Hotels in Pozega

Bekijk 7 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Pozega van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-7 van 7
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
7.8
Heel goed10 beoordelingen
Kaart
700 meter van Stadscentrum
Dit hotel ligt op slechts 10 minuten lopen van Shopping centre en heeft een kindermenu en kindermaaltijden voor kinderen.
Vanaf€ 58 /nachtSelecteren
7.8
Heel goed13 beoordelingen
Kaart
700 meter van Stadscentrum
Het Grgin Dol Pozega ligt op ongeveer 20 minuten lopen naar ALLES d.o.o, kijkt uit op de stad en heeft een à la carte restaurant.
Vanaf€ 56 /nachtSelecteren
Kaart
500 meter van Stadscentrum
Het Sax-Win ligt op wandelafstand van 8 minuten van het City museum Pozega en beschikt over 8 kamers met een privé badkamer.
Vanaf€ 82 /nachtSelecteren
7.6
Heel goed3 beoordelingen
Kaart
700 meter van Stadscentrum
Het Bed & Breakfast Vila Stanisic Pozega is op 150 km van de luchthaven Osijek en op slechts 10 minuten van de Dom zdravlja bushalte.
Vanaf€ 58 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig7 beoordelingen
Kaart
1.4 km van Stadscentrum
Het 3-sterren Bagi is op 115 km van de luchthaven Osijek en binnen ongeveer 10 minuten rijden van de Franje Cirakija 10 bushalte.
Vanaf€ 48 /nachtSelecteren
Kaart
1.1 km van Stadscentrum
Vanaf€ 38 /nachtSelecteren
Gloria Rooms PozegaHerberg
Kaart
1000 meter van Stadscentrum
Het Gloria Rooms Pozega is op 120 km van de luchthaven Osijek en op 10 minuten lopen van de Babin vir bushalte.
Vanaf€ 58 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Pozega

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke plekken in het centrum van Pozega zijn de beste?

Er zijn 5 hotels en andere accommodaties in het centrum van Pozega om uit te kiezen. We raden Bed & Breakfast Vila Stanisic als het beste hotel met gratis parkeren, een stomerij en huishouden, gelegen op 0,6 km van het stadscentrum. Villa Maria met beoordeling 8.8/10 en Guest House Grgin Dol, beoordeeld met 8.0/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Welke goedkope hotels in Pozega zijn de beste?

Er zijn meer dan 6 goedkope top accommodaties in Pozega. Een van de beste goedkope hotels is Bed & Breakfast Vila Stanisic, beoordeeld met 7.6/10, dat €58 per nacht kost en gratis parkeren, een stomerij en huishouden aanbiedt. Guest House Bagi is ook een goede keuze met beoordeling 8.0/10 voor €46 per nacht.

Wat zijn de beste hotels voor koppels in Pozega?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 7 aanbiedingen voor koppels. Bekijk Bed & Breakfast Vila Stanisic, beoordeeld met 7.6/10, dat gratis parkeren, een stomerij en huishouden heeft. Het is op 750 meter van het stadcentrum gelegen en kot ongeveer €58 per nacht.

Waar logeren in Pozega?

Beste goedkope hotels in Pozega

Overweeg een verblijf in het 3-sterren Guest House Bagi als u op een budget reist maar graag van gratis parkeren, een zonnedek en gratis pendeldienst wilt kunnen genieten. Heeft u een strak reisbudget, dan kunt u een plezierig verblijf bij Guest House Bagi in het centrum van Pozega hebben. Guest House Bagi is een betaalbare accommodatie op loopafstand van 15 minuten van Crkva sv. Duha.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Mocht u op een centrale locatie in Pozega willen verblijven, twijfelt u dan niet om Guest House Grgin Dol of Nunanina Apartmani te boeken. Kamena Kuca bevindt zich in het hart van Pozega en biedt gratis parkeren, een zonneterras en een picknickplaats.

Heeft u in gedachten een bezoek aan City museum Pozega in Pozega, dan is Guest House Grgin Dol, dat op minder dan 0,6 km van het stadscentrum ligt, wellicht een geschikte accommodatie voor u. Het gelegen in de buurt van Sokolovac Gloria Rooms biedt gratis prive parkeerplaatsen en een miniclub.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Nunanina Apartmani is een gezinsvriendelijk budgetappartement met gratis parkeren, ledikanten en wasserij. Er zijn 11 B&B mogelijkheden in Pozega, waaronder Nunanina Apartmani en Apartmani Kod Marka. Als u in Pozega op zakenreis bent, heeft u misschien een zakenhotel nodig zoals Guest House Bagi met gratis parkeren, een zonnedek en gratis pendeldienst. Guest House Bagi wordt beoordeeld als een van de beste resorts in Pozega, dat gratis parkeren, een zonnedek en gratis pendeldienst biedt.

Meer zienMinder