dagelijkse boodschappen dienst biedt. Pansion Bijela Ruza is een populaire badplaats die ook een zonneterras, pendeldienst en dagelijkse boodschappen dienst biedt, zodat u en uw hele gezin kunnen ontspannen na een dagje Ravna Gora te hebben verkend.

Meer zienMinder