Hotels in Porat (Krk)

Bekijk 6 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Porat (Krk) van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-6 van 6
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
Luxury Apartments Villa TuneraPension
8.4
Geweldig12 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum
Het Luxury Apartments Villa Tunera ligt binnen nog geen 15 minuten wandelen van FKK Porat en biedt gasten een privézwembad.
Vanaf€ 209 /nachtSelecteren
Apartments DarkoPension
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Vanaf€ 55 /nachtSelecteren
Restaurant & Rooms Nino Porat Pension
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Beach Draga ligt 2 km van het Restaurant & Rooms Nino en St. Mary Magdalene Monastery in Porat ligt op slechts 10 minuten wandeling van de accommodatie.
Vanaf€ 113 /nachtSelecteren
Apartments Mira Porat Pension
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Church of St.Krševan en Beach Draga zijn respectievelijk circa 6 km en slechts 20 minuten wandelen van het Mira Porat gelegen.
Vanaf€ 153 /nachtSelecteren
Apartments Ivo Porat Pension
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Het Ivo is gevestigd binnen 3 km van Plaza Rajska en op afstand van circa 4 km afstand van Cickini.
Vanaf€ 111 /nachtSelecteren
House Dinka With Pool Hotel Porat Pension
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Valica Cove ligt op 5 minuten van het House Dinka With Pool, terwijl Uvala Cavlena op 3 km ervandaan ligt.
Vanaf€ 81 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Porat (Krk)

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke centraal gelegen hotels in Porat (Krk) zijn de beste?

Er zijn 7 hotels en andere accommodaties in het centrum van Porat (Krk) om uit te kiezen. Luxury Apartments Villa Tunera, beoordeeld met 7.0/10 is het beste hotel met gratis prive parkeerplaatsen, ledikanten en een buitenzwembad, dat op 10 minuten lopen van het stadscentrum ligt.

Wat zijn de beste 5-sterrenhotels in Porat (Krk)?

Het beste is Luxury Apartments Villa Tunera beoordeeld met 7.0/10 voor €205 per nacht met gratis prive parkeerplaatsen, ledikanten en een buitenzwembad.

Wat zijn de beste accommodaties voor koppels in Porat (Krk)?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 7 aanbiedingen voor koppels. Luxury Apartments Villa Tunera met beoordeling 7.0/10 is ook een gode 5-sterrenaccommodatie voor koppels. Het biedt gratis prive parkeerplaatsen, ledikanten en een buitenzwembad, evenals een buitenzwembad, een privézwembad en een seizoensgebonden buitenzwembad aan. U kunt deze accommodatie in Porat (Krk) voor ongeveer €205 per nacht boeken.

Waar logeren in Porat (Krk)?

Beste goedkope hotels in Porat (Krk)

Reizigers die op zoek naar budgethotels in Porat (Krk) zijn kunnen ervoor kiezen om in Apartments Darko te verblijven, met een kamerprijs vanaf €61 per nacht. Een goede keuze voor budgetaccommodatie is Apartments Darko, dat op loopafstand van 5 minuten van het centrum van Porat (Krk) ligt. Apartments Darko is een betaalbaar hotel op een steenworp afstand van Uvala Cavlena, dat kamerprijzen vanaf €61 aanbiedt.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

In het centrum van de stad zijn er 7 hotels waaronder Luxury Apartments Villa Tunera en Pansion Dujmovic 2. Luxury Apartments Villa Tunera is een populaire accommodatie op circa 10 minuten lopen van het stadscentrum, die zijn gasten gratis prive parkeerplaatsen, ledikanten en een buitenzwembad aanbiedt.

Gasten die zich in de geschiedenis en cultuur van Porat (Krk) interesseren kunnen het beste voor een hotel in de buurt van St. Mary Magdalene Monastery in Porat kiezen, bijvoorbeeld, voor Luxury Apartments Villa Tunera, gelegen op afstand van 600 meter ervandaan. Wanneer u voor een hotel zoals Luxury Apartments Villa Tunera of Pansion Dujmovic 2 kiest, kunt u gemakkelijk Porat (Krk) verkennen en St. Mary Magdalene Monastery in Porat bezoeken.

Luxe en boetiekaccommodatie in Porat (Krk)

Wie graag een luxe verblijf wilt, kan kiezen voor Luxury Apartments Villa Tunera, een 5-sterren hotel met gratis prive parkeerplaatsen, ledikanten en een buitenbad.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Als u van plan bent om Porat (Krk) met uw gezin te bezoeken, selecteer dan een appartement nabij St. Mary Magdalene Monastery in Porat, zoals Apartments Dora And Tonka Krk of Apartment Marina. B&B's in Porat (Krk) zijn onder andere Apartment Grozic en Apartman I&A. Als u een hotel met zakelijke faciliteiten wilt, kunt u voor Apartments Darko kiezen, dat kamerprijzen vanaf €61 biedt en op 5 minuten lopen van het stadscentrum ligt. Voor de recreanten zijn er 6 hotels in Porat (Krk), Pansion Dujmovic 2 of Luxury Apartments Villa Tunera zijn onder hen.

Meer zienMinder