Hotels in Perusic

Bekijk 2 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Perusic van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-2 van 2
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.6
Geweldig108 beoordelingen
Kaart
1.9 km van Stadscentrum
Grottenpark Grabovača ligt op zo'n 25 minuten wandelen vanaf het 3-sterren Bed And Breakfast Albatros Perusic en Grabovaca ligt op circa 3 km rijden van de accommodatie.
Vanaf€ 77 /nachtSelecteren
Bistro KristinaBed & Breakfast
8.2
Geweldig7 beoordelingen
Kaart
800 meter van Stadscentrum
Het Bistro Kristina Bed and Breakfast heeft 8 kamers, een terras, een patio en een tuin en bevindt zich op 15 van het Grottenpark Grabovača in Perusic.
Vanaf€ 60 /nachtSelecteren

Waar logeren in Perusic?

Beste goedkope hotels in Perusic

Voor de budgetreiziger is Bed And Breakfast Albatros in Perusic een goede keuze. Om dicht bij het centrum van Perusic te verblijven kunt u voor Bed And Breakfast Albatros kiezen, een uitstekend gewaardeerde budgetaccommodatie op 150 meter ervandaan.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Mocht u op een centrale locatie in Perusic willen verblijven, twijfelt u dan niet om Bed And Breakfast Albatros of Studio Apartman Krosna te boeken. Het gelegen nabij Grottenpark Grabovača Studio Apartman Krosna is een optie voor accommodatie in de buurt van het stadscentrum.

Kies een hotel naast Grottenpark Grabovača, zoals Bed And Breakfast Albatros op loopafstand van 5 minuten ervandaan. Het 3-sterren Bed And Breakfast Albatros ligt op 5 minuten lopen van Grottenpark Grabovača, zeer dicht bij het centrum van Perusic.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Als u van plan bent om Perusic met uw gezin te bezoeken, selecteer dan een appartement nabij Grottenpark Grabovača, zoals Studio Apartman Krosna of Apartments For Families With Children. Denk aan een verblijf in Apartment Metlaca of Studio Apartman Krosna, als u gebruik wilt maken van een verblijf in een B&B. Overweeg een verblijf in Bed And Breakfast Albatros als u op zakenreis in Perusic bent. Bed And Breakfast Albatros is een gezellig resort hotel in Perusic, geschikt voor de reizigers die de aanwezigheid van faciliteiten zoals gratis prive parkeerplaatsen, pendeldienst en 24 uur bewakingsdienst belangrijk vinden.

Meer zienMinder