Hotels in Santa Cruz (Guanacaste)

Bekijk 3 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Santa Cruz (Guanacaste) van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-3 van 3
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig35 beoordelingen
Kaart
1.2 km van Stadscentrum
Het 3-sterren Diria Santa Cruz Santa Cruz is gevestigd op ongeveer 20 minuten wandelafstand van Ostional National Wildlife Refuge en binnen 16 minuten wandelafstand van Santuario Santo Cristo De Esquipulas.
Vanaf€ 66 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig8 beoordelingen
Kaart
900 meter van Stadscentrum
Het Diria National Park is op binnen een 5-minuten afstand van een hotel, terwijl de luchthaven Tamarindo is 35 km ervandaan.
Vanaf€ 54 /nachtSelecteren
Hotel Wilson Santa Cruz Santa Cruz Hotel
Kaart
2.1 km van Stadscentrum
Vanaf€ 60 /nachtSelecteren

Waar logeren in Santa Cruz (Guanacaste)?

Beste goedkope hotels in Santa Cruz (Guanacaste)

Reizigers met een beperkt budget kunnen een van de 3 goedkope hotels in Santa Cruz, zoals het betaalbare Casa Veranera, boeken. Heeft u een strak reisbudget, dan kunt u een plezierig verblijf bij Casa Veranera in het centrum van Santa Cruz hebben. In het geval dat uw reisbudget beperkt is, kunt u overnachten bij Casa Estero, gelegen op 10 minuten lopen van Matos Surf Shop.

Luchthavens en Metrostations van Santa Cruz (Guanacaste)

Aan de vliegtuigreizigers wordt aangeraden om dicht bij Tamarindo (TNO) luchthaven te overnachten, bijvoorbeeld, bij Tamarindo Diria of Playa Grande Surf Camp.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Overweeg een verblijf aan Hotel Diria Santa Cruz, waar u op 10 minuten loopafstand van Pitahaya Beach bent. Reizigers die de belangrijkste bezienswaardigheden van Santa Cruz willen bezoeken, kunnen het beste een hotel nabij Pitahaya Beach boeken, bijvoorbeeld, Hotel Diria Santa Cruz dat zich op korte loopafstand ervandaan bevindt.

Luxe en boetiekaccommodatie in Santa Cruz (Guanacaste)

Om een aantal bezienswaardigheden van Santa Cruz gemakkelijk te kunnen bezoeken, kunt u het beste een hotel in de buurt van Playa Zapotillal kiezen, zoals Paradisus Playa Conchal Resort, een luxe hotel op loopafstand van 30 minuten ervandaan.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Met prijzen vanaf slechts €127, creëert Casa Estero een gezellige huiselijke sfeer tijdens uw verblijf. Castle La Corona De Los Santos is een goed uitgerust zakenhotel in Santa Cruz, dat voorzien is van gratis prive parkeerplaatsen en een zwembad. La Posada Hacienda Pinilla is een populaire badplaats die ook een golfbaan, paardrijden en tennis biedt, zodat u en uw hele gezin kunnen ontspannen na een dagje Santa Cruz te hebben verkend.

Meer zienMinder